Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti

Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konu yüksek voltajda geyik içerir öncelikle haberiniz olsun...

hayatı ekşın yaşayan ben ve paranın her türünü bünyesinde barındıran değerli patronum bu akşam köprü çıkışında şahsımı taciz etti yolda... Gülümsüyorum D&B Motor Ümraniyeye giderken bide baktım yanımdan teğet geçti biri...ula noluyo demeden dümdüz gitmeye başlamadan patroncağızım olduğunu anladığım iyi oldu... Dil çıkarıyorum

kendisi biraz zevk sahabıdır...bendenizde onun makam şoferiyim... Gülümsüyorum almış Lombak...canı sağolsun...onun arabası benim arabam... Gülümsüyorum neyse bende kaptırdım ...trafik sıkışık olduğu için tabi solda sıkıştı kaldı...kornaya basıyorumki biraz yavaşlasın foto çekeyim...ama yok abi...taze gelin gibi kıpır kıpır bi ileri bir geri...yakalayamadımda zaten...eh be patron kedinin fareyle oynadığı gibi oynadın benle ... Gülümsüyorum abi yakalamak ne kelime...plakasını okudum sadece...sever beni abi kardeş gibiyiz... Dil çıkarıyorum

cep telden anca bu... Üzgünüm

bu arada ben 110 a çıkmışım tek elde cep tek elde gidon...bi ara napıyom lan ben dedim... Üzgünüm

arac 98 model DIABLO VT Roadster...530 beygircik...yani 530 beygiri bir araya getir ederi o işte... Gülümsüyorum

bakmayın 10 yaşında araba 140 bin öro istiyoz...parayı getir arabayı götür... Göz kırpıyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:

bu arada ben 110 a çıkmışım tek elde cep tek elde gidon..

biz yapsak (ss'ciler Dil çıkarıyorum ) eleştırı bombardımanı baslamıştı Çok gülüyorum mete_han, yalan mı.. Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Levent Sadıkoğlunun ışıkta 3 renk değiştiren Lamboru değilmi bu

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

34 LS ... plakalı
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski falan ama hızlı araba kendileri Çok gülüyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, aynen öle...patron diyoki olm Mete benim karizmayı fena halde çiziyo motorun... Gülümsüyorum bi el atcak bana ama ne zaman...

titi, zaten Türkiyeye ilk gelen Lambo o galiba...Maslak 2.kısımda dimi... Bravo iyi gözlemcisin tebrikler... Alkışlıyorum

bunlardan galiba 4-5 dene var...satamıyolarda he...biri karşıda biri MAslakta biri bizim doktor beyde...biri Bursada ötekini bilmiyom valla...

En son mete_han tarafından 13.01.2008 - 02:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han,Evet Bravo L.Sadıkoğlunun Bebekteki Villasının önünden akşamları geçerken basamakalar çıkar bu arabaya bakardık...O renk değiştirmesini izlerdik...Sağolsun bize arabasını göstermiş devasa motorunu açarak hakkında bilgi vermişti...
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

armyy, aynen öle...patron diyoki olm Mete benim karizmayı fena halde çiziyo motorun... bi el atcak bana ama ne zaman...

ss e gecıs yaparsan dılımızden kurtulamazsın soylıyım Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, V12 haci daha ne olsun...

armyy, haci hatırlarsan ben bidon kesmiştim ya koruma demirine...

diyalog şu bak..

OLM bu ne... Üzgünüm

Hocam çamur önleyici biişey düşünmüştüm...kem kümm.. Dil çıkarıyorum

la git kovuldun... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

armyy demiş ki:
Alıntı:

armyy, aynen öle...patron diyoki olm Mete benim karizmayı fena halde çiziyo motorun... bi el atcak bana ama ne zaman...

ss e gecıs yaparsan dılımızden kurtulamazsın soylıyım Çok gülüyorum

bide benim banka kredisi hazır bu arada...Pejo Satelis 250 maxı veya Gılera nexus 250 düşünmüştüm vazgeçtim...abi rahat batıyo valla...abi güvenemiyom ben özel sektördeyim...bak inanki 3 ay önce kovuldum..1 gün sonra tekrar çağırıldım...özel sektör böyle baba işine gelirse...her an herşey olabilir...inadına Honda inadına cbf 150... Delirdim
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 13.01.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla sen tek elını bırakmıssın abı ben ıkı elımı bırakır oyle foto cekerdım hatta cıglık bagırma motorun ustunde amuda bıle kalkardım lambo bu ahh ahh 12 nın sesı yeter beee Delirdim
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

armyy, haci hatırlarsan ben bidon kesmiştim ya koruma demirine...

diyalog şu bak..

OLM bu ne...

Hocam çamur önleyici biişey düşünmüştüm...kem kümm..

la git kovuldun...

super ya.. Çok gülüyorum banka kredısı ısı dedıgın gıbı yarın ne olacagı bellı degıl ıyı dusunmek lazım Bravo
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hayatta bi bankaya bide çinden gelen şeylere güvenmicen... Dil çıkarıyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Abi sen güzel insansın sana cbf de yakışıııırr gilera da peugeot da. Gönlün güzel çünki. Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 03:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, kanka göynüm 5 para etmez buralarda...

meslek yok gelecek yok...bugün korumayız şoferiz...yarın nice olur halimiz...

evlada bir gelecek sunarmıyız okuturmuyuz ...bugün ekmek kazanıyoz helalden...yarın işsiz kalırsak babasından utanırmı yavrum acaba...tek korkum budur..eve ekmek götüremedinmi işte o zaman hiçbişeyin anlamı kalmaz...
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.01.2008 - 04:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, bitane 98 lambo var izmirde bundan özgörkeyin sahibinin izmirliler bilir çok kıayk araba hayayımda ilk defa okadar rahat koltua oturdum 340 kadran var Alkışlıyorum Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ERRAY
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 05:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskıdı bunlar abi Gülümsüyorum gallardo olsa neyse:D
Başa dön
ERRAY Çevrimdışı ERRAY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal