Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları..

Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 12.01.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Honda CBR 125 in Uçuk Kaçık Parça Fiyatları.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç unutmam bu moto forumlarda ilk yazdığım konulardan biri çin mallarıyla birlikte CBR 125 modeline karşı açtığım savaşti...hatta hiç unutmam o dönemler mod MEZAR la bayağı kapıştık...topiğimi kilitlemişti...

şimdi cbr 125in yapısını görüntüsünü bilmem nesini bir kenara bırakalım...çünkü işin zevk kısmı ...beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez...banada giren çıkan yok...alan memnun satan memnun...başlangıcmı hayallermi neyse o olsun...

bu arada ben sıkı Hondacıyımdır...Hondaya laf ettirmem...bu cıbır 125 hariç tabi...bulmuşlar türk tüketicilerini daya bakalım dayabildiğin kadar...e bizim tüketici malum ne aldığını pek bilmez...görüntüye kapılır...

peki Allah muhafaza motoru devirdin yatırdın hasalı bir kaza yaptın ne olacak...fiyatlara bir bakın ondan sonra cbr125 alırken bir kez daha düşünün...

cıbır sahipleride aman motoruna özenli davransın...yoksa bu parça fiyatları çok cep yakar...

dediği gibi cbr 125 almamak için çok neden var...mazallah 1000 rr muamelesi görüyor servislerde...Honda AŞ herhalde altın kaplama satıyor bunları ondan iteliyor...

en güzel motor kendi motorundur...lafımız yok...ama bu fiyatları gördükten sonra bu model bana pek cazip gelmiyor...

inanın makina 500 cc veya üstü olsa ona eyvallah...

ya arkadaşlar cbf 250 nin digital kadranı bile 1000 ytl...mübarek nedir bu fiyatlar çözemiyorum...

suzukı burgman kadranıda 1000 ytl civarlarında ama 400 cc bir scootera çok görmeyebilir insanlar...bana yine fazla ama konumuz cbr 125 şimdi...

varmı itirazı olan...fiyatlar normaldir diyen biri varsa bişeyler yazsın...

Honda kalitesine bu yakışır diyen bakalım çıkacakmı...

motorla hep lay lay lom gezilmez...Allah korusun kazası belası olduğunda bu fiyatlarla nasıl başa çıkacaksınız...bunlarıda düşünün...

bide şunu yazmayın bana...HİÇ KİMSE KAZA YAPICAM DİYE ALMAZ MOTORU...yani bu detayları motor alırken düşünmeyelim diyen birileri çıkarsa sert yazarım...

fiyatlar Honda Byisinden alınmıştır....

.... KDV SİZ .. ..... %18 KDV DAHİL FİYATLAR YTL...

SUSTURUCU KOMPLE .......... 424 ............ 499

YAKIT TANKI .......... 697 ........... 822

SUSTURUCU ............373 .......... 440

RADYATÖR KOMPLE .......... 466 .......... 550

ÖN FAR KOMPLE ........ 88 ......... 104

SINYAL ÖN SAĞ .......... 116 ......... 137

SİNYAL GÖVDESİ ........... 101 ............ 119

HİDROLİK BAĞLANTI ........... 277 ......... 327

FREN PEDALI .......... 44 ......... 51

SAĞ AMORTİSÖR NH146M ........... 423 .......... 499

SAĞ GİDON BORUSU ..........85 ........ 99

SAĞ LEVYE FREN ............37 ........... 44

SOL LEVYE ............16 ........... 19

ALT MESNET ...........312 .........369

ÖN ÇAMURLUK .........106 .........125

SİPERLİK ...........88 ........... 104

SAĞ YAN KAPAK DEPO .............81 ............ 96

BRAKET SİPERLİK .............40 ......47

SAĞ GRANAJ ...........126 .............. 149

SİPERLİK ALT ............... 84 .............. 98

GRANAJ .............. 148 ................ 175

SOL GRANAJ .............126 ............ 149

KAPAK YAKIT TANKI ............10 ............ 12

ARKA TUTAMAK ............51 .............. 60

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh Beğenmedim bu fiyatlar ne boyle Beğenmedim
GSXR600K7
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abooo Beğenmedim
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han abi bunlar ne böle Şok oldum millet japon japon diye tutturuyo.ya abi bizim çin malları 3 kere hatta 4 kere parça değiştirsin,japonlar 1 kere değiştirsin aynı paraya denk geliyo.yani güya sağlam motor. Beğenmedim
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

obaaa Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu parçalara verceğin parayla sıfır cbr 125 alırısn bea Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohaaaaaaaaa bea bu fiatlar ne böyle yahu Beğenmedim Beğenmedim
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

momoR, GSXR600K7, mehmet_16, emrerr, Bilemir,
arkadaşlar sizlere yemin ederimki bu fiyatlar kaza yapmış bir CBR 125 için servis tarafından çıkartılan servis raporudur...400 ytl işçilik dahil ortalama 6700 liradır...

ister inannn ister inanmaa...yazıklar olsun Hondaya...

AMAN diyim cbr 125 ciler motorunuza dikkat edin...
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

varmı itirazı olan

itirazı olan olamaz zaten abi..bende cbr125r kullanıyorum başlangıç motorum oldu.honda kaliteli,sağlam motordur dedik.ama ilk motorumuzu alacağız ya tutturduk cbr cbr diye hiç araştırmasını yapmadan gittik aldık...sonra başımıza ufak bir kaza olayı geldi(bu arada parça fiyatlarınıda hiç araştırmıyorum)serviste değişecek parçaların listesini aldılar,1 ay sonra geldi parçalar,adama tel. ettim işte parçalar filan gelicekti diye evet geldi dedi servisteki kişi,ne kadar dedim 650ytl diyince içimden iyice bir ohaa dedim..değişen parçalar:sol ön sinyal,sol kafa grenajı,kafa demiri ve birkaç parça daha,ne yapalım kırık dökük gezmektense verdik o kadar parayı...bundan sonra tecrübe oldu motoru büyüteceğim zaman ilk önce parça konusunu araştıracağım..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar sizlere yemin ederimki bu fiyatlar kaza yapmış bir CBR 125 için servis tarafından çıkartılan servis raporudur...400 ytl işçilik dahil ortalama 6700 liradır...

ya bu motorun sıfırı kaçada bu kadar fiyat çıktı abes yani.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, inanıyorum cnm o nasıl söz Göz kırpıyorum ama cbr 125 alcaktım vaz geçtim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhahaha Delirdim benim çin malının full kaporta sinyal minyal değisim 300 ytl Delirdim Delirdim Delirdim

Delirdim ***MD ÇİN TEAM*** Delirdim
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçektende yuh yani Şok oldum haş2o ohaa İstemiyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 12.01.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acı gerçekler Beğenmedim Beğenmedim

Öncedende biliyodum bu kadar pahalı oldugunu o yüzden almaktan vazgeçtim..cbr 125 in parçalarının fiyatı 1000rr ın parçaları fiyatıyla aynı resmen..Örnegin ikisindede sinyal parası aynı

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 13.01.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet arrkadaşlar ben geçen bi kaza atlattım Allaha şükür bana bişi olmadı ama...
radyatör değişcek sol repsol yazan grenaz onun altındaki grenaj aynı şekilde öteki tarafın grenajları vede 3 sinyal kırıldı,bide vites pedalı kırıldı İstemiyorum
hasar büyük makine yatıyo şu an Ağlıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal