Tarih: 13.01.2008 - 15:27 Mesaj konusu: *Hane ziyareti* vol3 video ve fotolar(12 ocak)
Evet; Acısıyla, tatlısıyla, Kakarasıyla makarasıyla vede en önemlisi soğukuyla
Bir HANE buluşmasını daha gerçekleştirdik, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Kazasız belasız nice birlikteliklere
Dip not : Bu arada diğer topicte yazdıklarınıza baktım ama sadece gözucuyla bakıp üzerime alınmadım… günahımı aldınız ben saat 09:00 işimin başında idim, maalesef işim Pazar günleri çalışmayıda gerektiriyor
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 13.01.2008 - 15:39 Mesaj konusu:
alpiser, Çok güzel bir buluşma olmuş. Seni görmek mutlu etti beni abim tabi diğer arkadaşları ve Cem babayı.. Cem babaya baksana siyah gixxer' a nasıl bakıyor sanki alacak gibi..
Eline kollarına sağlık abim emek vermeşsin.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Tarih: 13.01.2008 - 15:48 Mesaj konusu:
videoda fotoraflarda 10 numara arkadaşlar bize bu soğuk kış günlerinde narkoz verdiiniz için saolun.helal olsun hepinizin alnından öpmek lazım bu soğukta motora binmek her babayiğidin harcı deil.
0 derecede güzel bir gezi olmuş..videoda güzeldi paylaşım için sağol....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 13.01.2008 - 17:05 Mesaj konusu:
eyvallah alper abi eline koluna saglık video ve fotolar 10 numara olmuş sana da zahmet verdik abi bu sogukta hakkını nasıl ödeyecez bilmiyorum _________________ Eat to live, not live to eat.
celaha,
pertçii biss senin hakkınıı nası ödücezz sen olmasan benle titinin kaskları kim bağlayacaktı _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 13.01.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
Çok güzel geçtiği belli oluyor Alper sağolsun çağırdı fakat misafirim olduğu için gelemedim inşallah bir sonraki hane ziyaretine _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız