Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 13.01.2008 - 02:06 Mesaj konusu: Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti
Konu yüksek voltajda geyik içerir öncelikle haberiniz olsun...
hayatı ekşın yaşayan ben ve paranın her türünü bünyesinde barındıran değerli patronum bu akşam köprü çıkışında şahsımı taciz etti yolda... D&B Motor Ümraniyeye giderken bide baktım yanımdan teğet geçti biri...ula noluyo demeden dümdüz gitmeye başlamadan patroncağızım olduğunu anladığım iyi oldu...
kendisi biraz zevk sahabıdır...bendenizde onun makam şoferiyim... almış Lombak...canı sağolsun...onun arabası benim arabam... neyse bende kaptırdım ...trafik sıkışık olduğu için tabi solda sıkıştı kaldı...kornaya basıyorumki biraz yavaşlasın foto çekeyim...ama yok abi...taze gelin gibi kıpır kıpır bi ileri bir geri...yakalayamadımda zaten...eh be patron kedinin fareyle oynadığı gibi oynadın benle ... abi yakalamak ne kelime...plakasını okudum sadece...sever beni abi kardeş gibiyiz...
cep telden anca bu...
bu arada ben 110 a çıkmışım tek elde cep tek elde gidon...bi ara napıyom lan ben dedim...
arac 98 model DIABLO VT Roadster...530 beygircik...yani 530 beygiri bir araya getir ederi o işte...
bakmayın 10 yaşında araba 140 bin öro istiyoz...parayı getir arabayı götür...
_________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
bu arada ben 110 a çıkmışım tek elde cep tek elde gidon..
biz yapsak (ss'ciler ) eleştırı bombardımanı baslamıştı mete_han, yalan mı.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 13.01.2008 - 02:18 Mesaj konusu:
armyy, aynen öle...patron diyoki olm Mete benim karizmayı fena halde çiziyo motorun... bi el atcak bana ama ne zaman...
titi, zaten Türkiyeye ilk gelen Lambo o galiba...Maslak 2.kısımda dimi... iyi gözlemcisin tebrikler...
bunlardan galiba 4-5 dene var...satamıyolarda he...biri karşıda biri MAslakta biri bizim doktor beyde...biri Bursada ötekini bilmiyom valla... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
En son mete_han tarafından 13.01.2008 - 02:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 13.01.2008 - 02:22 Mesaj konusu:
mete_han,Evet L.Sadıkoğlunun Bebekteki Villasının önünden akşamları geçerken basamakalar çıkar bu arabaya bakardık...O renk değiştirmesini izlerdik...Sağolsun bize arabasını göstermiş devasa motorunu açarak hakkında bilgi vermişti... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
armyy, aynen öle...patron diyoki olm Mete benim karizmayı fena halde çiziyo motorun... bi el atcak bana ama ne zaman...
ss e gecıs yaparsan dılımızden kurtulamazsın soylıyım
bide benim banka kredisi hazır bu arada...Pejo Satelis 250 maxı veya Gılera nexus 250 düşünmüştüm vazgeçtim...abi rahat batıyo valla...abi güvenemiyom ben özel sektördeyim...bak inanki 3 ay önce kovuldum..1 gün sonra tekrar çağırıldım...özel sektör böyle baba işine gelirse...her an herşey olabilir...inadına Honda inadına cbf 150... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
super ya.. banka kredısı ısı dedıgın gıbı yarın ne olacagı bellı degıl ıyı dusunmek lazım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 13.01.2008 - 03:29 Mesaj konusu:
Bu hayatta bi bankaya bide çinden gelen şeylere güvenmicen... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 13.01.2008 - 03:52 Mesaj konusu:
ironman666, kanka göynüm 5 para etmez buralarda...
meslek yok gelecek yok...bugün korumayız şoferiz...yarın nice olur halimiz...
evlada bir gelecek sunarmıyız okuturmuyuz ...bugün ekmek kazanıyoz helalden...yarın işsiz kalırsak babasından utanırmı yavrum acaba...tek korkum budur..eve ekmek götüremedinmi işte o zaman hiçbişeyin anlamı kalmaz... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
mete_han, bitane 98 lambo var izmirde bundan özgörkeyin sahibinin izmirliler bilir çok kıayk araba hayayımda ilk defa okadar rahat koltua oturdum 340 kadran var _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız