Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kamil abilerin 2004 1000RR'lara olan videosu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kamil abilerin 2004 1000RR'lara olan videosu

Kamil abilerin 2004 1000RR'lara olan videosu
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 12.01.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Kamil abilerin 2004 1000RR'lara olan videosu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Videonun en başında Rahmetli Murat abi var. Daha sonra Kamil abim.. Youtube'da rastladım bu videoya çok duymuştum izlemek nasip olmamıştı. Onlar hep en iyilerdi...

Ama bu meret iyi, kötü, acemi, usta demiyo kimini yaralıyo kimni aramızdan alıyo.

Onların anısına..

Link

Yine Kamil abi ve Murat abinin kınalı virajında bir videosu..

Link

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.01.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzüldüm yawf cidden cok iyilermiş Alkışlıyorum Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 12.01.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üzgünüm gerçektende iyi kullanıyormuş Alkışlıyorum
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 12.01.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok böyle bi motor sürüşü.ama çok hızlı kullanıyo birazda belliymiş abinin gidici olduğu.trakfikte çok riskli hareketler yapıyo İstemiyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lütfen yorumlara dikkat edelim onlar saygı duyduğum sevdiğim insanlar. pişman etmeyin koyduğuma.. rica.
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tehlikeli sıkmışlar ya Üzgünüm ne emniyet şeridi dinlemişler ne bişe allah korusun arkadaşlar dikkatli olalım son pişmanlık fayda etmez

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar sıkmamışlar, gazlamamışlar,, RESMEN UÇMUŞLAR OK
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uçuşa geçmişler valla..........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper gazlamışlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
lütfen yorumlara dikkat edelim onlar saygı duyduğum sevdiğim insanlar. pişman etmeyin koyduğuma.. rica.

arkadaşım bana diyosan,sadece riskli sürmüş motoru diyorum.tmm başımızz sağolsun İstemiyorum ama çok tehlikeli o sürüş.hepimizin içi yanıyo İstemiyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi,
Kamil nasıl oldu haber varmı son kazadan sonra_?
Sina abinin orada görürüdm onu 2004 te Gülümsüyorum
1000 RR lar 2004 fuarında gece Honda standına geldiğinde nasıl incelemişlerdi. Gülümsüyorum
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WAY BE ölen bir adamın video sunu izlemek çok üzücü.allahrahmet eylesin,geride kalnlara sabır versin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Video yu 2 kez tam seyrettim müthiş gazlanmış.260+ ile
o makaslar walla helal olsun.En gÜZElDE ortalarında benzinlikten cıkarkanli o cümle Çok gülüyorum

nur içinde yat Rahmetli Murat abi Üzgünüm

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşim teşekürler Bravo Bravo Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

retox70 En son 1 ay evvel gittim biraz bakım işleri vardı onlar için.. Kamil abide ordaydı. Çok şükür iyi ama tam toparlayamadı. Bazı sorunlar devam ediyo. Allahtan ümit kesilmez inşallah daha iyi görüceğiz.

Evet 2004 Three color'lar geldiğinde çok sansasyon olmuştu. Hala o kasanın ve rengin fanatikliği var bende.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal