Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 12.01.2008 - 22:50 Mesaj konusu: Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları..
hiç unutmam bu moto forumlarda ilk yazdığım konulardan biri çin mallarıyla birlikte CBR 125 modeline karşı açtığım savaşti...hatta hiç unutmam o dönemler mod MEZAR la bayağı kapıştık...topiğimi kilitlemişti...
şimdi cbr 125in yapısını görüntüsünü bilmem nesini bir kenara bırakalım...çünkü işin zevk kısmı ...beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez...banada giren çıkan yok...alan memnun satan memnun...başlangıcmı hayallermi neyse o olsun...
bu arada ben sıkı Hondacıyımdır...Hondaya laf ettirmem...bu cıbır 125 hariç tabi...bulmuşlar türk tüketicilerini daya bakalım dayabildiğin kadar...e bizim tüketici malum ne aldığını pek bilmez...görüntüye kapılır...
peki Allah muhafaza motoru devirdin yatırdın hasalı bir kaza yaptın ne olacak...fiyatlara bir bakın ondan sonra cbr125 alırken bir kez daha düşünün...
cıbır sahipleride aman motoruna özenli davransın...yoksa bu parça fiyatları çok cep yakar...
dediği gibi cbr 125 almamak için çok neden var...mazallah 1000 rr muamelesi görüyor servislerde...Honda AŞ herhalde altın kaplama satıyor bunları ondan iteliyor...
en güzel motor kendi motorundur...lafımız yok...ama bu fiyatları gördükten sonra bu model bana pek cazip gelmiyor...
inanın makina 500 cc veya üstü olsa ona eyvallah...
ya arkadaşlar cbf 250 nin digital kadranı bile 1000 ytl...mübarek nedir bu fiyatlar çözemiyorum...
suzukı burgman kadranıda 1000 ytl civarlarında ama 400 cc bir scootera çok görmeyebilir insanlar...bana yine fazla ama konumuz cbr 125 şimdi...
varmı itirazı olan...fiyatlar normaldir diyen biri varsa bişeyler yazsın...
Honda kalitesine bu yakışır diyen bakalım çıkacakmı...
motorla hep lay lay lom gezilmez...Allah korusun kazası belası olduğunda bu fiyatlarla nasıl başa çıkacaksınız...bunlarıda düşünün...
bide şunu yazmayın bana...HİÇ KİMSE KAZA YAPICAM DİYE ALMAZ MOTORU...yani bu detayları motor alırken düşünmeyelim diyen birileri çıkarsa sert yazarım...
Tarih: 12.01.2008 - 23:02 Mesaj konusu:
mete_han abi bunlar ne böle millet japon japon diye tutturuyo.ya abi bizim çin malları 3 kere hatta 4 kere parça değiştirsin,japonlar 1 kere değiştirsin aynı paraya denk geliyo.yani güya sağlam motor. _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 12.01.2008 - 23:14 Mesaj konusu:
momoR, GSXR600K7, mehmet_16, emrerr, Bilemir,
arkadaşlar sizlere yemin ederimki bu fiyatlar kaza yapmış bir CBR 125 için servis tarafından çıkartılan servis raporudur...400 ytl işçilik dahil ortalama 6700 liradır...
ister inannn ister inanmaa...yazıklar olsun Hondaya...
AMAN diyim cbr 125 ciler motorunuza dikkat edin... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
itirazı olan olamaz zaten abi..bende cbr125r kullanıyorum başlangıç motorum oldu.honda kaliteli,sağlam motordur dedik.ama ilk motorumuzu alacağız ya tutturduk cbr cbr diye hiç araştırmasını yapmadan gittik aldık...sonra başımıza ufak bir kaza olayı geldi(bu arada parça fiyatlarınıda hiç araştırmıyorum)serviste değişecek parçaların listesini aldılar,1 ay sonra geldi parçalar,adama tel. ettim işte parçalar filan gelicekti diye evet geldi dedi servisteki kişi,ne kadar dedim 650ytl diyince içimden iyice bir ohaa dedim..değişen parçalar:sol ön sinyal,sol kafa grenajı,kafa demiri ve birkaç parça daha,ne yapalım kırık dökük gezmektense verdik o kadar parayı...bundan sonra tecrübe oldu motoru büyüteceğim zaman ilk önce parça konusunu araştıracağım.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
arkadaşlar sizlere yemin ederimki bu fiyatlar kaza yapmış bir CBR 125 için servis tarafından çıkartılan servis raporudur...400 ytl işçilik dahil ortalama 6700 liradır...
ya bu motorun sıfırı kaçada bu kadar fiyat çıktı abes yani.
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 12.01.2008 - 23:57 Mesaj konusu:
Acı gerçekler
Öncedende biliyodum bu kadar pahalı oldugunu o yüzden almaktan vazgeçtim..cbr 125 in parçalarının fiyatı 1000rr ın parçaları fiyatıyla aynı resmen..Örnegin ikisindede sinyal parası aynı _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 13.01.2008 - 00:07 Mesaj konusu:
ewet arrkadaşlar ben geçen bi kaza atlattım Allaha şükür bana bişi olmadı ama...
radyatör değişcek sol repsol yazan grenaz onun altındaki grenaj aynı şekilde öteki tarafın grenajları vede 3 sinyal kırıldı,bide vites pedalı kırıldı
hasar büyük makine yatıyo şu an _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız