Tarih: 11.01.2008 - 13:45 Mesaj konusu: Milli Boksörümüze Teşekkürler
91-97 Akdeniz Oyunları Şampiyonu,yine 1997'de Dünya 3.sü ve daha bir çok uluslararası derecesi bulunan,Türkiye'mizin efsane boksörlerinden olan Soner Karaöz abimize 3 MD'li ye (zevkmotor-Zx12aLi-Hayabusa) hediye etmiş olduğu boks eldivenlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
sempatik-Ömer Bozkurt ve Soner Karaöz abimiz
Hemde imzalısından
zevkmotor Mehmet Ustamızda,Soner abinin hediyelerini baş köşeye koymuş
Kupalarının yanına eldivende iyi yakışmış usta
Bunlarda Mehmet ustamızın kupaları
_________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
En son Hayabusa tarafından 11.01.2008 - 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
harika hediyeler soner abimiz gercekten ülkemizin ve dünyanın 54 kg en iyi boksörlerinden ve benim örnek aldıgım spor culardan gencligimde cok dövdü beni benim boks ta elde ettigim her basarımı ona borcluyum tskr abim benim _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Soner abimize getirdiği madalyalardan dolayı teşekkür eder.
Başarılarının Daim olmasını Dileriz. Çok mu resmi
HELALLLLLLLLLLLLLLLLLL SÜPERRRRRRRRRRRRRR tebrikler soner abi
Soner abiye bizi ziyaretinden dolayı teşekür ederim tanışmak büyük şerefti Ömer Bozkurt abimizde bize Soner abiyle tanışma fırsatı verdiği için çok teşekkür ederim resimler çok güzel
ustam sana daha büyük bi dükkan bulmak lazım şimdi yakında kupaları koyacak yer kalmayacak _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 11.01.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
Eskiden boksörlerin çok kaba ve kavgacı olduklarını zanneder hiç sevmezdim.. Ama şimdi tam tersi.. Kimi tanıdıysam ince ruhlu, yardım sever, asla kaba kuvveti sevmeyen, insancıl kişiler çıktı.. Her ne kadar ısrarla ''insan dövmenin'' spor olabileceğini yok saysam da !!! bu dalı da SPOR adı altında, bu bilinçle hakkıyla yapanları tebrik ederim..
Ömer Bozkurt demiş ki:
konya adına kayserili boksörde dövdüm kıymet bilen yok
Kimi tanıdıysam ince ruhlu, yardım sever, asla kaba kuvveti sevmeyen, insancıl kişiler çıktı..
ben sana katılmıyorum valla Ömer Bozkurt benim komşum olur her canı sıkıldığında gelir beni döver yeter artıkın burdan isyan ediyorum kurtarın beni hemde çıplak elle vurduğu yetmezmiş gibi birde boks eldiveni getirmiş bana da kum torbası kıyafeti almış zorla giydirmeye çalışıyo her yerim mosmor böyle giderse taşınacam bu bürodan
şaka bi yana ömer abi seni çok seviyoruz karşıdan öyle kötü kütü bakma bana kızdıysan gel bi daha dövv _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız