Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - *Hane ziyareti* vol3 video ve fotolar(12 ocak)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

*Hane ziyareti* vol3 video ve fotolar(12 ocak)

*Hane ziyareti* vol3 video ve fotolar(12 ocak)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 15:27    Mesaj konusu: *Hane ziyareti* vol3 video ve fotolar(12 ocak) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet; Acısıyla, tatlısıyla, Kakarasıyla makarasıyla vede en önemlisi soğukuyla Gülümsüyorum
Bir HANE buluşmasını daha gerçekleştirdik, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Kazasız belasız nice birlikteliklere Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Dip not : Bu arada diğer topicte yazdıklarınıza baktım ama sadece gözucuyla bakıp üzerime alınmadım… Çok gülüyorum Çok gülüyorum günahımı aldınız ben saat 09:00 işimin başında idim, Çok gülüyorum Çok gülüyorum maalesef işim Pazar günleri çalışmayıda gerektiriyor Şok oldum

İzninizle Video;

Link

Vede Fotolar;

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 13.01.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, Çok güzel bir buluşma olmuş. Seni görmek mutlu etti beni abim tabi diğer arkadaşları ve Cem babayı.. Cem babaya baksana siyah gixxer' a nasıl bakıyor sanki alacak gibi..
Eline kollarına sağlık abim emek vermeşsin.. Bravo Bravo Bravo Dil çıkarıyorum Delirdim
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.01.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoda fotoraflarda 10 numara arkadaşlar bize bu soğuk kış günlerinde narkoz verdiiniz için saolun.helal olsun hepinizin alnından öpmek lazım bu soğukta motora binmek her babayiğidin harcı deil. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
YamahaCryptonR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 13.01.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortamm super olmusturr Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, Sağolasın Bekirim.. Sende gelseydin tam süper olacaktı Çok gülüyorum Cem aldı bilem gixxer600 Çok gülüyorum

slayer2694, kardeşim sende sağol.. aynen dediğin gibi cidden soğuktu yani Çok gülüyorum Gecenin 10 numara fotosu şimdi geliyor Çok gülüyorum

geldi Hava sıcaklığı 0 derece İstemiyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.01.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, aman dikkat soğuğa delikanlılık sökmez Çok gülüyorum hürmet gösterip önünüzü kapatın Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 13.01.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, Ellerine Sağlık Abi
Süpriz yapıp akşam yanınıza gelmek istiyordum fakat kısmet değilmiş Üzgünüm
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alper baba eline koluna sağlık 10 numara süper eğlendikk.. Bravo

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

gece ilerledikçe soğuk daha arttı... belki -2 -3 lere kadar inmiştir dönüş saatinde Üzgünüm

ahh bide trafik olmayacaktı tünel videoları süper olurdu Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.01.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, kardeş vidyo süper olmuş gerçekten sağol. Motor altımda hakkaten ufak kalıyomuş bunu gördüm Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.01.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0 derecede güzel bir gezi olmuş..videoda güzeldi paylaşım için sağol.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.01.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah alper abi eline koluna saglık video ve fotolar 10 numara olmuş sana da zahmet verdik abi bu sogukta hakkını nasıl ödeyecez bilmiyorum Alkışlıyorum
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celaha,
pertçii biss senin hakkınıı nası ödücezz sen olmasan benle titinin kaskları kim bağlayacaktı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.01.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel geçtiği belli oluyor Alkışlıyorum Alper sağolsun çağırdı fakat misafirim olduğu için gelemedim inşallah bir sonraki hane ziyaretine Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, kısmet bi dahaki sefere inşallah..

yc_ hadi ordan:D

useri2004, yok yok iyi görünüyosun Çok gülüyorum bide kaybolmasan Çok gülüyorum Çok gülüyorum

racingdelisi, sende sağol.

celaha, Hakkını nasıl ödeyeceğini biliyon aslında, Dil çıkarıyorum sen anladı onu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

demgah Bülent abi canın sağolsun, bi dahaki sefere bekliyoruz..!

CBR 1000RR
Başa dön
ghost_captain
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.01.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla içim eridi inş aranıza olurum bidahakine;)
Başa dön
ghost_captain Çevrimdışı ghost_captain Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal