Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Milli Boksörümüze Teşekkürler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Milli Boksörümüze Teşekkürler

Milli Boksörümüze Teşekkürler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 11.01.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Milli Boksörümüze Teşekkürler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

91-97 Akdeniz Oyunları Şampiyonu,yine 1997'de Dünya 3.sü ve daha bir çok uluslararası derecesi bulunan,Türkiye'mizin efsane boksörlerinden olan Soner Karaöz abimize 3 MD'li ye (zevkmotor-Zx12aLi-Hayabusa) hediye etmiş olduğu boks eldivenlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

sempatik-Ömer Bozkurt ve Soner Karaöz abimiz

Hemde imzalısından Çok gülüyorum

zevkmotor Mehmet Ustamızda,Soner abinin hediyelerini baş köşeye koymuş Çok gülüyorum

Kupalarının yanına eldivende iyi yakışmış usta Göz kırpıyorum

Bunlarda Mehmet ustamızın kupaları Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 11.01.2008 - 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 11.01.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun gurur duyuyoruz sizinleee Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika hediyeler soner abimiz gercekten ülkemizin ve dünyanın 54 kg en iyi boksörlerinden ve benim örnek aldıgım spor culardan gencligimde cok dövdü beni Gülümsüyorum benim boks ta elde ettigim her basarımı ona borcluyum tskr abim benim

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 11.01.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soner abimize getirdiği madalyalardan dolayı teşekkür eder.
Başarılarının Daim olmasını Dileriz. Çok mu resmi Çok gülüyorum
HELALLLLLLLLLLLLLLLLLL SÜPERRRRRRRRRRRRRR tebrikler soner abi Gülümsüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soner abiye bizi ziyaretinden dolayı teşekür ederim tanışmak büyük şerefti Ömer Bozkurt abimizde bize Soner abiyle tanışma fırsatı verdiği için çok teşekkür ederim resimler çok güzel
ustam sana daha büyük bi dükkan bulmak lazım şimdi yakında kupaları koyacak yer kalmayacak Göz kırpıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, fotolara sindire sindire baktım desem yeri olur teşekkürler paylaşım için eldivenlerden bende isterim imzalısından
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soner abi benim ideolüm dü ama onun gibi olmak basit degil buda benden madem konu boks Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

piranha, ben tşkr ederim kardesim sagol

Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer madalyalar açmış seni konyamıza yakışır
Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer abime bak beee Gülümsüyorum Çoook seviyorum
Soner abimi de teşekkür ederim. Abimin de kendisine çok çok selamı var, burdan duyurayım Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, sagol abi tskr ederim madalyaları konya adına kazandım ama kayseri liyim ve konya adına kayserili boksörde dövdüm kıymet bilen yok Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

NiGhTeXpReSs, sagol canım söylerim soner gelecek birazdan

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 11.01.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eskiden boksörlerin çok kaba ve kavgacı olduklarını zanneder hiç sevmezdim.. Ama şimdi tam tersi.. Kimi tanıdıysam ince ruhlu, yardım sever, asla kaba kuvveti sevmeyen, insancıl kişiler çıktı.. Her ne kadar ısrarla ''insan dövmenin'' spor olabileceğini yok saysam da !!! bu dalı da SPOR adı altında, bu bilinçle hakkıyla yapanları tebrik ederim.. Alkışlıyorum
Ömer Bozkurt demiş ki:
konya adına kayserili boksörde dövdüm kıymet bilen yok Dil çıkarıyorum

Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 11.01.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, dısardan herkez senin düşündügün gibi düşünüyor ama inan öyle degiliz

Başa dön
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 11.01.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOO MADALYALARA BAK BE ANLAŞILAN BAY ZAFER SIRTLAMIŞ
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis aplaaa demiş ki:

Kimi tanıdıysam ince ruhlu, yardım sever, asla kaba kuvveti sevmeyen, insancıl kişiler çıktı..

ben sana katılmıyorum valla Ömer Bozkurt benim komşum olur her canı sıkıldığında gelir beni döver yeter artıkın burdan isyan ediyorum kurtarın beni hemde çıplak elle vurduğu yetmezmiş gibi birde boks eldiveni getirmiş bana da kum torbası kıyafeti almış zorla giydirmeye çalışıyo her yerim mosmor böyle giderse taşınacam bu bürodan Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

şaka bi yana ömer abi seni çok seviyoruz karşıdan öyle kötü kütü bakma bana kızdıysan gel bi daha dövv Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal