Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Scooter Grubunu oluşturuyoruz.Haydi katılın !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Scooter Grubunu oluşturuyoruz.Haydi katılın !!!!

MD Scooter Grubunu oluşturuyoruz.Haydi katılın !!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:24    Mesaj konusu: MD Scooter Grubunu oluşturuyoruz.Haydi katılın !!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhabalar.Forumda Birşey Dikkatimi Çekti Mesala Forum Daha Çok "RACİNG" Motorlar Üzerine Yani Scooterlar Kaale Alınmıyormuş Gibi Geldi.Forumlar "600rr,r1,1000rr"ların Üzerine Daha Çok Meilli.
Foruma "scooter" bölümü Açılsa Kötü Olmazmı Bence Gayet Güzel Olur Bütün Scooter cıların Hoşunuda Gider Bilir.

Diğer Scooter'cılarında Yorum ve Görüşlerini Bekliyorum

[b](bu yazıyı ben kimseyi karşıma alarak yazmadım sadece benim fikrim ve benim görüşümdür Göz kırpıyorum

En son Bilemir tarafından 10.01.2008 - 23:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Delirdim ***MD SCOOTER TEAM*** Delirdim Delirdim Delirdim
bende scooter ciyim aslında açtığın iiii olmuş dediğin gibi hep race hep race oolmazki demi Dil çıkarıyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir, kardeşim aynen bende sana katılıyorum bu konuda scooter sevenler olarak forumlarda bilgi paylaşımında bulunmak istediğimzde kendimize çok fazla yer bulamıyoruz gerçektende..ayrıca şu makinalardaki estetiğe bakarmısın her geçen gün yükselen değer olduğunu düşünüyorum scooterlerin 50cc yada 650cc farketmez..md çatısı altında hakettiği değeri bulması lazım bu makinalarında..bu topiği açmaklada adeta hislerime tercüman olmuşsun çok sağol.. Bravo Gülümsüyorum
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_16, öle bir topic gelldiiii geçti yani hiç ama başka bir topic olsa 1000rr,r1 olsa msj sayısından coşar Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 52 saniye:

choconut, ben teşekkür ederim bizimle aynı fikirde olduğun için Alkışlıyorum
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir demiş ki:
mehmet_16, öle bir topic gelldiiii geçti yani hiç ama başka bir topic olsa 1000rr,r1 olsa msj sayısından coşar Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 52 saniye:

choconut, ben teşekkür ederim bizimle aynı fikirde olduğun için Alkışlıyorum

Delirdim Delirdim Delirdim eee hadi ozaman coşturalım bu topici Delirdim Delirdim Delirdim
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlısı
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimse kızmasın ama bende öle düşünüyorum ama o resimdekileri değil Çok gülüyorum yani nasıl desem motorculuk tan çok amaaan veririm 900 ytl alırım bi motor yazlıkta kapışırım milletle öle apachilik yaparım diyen çok kişi gördüm ondan scooter a karşı ön yargılıyım ama resimlerdeki gibi değil dandik olan sadece can sıkıntısı yada motorculuk ruhuna aykırı alınan motorlara karşıyım diyelim biz ona, değiştirim lafı afaroz edilmiyelim şimdi akşam akşam Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy demiş ki:
kimse kızmasın ama bende öle düşünüyorum ama o resimdekileri değil Çok gülüyorum yani nasıl desem motorculuk tan çok amaaan veririm 900 ytl alırım bi motor yazlıkta kapışırım milletle öle apachilik yaparım diyen çok kişi gördüm ondan scooter a karşı ön yargılıyım ama resimlerdeki gibi değil dandik olan sadece can sıkıntısı yada motorculuk ruhuna aykırı alınan motorlara karşıyım diyelim biz ona, değiştirim lafı afaroz edilmiyelim şimdi akşam akşam Çok gülüyorum Çok gülüyorum

iyide ne alkası var apacilikle yaw Sinirlendim
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_16, valla memet ne yalam sölim yunusxy, yazdığından bende bişi anlamdım
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeee nerdesiniz scooterciler Beğenmedim
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.01.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_16, ben sanamı dedim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim yapanlardan değilsen lafım sana değil ,anlayamayanlar için yazıyı bidaha okuyun!!!
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 10.01.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Re: Scooter'lar ve Diğerleri Üvey evlat mı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir demiş ki:
Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhabalar.Forumda Birşey Dikkatimi Çekti Mesala Forum Daha Çok "RACİNG" Motorlar Üzerine Yani Scooterlar Kaale Alınmıyormuş Gibi Geldi.Forumlar "600rr,r1,1000rr"ların Üzerine Daha Çok Meilli.
Foruma "scooter" bölümü Açılsa Kötü Olmazmı Bence Gayet Güzel Olur Bütün Scooter cıların Hoşunuda Gider Bilir.

[b](bu yazıyı ben kimseyi karşıma alarak yazmadım sadece benim fikrim ve benim görüşümdür Göz kırpıyorum

Bu forumda "racing" veya "enduro" diye bir bölüm var mı? Yoksa scooter diye bir bölümün de açılmasının mantığı yok. Bu forumdaki insanlar daha çok o tarz makinelere ilgi duyuyorsa elbet o topiclerin mesaj sayısı daha yüksek olacak. Bir topic açıldığı zaman herkes bildiği/ilgilendiği şeylere cevap yazar.

Sen bir topic açtıysan ve birisi sana "burda scooter konuşulmaz" gibi bir tepki verdiyse yazdıklarında anlam kazanırdı, ama sanırım öyle bir durum yok, o yüzden boş bir konu olmuş kusura bakma.
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Re: Scooter'lar ve Diğerleri Üvey evlat mı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising demiş ki:
Bilemir demiş ki:

Bu forumda "racing" veya "enduro" diye bir bölüm var mı? Yoksa scooter diye bir bölümün de açılmasının mantığı yok. Bu forumdaki insanlar daha çok o tarz makinelere ilgi duyuyorsa elbet o topiclerin mesaj sayısı daha yüksek olacak. Bir topic açıldığı zaman herkes bildiği/ilgilendiği şeylere cevap yazar.

Sen bir topic açtıysan ve birisi sana "burda scooter konuşulmaz" gibi bir tepki verdiyse yazdıklarında anlam kazanırdı, ama sanırım öyle bir durum yok, o yüzden boş bir konu olmuş kusura bakma.

hiçde boş konu olmamış.bende scooter ciyim başkalrıda öle... zaten scooter ciler race cilerin gölgesi altında kaldı.bu yüzden sessiziz.hatırlasana geçen MD SCOOTER TEAM a 48 kişi üye oldu.eee hani nerde bunlar Sinirlendim [b]Bilemir[b] arkandayım kardeşim... Bravo
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_16, dostum benimde scooterım var, o liste de adım var. Scooter takımı buluşamadıysa yada kayboldu gittiyse bu o takımın üyelerinin suçudur.

Kimse kimsenin önüne geçmiyor yani burda, o yüzden arkadaşının arkasında durmana da gerek yok.
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Bilemir, sizin yazılarınızı severek ve ilgi ile takip ederim, scooter kullanan arkadaşlarımız azınlıkta değil sadece kendi motorlarına karşı ilgisiz yada alakasız olabilirler, ( nedenleri polemik sebebi yaratabilir o yüzden bende saklı kalsın) atv kullanıcıları kendilerine bir grup açtılar kimsede neden demedi, yanılmıyorsam sitenin içinde alt grup adı altında, yada üye grupları diye bir bölüm var, böyle bir oluşum zarardan çok bizlere fayda sağlar, MD Scooter bünyesinde bizleri motorlarımızı ilgilendiren teknik konular hakkında konuşup tartışabileceğimiz bir yapı hazırlayabiliriz. en azından bilen bilmeyen konuşmaz, laf kalabalığı yerine hoş ve keyifli, yararlı bilgiler alabileceğimiz bir ortamımız olur. Yönetimden bizlere destek gelir ise yada yardımcı olurlarsa, yol gösterirlerse polemikler yaşanmadan topic amacına ulaşır diye düşünüyorum.
Size destek verdiğimi seve seve bildiririm. Bravo

Suzuki Burgman 400 - MD Scooter Team Bravo
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal