Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Az Benzinle gezenlere Müjde! Artık gezemeyeceksiniz :S

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Az Benzinle gezenlere Müjde! Artık gezemeyeceksiniz :S

Az Benzinle gezenlere Müjde! Artık gezemeyeceksiniz :S
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.01.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Az Benzinle gezenlere Müjde! Artık gezemeyeceksiniz :S Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enteresan bi başlık herzaman ilgi çeker Çok gülüyorum ama bunlar malesef acı ama GERÇEK....

Duyduk Duymadık Demeyin...
Beyler Bayanlar, Parası cebini ısıtanlar, Benim Motorum Çok Yakar diyenler, 20 YTL lik benzinle dünyayı feth edenler özellikle alttaki yazıları iyi okuyun.

Devlet Baba'nın yeni aldığı karara göre
Yolda Kalmış vasıtaların, pet şişe, bidon v.b. cisimlerle benzin taşınması, petrol istasyonlarının bu cisimlere benzin v.b. yanıcı maddeler vermesi jet hızıyla çıkan kanun gereği yasaklanmıştır.
Bu cezaya uymayan Petrol İstasyonlarına 8,000.- YTL. ceza,
Şeytana uyupda mağdur vatandaşa dayanamayan Petrol İstasyonunun verdiği benzini almaya kalkan mağdur vatandaşa ise 2,000.- YTL. Para cezası uygulanıyor (muş)!!!

Yani Sakın olaki 10 YTL. lik benzin alayımda iki gazlayayım diye yola çıkmayın. Hadi oldu da böyle bi gaflete düştünüz. Sakın olaki Motorun benzinini bitirmeyin. Bitirirseniz ki hayatınızın karardığı dakikalardır bu dakikalar (Çok iyi bilirim yolda benzinin bitmesini Çok gülüyorum ) Motorunuzu bırakıp bi İstasyondan bi pet şişeyle benzin alıp yola devam edeyim demeyin. Motorunuzu itmek suretiyle en yakın Petrol İstasyonuna gelin...

Oldu da Motorunuzu itemediniz. Devlet Baba bunada kendince bi çözüm bulmuş.
Yoldan geçen herhangi bi Trafik Polisinin yazılı izni ile BENZİNİ BİTMİŞTİR İMARESİ bulunan KAŞELİ POLİS KAĞIDI ile Benzininizi Petrol İstasyonundan Cezasız alabiliyor(muş)uz....

Düşünsenize Uzun Yolda Benzin hortumunuzun koptuğunu ve En yakın istasyona 6-7 Km. Kaldığını! Siz Ne yapardınız?
Ben ne yapacağımı söyleyeyim... Küfür ederek Trafik Polisinin geçmesini beklerdim. Onda da Polis amcaların gönlünden kağıt yazmak geçerse (ki bu çok külfetli bi durum) şansınıza....

Siz siz olun Full Depo suz gezmeyin ve Benzin Hortumunuzu daima kontrol edin. Yolda kalmayın, yoksa harbi kalırsınız!!!
Saygılar; Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 11.01.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, saolasın cengiz abi vermiş olduğun faydalı bilgilerden dolayı paran varsa bineceksin paran yoksa izleyeceksin yani mantık Şok oldum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.01.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence mantıklı bır uygulama her ısteyenın bıdonla benzın alması sakıncalı bır durum ama devlet sunuda gozetsın zıppo cakmagı olan bılır benzınle patlayıcı madde yapmak ıcın ulasıcak adam ulasır İyi fikir
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.01.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yani Kurunun yanında Yaş da yanıyor...
Biz Terörist miyiz yahu Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Tamam belki mantıksız konuşuyorum ama burda benim ne suçum var Beğenmedim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.01.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zor zamanlar boyle katı kararlarla atlatılmaya calısılıyor,mantıklı demedım zaten bende yolda kalsam benzınlıkten bos donsem bende cıldırırım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 11.01.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir hikaye anlatayım...SHELL istasyonlarından birindeyim...aracımın jantlarında sıvı beton artıkları kalmış çıkmıyor...benzinle çıkarayım dedim...kimse vermiyor...1 ytllik alsam yeter bana...yalvar yakar para teklif et vermiyorlar...SHELL e bi şekilde bağladım ısrar mısrar derken ...kimlik fotokopisi istediler falan tam benzini alıyom 2 dene sivil polis yanaştı...kimlik gösterdiler...asayişten polis memuru bilmem kim...kimliğinizi gösterin falan..haydaa dedim devre bende polis çocuğuyum ahanda size polis yakını kartı...gbt falan alındı temiz...tamam kusura bakmayın dediler ayrıldılar beyaz bir şahinle...

hani başka bir memleketden olsak vallahi hemen gözaltı ve sorgu...böyle bir çifte standartda var işin aslı...

akaryakıt istasyonuna denmişki bu hususta ısrarcı olanları hemen bize bildirin diye...abi 4 dakkede polis gelirmi ya...ölsek kaza yapsak evimize ırgız girse bu kadar çabul gelinmezdi valla... Dil çıkarıyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlaşıldı merkez 14 ten görüşelim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru henuz alamadıgım ıcın sıkıntı yok Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok saçma bir uygulama..
Bomba yapacak adam, depodan benzin çeker yine yapar...
Bu önlem olamaz.. Tam tersine arkadaşın dediği gibi kurunun yanında yaşı da yakmışlar.. Sinirlendim Yolda kalan onca araç sahibi mağdur mu olacak şimdi? Sıvı slikonun veya fare-böcek yapışkanlarının üzerinde yazan ''Kalan artıklar benzinle kolayca temizlenir'' sözü yalan mı olacak... Aseton mu dökelim üzerine... Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında ben bu uygulamayı haklı buluyorum
motora binen arkadaşlarım deposunu fullesin öyle binsin
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

salakça bir uygulama sanki başka yerde benzin bulunamıyor adam çeker bi arabadan yine yakar istediği yeri mantıksızlar sürüsü bu kanunları çıkaranlar iş yaptıklarını zannediyorlar... Sinirlendim
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzin istasyonların pet şişe ile benzin almak için bundan sonra karakol veya jandarmadan yazılı evrak almak gerekiyor .maaleseffff
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim evdeki sıcak su tesisatı kalorifere bağlı, evde sıcak su kullanmak için kaloriferi yakmak gerekiyor, petekleri ısıtmadığı içinde gayet ucuz ve hızlı bir şekilde sıcak su kullanıyoruz. Haliylen 2-3 ayda bir kere giderim 25lt'lik bidonla mazot alır kalorifere boşaltırım. Şimdi bu yasayla bana mazot vermeyecekler, ee bende evde sıcak su kullanamayacakmıyım? Sıcak su kullanabilmek için bide tesisatı yeniden yaptırıcaz sofben taktırıcaz ohooo bi dünya masraf. Kamyonla eve mazot getirtsem depoyu doldurtsam da 3 senede bitmez o mazot, nasıl iş anlamadım.
selis'in dediği gibi bomba yapacak adam depodan çeker benzini gene yapar. Böyle abuk sabuk önlemlerle bu iş olmaz ki. Vanda 1 ay kadar kaldım ve gördüm ki bakkallarda bile benzin-mazot satılıyordu, önce bunun önüne geçmek lazım.
Başa dön
Can_KSK Çevrimdışı Can_KSK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bir uygulama bizim ne kadar geri kalmış olduğumuzu gösterir ve geriye götürmeye nitelik bir harekettir. buuygulamayı molotof kokteyli kundaklamalar için başlattılar.ama böyle saçma bir şey yok olamazda ulan alıcak adam doldurur bir arabasına benzini sok 1metre hortumu çek alsana 50 litre benzin onada gerek yok sokakta kestirdin bi arabayı gözüne aç benzinliğine çek yapıcak adama engel olmak için yılanın başını ezmen lazım diceksiniz neden bu kadar kastın bendaha bugüne kadar bir kere gaz yağı aldım oda rahmetli babaannem gaz sobası vardı onun için.yani bilemiyorumda gitgide batıyoruz.3-5 yaş çocuk mantığı uyguluyoruz hiç bir zaman benzin bitirmedim yolda hep girdim aldım ama olaki birgün biter birşey olur polis beklersem 3litre benzin için bende bu uygulamayı çıkartanlar gibi olayım... Sinirlendim
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 11.01.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam yapmak istesin yeterki bidonla almazda aracının deposundan çeker yine yapar.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal