Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhabalar.Forumda Birşey Dikkatimi Çekti Mesala Forum Daha Çok "RACİNG" Motorlar Üzerine Yani Scooterlar Kaale Alınmıyormuş Gibi Geldi.Forumlar "600rr,r1,1000rr"ların Üzerine Daha Çok Meilli.
Foruma "scooter" bölümü Açılsa Kötü Olmazmı Bence Gayet Güzel Olur Bütün Scooter cıların Hoşunuda Gider Bilir.
Diğer Scooter'cılarında Yorum ve Görüşlerini Bekliyorum
[b](bu yazıyı ben kimseyi karşıma alarak yazmadım sadece benim fikrim ve benim görüşümdür
En son Bilemir tarafından 10.01.2008 - 23:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 10.01.2008 - 22:28 Mesaj konusu:
***MD SCOOTER TEAM***
bende scooter ciyim aslında açtığın iiii olmuş dediğin gibi hep race hep race oolmazki demi _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Bilemir, kardeşim aynen bende sana katılıyorum bu konuda scooter sevenler olarak forumlarda bilgi paylaşımında bulunmak istediğimzde kendimize çok fazla yer bulamıyoruz gerçektende..ayrıca şu makinalardaki estetiğe bakarmısın her geçen gün yükselen değer olduğunu düşünüyorum scooterlerin 50cc yada 650cc farketmez..md çatısı altında hakettiği değeri bulması lazım bu makinalarında..bu topiği açmaklada adeta hislerime tercüman olmuşsun çok sağol.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
Tarih: 10.01.2008 - 22:47 Mesaj konusu:
kimse kızmasın ama bende öle düşünüyorum ama o resimdekileri değil yani nasıl desem motorculuk tan çok amaaan veririm 900 ytl alırım bi motor yazlıkta kapışırım milletle öle apachilik yaparım diyen çok kişi gördüm ondan scooter a karşı ön yargılıyım ama resimlerdeki gibi değil dandik olan sadece can sıkıntısı yada motorculuk ruhuna aykırı alınan motorlara karşıyım diyelim biz ona, değiştirim lafı afaroz edilmiyelim şimdi akşam akşam _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Tarih: 10.01.2008 - 22:56 Mesaj konusu:
yunusxy demiş ki:
kimse kızmasın ama bende öle düşünüyorum ama o resimdekileri değil yani nasıl desem motorculuk tan çok amaaan veririm 900 ytl alırım bi motor yazlıkta kapışırım milletle öle apachilik yaparım diyen çok kişi gördüm ondan scooter a karşı ön yargılıyım ama resimlerdeki gibi değil dandik olan sadece can sıkıntısı yada motorculuk ruhuna aykırı alınan motorlara karşıyım diyelim biz ona, değiştirim lafı afaroz edilmiyelim şimdi akşam akşam
Tarih: 10.01.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
mehmet_16, ben sanamı dedim yapanlardan değilsen lafım sana değil ,anlayamayanlar için yazıyı bidaha okuyun!!! _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhabalar.Forumda Birşey Dikkatimi Çekti Mesala Forum Daha Çok "RACİNG" Motorlar Üzerine Yani Scooterlar Kaale Alınmıyormuş Gibi Geldi.Forumlar "600rr,r1,1000rr"ların Üzerine Daha Çok Meilli.
Foruma "scooter" bölümü Açılsa Kötü Olmazmı Bence Gayet Güzel Olur Bütün Scooter cıların Hoşunuda Gider Bilir.
[b](bu yazıyı ben kimseyi karşıma alarak yazmadım sadece benim fikrim ve benim görüşümdür
Bu forumda "racing" veya "enduro" diye bir bölüm var mı? Yoksa scooter diye bir bölümün de açılmasının mantığı yok. Bu forumdaki insanlar daha çok o tarz makinelere ilgi duyuyorsa elbet o topiclerin mesaj sayısı daha yüksek olacak. Bir topic açıldığı zaman herkes bildiği/ilgilendiği şeylere cevap yazar.
Sen bir topic açtıysan ve birisi sana "burda scooter konuşulmaz" gibi bir tepki verdiyse yazdıklarında anlam kazanırdı, ama sanırım öyle bir durum yok, o yüzden boş bir konu olmuş kusura bakma. _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda "racing" veya "enduro" diye bir bölüm var mı? Yoksa scooter diye bir bölümün de açılmasının mantığı yok. Bu forumdaki insanlar daha çok o tarz makinelere ilgi duyuyorsa elbet o topiclerin mesaj sayısı daha yüksek olacak. Bir topic açıldığı zaman herkes bildiği/ilgilendiği şeylere cevap yazar.
Sen bir topic açtıysan ve birisi sana "burda scooter konuşulmaz" gibi bir tepki verdiyse yazdıklarında anlam kazanırdı, ama sanırım öyle bir durum yok, o yüzden boş bir konu olmuş kusura bakma.
hiçde boş konu olmamış.bende scooter ciyim başkalrıda öle... zaten scooter ciler race cilerin gölgesi altında kaldı.bu yüzden sessiziz.hatırlasana geçen MD SCOOTER TEAM a 48 kişi üye oldu.eee hani nerde bunlar [b]Bilemir[b] arkandayım kardeşim... _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Tarih: 11.01.2008 - 00:11 Mesaj konusu:
mehmet_16, dostum benimde scooterım var, o liste de adım var. Scooter takımı buluşamadıysa yada kayboldu gittiyse bu o takımın üyelerinin suçudur.
Kimse kimsenin önüne geçmiyor yani burda, o yüzden arkadaşının arkasında durmana da gerek yok. _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5200 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 11.01.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
Sevgili Bilemir, sizin yazılarınızı severek ve ilgi ile takip ederim, scooter kullanan arkadaşlarımız azınlıkta değil sadece kendi motorlarına karşı ilgisiz yada alakasız olabilirler, ( nedenleri polemik sebebi yaratabilir o yüzden bende saklı kalsın) atv kullanıcıları kendilerine bir grup açtılar kimsede neden demedi, yanılmıyorsam sitenin içinde alt grup adı altında, yada üye grupları diye bir bölüm var, böyle bir oluşum zarardan çok bizlere fayda sağlar, MD Scooter bünyesinde bizleri motorlarımızı ilgilendiren teknik konular hakkında konuşup tartışabileceğimiz bir yapı hazırlayabiliriz. en azından bilen bilmeyen konuşmaz, laf kalabalığı yerine hoş ve keyifli, yararlı bilgiler alabileceğimiz bir ortamımız olur. Yönetimden bizlere destek gelir ise yada yardımcı olurlarsa, yol gösterirlerse polemikler yaşanmadan topic amacına ulaşır diye düşünüyorum.
Size destek verdiğimi seve seve bildiririm.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız