adventure team ikinci terapi seansı için 13:00 da evden çıktık.
seans şarkımız belli SEZENden BENİM MESKENİM DAĞLARDIR DAĞLAR
Tabi önce kahvaltı
teamimizi tanıtayım
ayakta kazık gibi dikilenler soldan sağa doğru :
Blackcat, Romeoo, Zardanadam, Blackheart
oturan boğalar soldan sağa doğru :
Pearl, ArapKadri (ben deniz ) Hondabros
Nihayet yola döküldük
ehh artık manzara seyretmenin zamanı
Blackcat fotoğrafçılığını konuşturuyoooo
Güzelbahçe sırtlarındayız
yaşasın firajlar başladı
yollarda dümdüz haaa
düz yolda ArapKadri ve teami koptu geliyoooo
bu arkadaşlarda ikitekere gönül vermişler
manzara molası
sohbet koyuuu gelsin kahvelerrr..
yaşasııın medeniyete geldik
ideal grup sürüşü fotosu ORGANİZE OLALIM BEYLEEERR!!! Pearl'ün kurbanlıkları..büyüteçle bakın görceksiniz
köy gaavesinde çay molası vedik
payamlı köyü evleri
Team ime vaaz veriyorum vaaz yardımcılarım yanımda EVET BEYLER!! drag için start alıyooz
Büyük Kanyona giriyoruz. EŞEKBUSAlı amca bizi geçti
Kavacık köyü
arkadaşlar kartal eğitiyorum ( ne de olsa BEŞİKTAŞ lıyız )
KARTAL HATIRASI
itimiz AVNİ TEY TEEEYY TEEYYYYY!!-2
Gözlemelerin parasını ödeyemedim odun kırıyom ÇEŞME HATIRASI EN BÜYÜK PEARL EZER GEÇERUMS ULEYYN!! AHANDA PERT OLDULAR
Yemek Parasını ödedik artık yollara döküldük gene
manzaraya gel vatandaaşşşş!!! pardon bak firajlar firajlar bitmeyen ffiiirrraaajjjlllaaarrrr
mola bitti eşşek biiinnn
Çok yol geldik son molayı verdik
eşşeklerimiz soldan sağaaaa
benim ROZİNANTE, Hondabrosun MİNİKKIZı, Romeoonun RİNTİNTİNi, Zardanadamın ELEANORu, Blackheartın KARAKAÇANı, Pearlün FEVZİ PAŞAsı
son mola içelim kola ( her zaman şarap içecek değiliz ya)
arkadaşlar terapimize ait 269 adet fotodan sizin için seçtiklerimizi dikizlediniz
umarım hoşunuza gitmiş ve enerjimiz sizede bulaşmıştır
veee dikizlediğiniz topağın kamera arkasıııııı
yayında yapımda gözlemeleri yutmakda çayları höpürdetmekde kolaları içip geermekde emeği geçen bütün team üyelerime TEŞEKKÜR EDERİM
saygılarımla
ADVENTURE TEAM YÖNETİM KURULU BAŞKANI VEDE TEAMin HERŞEYİ MEDAHAR-I İFTİHARI (ulem kendimi amma yağladım haa)
imza
ArapKadri _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 14.01.2008 - 01:04 Mesaj konusu:
ADVENTURE TEAM YÖNETİM KURULU BAŞKANI VEDE TEAMin HERŞEYİ MEDAHAR-I İFTİHARI
Arabım kadrim, yine beni kıskandırdın yine ekibinle birlikte bizim yerimize hoş bir gün geçirmişsiniz. Nice keyifli kazasız sürüşler dilerim.
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 14.01.2008 - 01:48 Mesaj konusu:
öncelikle kardeşim mustafa ..helal olsun birader..
süper gezmişsiniz ...allah içinize sindirsin kardeşim benim....
ikincisi''oğlum sen benim racingçi kardeşlerim blackcat'le,hondabrosu niye
dağ dağ gezdirip endurocu yapıyorsun bakayım''...
kardeşlerim siz bırakın dağları ,gelin otobana bakayım..
-----------------------------------------------------------------------------------
Bu arada hondabros kardeşim nerde senin 600RR..yine garajamı kitledin motoru.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3788 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 14.01.2008 - 02:45 Mesaj konusu:
aanaa Mustafa abimm,süpersinizzz yaa. valla kaç seans parası versen yine böyle bi terapi yapılmaz sanırım,bıraksın psikiyatırlar işi,sen devral.ilk hastanda ben olcammm böyle terabiye can kurbaaaaaaannn
Allah sağlık sıhat versin abicim,sanada team üyelerinde..daha nice güzel gezilere çıkın inşallah..hem 18 Mart'ta Çanakkale'ye kesin gelmeye çalışın abicim,inşallah bi aksilik çıkmazsa bende orda olucammm...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 14.01.2008 - 02:54 Mesaj konusu:
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km/h in ilk Aktivitesi olacak Çanakkalenin komşu illerinden gelecek olanlarla bir yerde buluşup MD nin büyüklüğünü göstericez. Organizasyon çalışmalarına şimdiden başladık _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Pazartesi sabahı işe geliyosun , kahveni hazırladın sigaranı yaktın , çok sevdiğin arkadaşlarınla geçirdiğin güzel bi haftasonu üstüne yaptığın gezinin fotoğraflarına bakıyosun.Ne pazartesi sendromu kalıyor ne stress
Dolu dolu bi bir gezi yoldu gerçekten , bol viraj , yüksek irtifa , bol mıcır , doğa , gökyüzü , gün batımı , bol dostluk...
Unutmayın , yarın alsa çok geç olmadan gelmez !
İlk fırsatta , hemen şimdi , atlayın motorunuza _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 382 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 14.01.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
hepinize helal olsun walla ellerinize sağlık çok güzel bi terapi olmuş ALLAH neşenizi bozmasın _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
Bir pazar günü bu kadar muhteşem geçirilemezdi herhalde
Toplamda 120 km lik bir yol yaptık. Ama ne 120 km Virajlar, mıcırlar, Güneşin etkisini kaybetmesiyle ortaya çıkan soğuk... İnsanın dostlarıyla birlikte doğanın tadını çıkararak yaptığı bu terapi ile aldığı enerji hafta boyu devam eder. Stres yok sıkıntı yok sadece yüzlerde tatlı bir tebessüm var _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız