Tarih: 11.01.2008 - 11:42 Mesaj konusu: Az Benzinle gezenlere Müjde! Artık gezemeyeceksiniz :S
Enteresan bi başlık herzaman ilgi çeker ama bunlar malesef acı ama GERÇEK....
Duyduk Duymadık Demeyin...
Beyler Bayanlar, Parası cebini ısıtanlar, Benim Motorum Çok Yakar diyenler, 20 YTL lik benzinle dünyayı feth edenler özellikle alttaki yazıları iyi okuyun.
Devlet Baba'nın yeni aldığı karara göre
Yolda Kalmış vasıtaların, pet şişe, bidon v.b. cisimlerle benzin taşınması, petrol istasyonlarının bu cisimlere benzin v.b. yanıcı maddeler vermesi jet hızıyla çıkan kanun gereği yasaklanmıştır.
Bu cezaya uymayan Petrol İstasyonlarına 8,000.- YTL. ceza,
Şeytana uyupda mağdur vatandaşa dayanamayan Petrol İstasyonunun verdiği benzini almaya kalkan mağdur vatandaşa ise 2,000.- YTL. Para cezası uygulanıyor (muş)!!!
Yani Sakın olaki 10 YTL. lik benzin alayımda iki gazlayayım diye yola çıkmayın. Hadi oldu da böyle bi gaflete düştünüz. Sakın olaki Motorun benzinini bitirmeyin. Bitirirseniz ki hayatınızın karardığı dakikalardır bu dakikalar (Çok iyi bilirim yolda benzinin bitmesini ) Motorunuzu bırakıp bi İstasyondan bi pet şişeyle benzin alıp yola devam edeyim demeyin. Motorunuzu itmek suretiyle en yakın Petrol İstasyonuna gelin...
Oldu da Motorunuzu itemediniz. Devlet Baba bunada kendince bi çözüm bulmuş.
Yoldan geçen herhangi bi Trafik Polisinin yazılı izni ile BENZİNİ BİTMİŞTİR İMARESİ bulunan KAŞELİ POLİS KAĞIDI ile Benzininizi Petrol İstasyonundan Cezasız alabiliyor(muş)uz....
Düşünsenize Uzun Yolda Benzin hortumunuzun koptuğunu ve En yakın istasyona 6-7 Km. Kaldığını! Siz Ne yapardınız?
Ben ne yapacağımı söyleyeyim... Küfür ederek Trafik Polisinin geçmesini beklerdim. Onda da Polis amcaların gönlünden kağıt yazmak geçerse (ki bu çok külfetli bi durum) şansınıza....
Siz siz olun Full Depo suz gezmeyin ve Benzin Hortumunuzu daima kontrol edin. Yolda kalmayın, yoksa harbi kalırsınız!!!
Saygılar;
Tarih: 11.01.2008 - 11:53 Mesaj konusu:
bence mantıklı bır uygulama her ısteyenın bıdonla benzın alması sakıncalı bır durum ama devlet sunuda gozetsın zıppo cakmagı olan bılır benzınle patlayıcı madde yapmak ıcın ulasıcak adam ulasır _________________
Tarih: 11.01.2008 - 11:59 Mesaj konusu:
zor zamanlar boyle katı kararlarla atlatılmaya calısılıyor,mantıklı demedım zaten bende yolda kalsam benzınlıkten bos donsem bende cıldırırım _________________
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 11.01.2008 - 11:59 Mesaj konusu:
bir hikaye anlatayım...SHELL istasyonlarından birindeyim...aracımın jantlarında sıvı beton artıkları kalmış çıkmıyor...benzinle çıkarayım dedim...kimse vermiyor...1 ytllik alsam yeter bana...yalvar yakar para teklif et vermiyorlar...SHELL e bi şekilde bağladım ısrar mısrar derken ...kimlik fotokopisi istediler falan tam benzini alıyom 2 dene sivil polis yanaştı...kimlik gösterdiler...asayişten polis memuru bilmem kim...kimliğinizi gösterin falan..haydaa dedim devre bende polis çocuğuyum ahanda size polis yakını kartı...gbt falan alındı temiz...tamam kusura bakmayın dediler ayrıldılar beyaz bir şahinle...
hani başka bir memleketden olsak vallahi hemen gözaltı ve sorgu...böyle bir çifte standartda var işin aslı...
akaryakıt istasyonuna denmişki bu hususta ısrarcı olanları hemen bize bildirin diye...abi 4 dakkede polis gelirmi ya...ölsek kaza yapsak evimize ırgız girse bu kadar çabul gelinmezdi valla... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 11.01.2008 - 12:15 Mesaj konusu:
Çok saçma bir uygulama..
Bomba yapacak adam, depodan benzin çeker yine yapar...
Bu önlem olamaz.. Tam tersine arkadaşın dediği gibi kurunun yanında yaşı da yakmışlar.. Yolda kalan onca araç sahibi mağdur mu olacak şimdi? Sıvı slikonun veya fare-böcek yapışkanlarının üzerinde yazan ''Kalan artıklar benzinle kolayca temizlenir'' sözü yalan mı olacak... Aseton mu dökelim üzerine... _________________
salakça bir uygulama sanki başka yerde benzin bulunamıyor adam çeker bi arabadan yine yakar istediği yeri mantıksızlar sürüsü bu kanunları çıkaranlar iş yaptıklarını zannediyorlar... _________________ Ağacımdan yaprak düşürenin ormanını yakarım...
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 11.01.2008 - 12:34 Mesaj konusu:
benzin istasyonların pet şişe ile benzin almak için bundan sonra karakol veya jandarmadan yazılı evrak almak gerekiyor .maaleseffff _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Tarih: 11.01.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
bizim evdeki sıcak su tesisatı kalorifere bağlı, evde sıcak su kullanmak için kaloriferi yakmak gerekiyor, petekleri ısıtmadığı içinde gayet ucuz ve hızlı bir şekilde sıcak su kullanıyoruz. Haliylen 2-3 ayda bir kere giderim 25lt'lik bidonla mazot alır kalorifere boşaltırım. Şimdi bu yasayla bana mazot vermeyecekler, ee bende evde sıcak su kullanamayacakmıyım? Sıcak su kullanabilmek için bide tesisatı yeniden yaptırıcaz sofben taktırıcaz ohooo bi dünya masraf. Kamyonla eve mazot getirtsem depoyu doldurtsam da 3 senede bitmez o mazot, nasıl iş anlamadım.
selis'in dediği gibi bomba yapacak adam depodan çeker benzini gene yapar. Böyle abuk sabuk önlemlerle bu iş olmaz ki. Vanda 1 ay kadar kaldım ve gördüm ki bakkallarda bile benzin-mazot satılıyordu, önce bunun önüne geçmek lazım.
Tarih: 11.01.2008 - 12:45 Mesaj konusu:
böyle bir uygulama bizim ne kadar geri kalmış olduğumuzu gösterir ve geriye götürmeye nitelik bir harekettir. buuygulamayı molotof kokteyli kundaklamalar için başlattılar.ama böyle saçma bir şey yok olamazda ulan alıcak adam doldurur bir arabasına benzini sok 1metre hortumu çek alsana 50 litre benzin onada gerek yok sokakta kestirdin bi arabayı gözüne aç benzinliğine çek yapıcak adama engel olmak için yılanın başını ezmen lazım diceksiniz neden bu kadar kastın bendaha bugüne kadar bir kere gaz yağı aldım oda rahmetli babaannem gaz sobası vardı onun için.yani bilemiyorumda gitgide batıyoruz.3-5 yaş çocuk mantığı uyguluyoruz hiç bir zaman benzin bitirmedim yolda hep girdim aldım ama olaki birgün biter birşey olur polis beklersem 3litre benzin için bende bu uygulamayı çıkartanlar gibi olayım...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız