Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Ocak.İzmir MD PUNTA buluşmasıııııııııııı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Ocak.İzmir MD PUNTA buluşmasıııııııııııı

18 Ocak.İzmir MD PUNTA buluşmasıııııııııııı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.01.2008 - 18:35    Mesaj konusu: 18 Ocak.İzmir MD PUNTA buluşmasıııııııııııı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her CUMA oldugu gibi bu CUMA günüde İzmir MD grubu PUNTA Cafe-Bar da olacak..
Geçen hafta SOĞUK,grip salgını dolayısı ile oldukça tenha geçen PUNTA gecemizi KIŞ boyunc Soğuk-Grip-Aids Çok gülüyorum gözetmeksizin devam edecegiz...

Şimdi toparlamak gerekirse..

Tarih: 18 Ocak -CUMA
Saat: 20:00
Yer: PUNTA BAR

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.01.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH keyfinizi bozmasın Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 12.01.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım keyif dolu bir buluşma olur iyi eğlenceler şimdiden... Bravo

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 12.01.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eylenceler Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 12.01.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olucam Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 12.01.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler sizlere Gülümsüyorum
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglenceler izmir harikasınız

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eğlenceler grip hepimizi vurdu yaa Beğenmedim İstemiyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize iyi eğlenceler hastalık çok kötü her yerde Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler belki gelirim Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 13.01.2008 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende GeliyoruM Göz kırpıyorum oldumu İbraaM cım Çok gülüyorum

ama bu sefer motor yok dondum çünküm Gülümsüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.01.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta Arzu da geliyor artık...
Hastalar iyileşsin,Soğuk diye gelmeyenlere diyecek hiçbişeyim yok çünkü haklıllar..
Son 2 haftadır inanılmaz bir soğuk vardı.
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.01.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abicim aslında uzun zamandır gelmiyenlerde artık mazeret kabul etmememiz gerekiyor.hastalık hariç tabikide.yoksa gelmeyenlere çok ağır bir ceza düşünüyorum haberiniz olsun. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ben geçen hafta arabanın üzerine bina yıkılmasına rağmen geçte olsa geldim.bu hafta herkesi PUNTA barda bekliyoruz....

Alıntı:

bende GeliyoruM oldumu İbraaM cım

PeLLiNe, Oldu Canım oldu.ama inşallah gelirsin,eğer gelmezsen sana geçenlerde telefonda söylediğim CEZA yı uygularım haberin olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.01.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dediğim gibi bir deprem olupda PUNTA yıkılmadıgı sürece İzmir MD her CUMA akşamı PUNTA da toplanacak.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 13.01.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler!!!

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal