Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vitesli Motorların Kullanımı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vitesli Motorların Kullanımı

Vitesli Motorların Kullanımı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 31.01.2005 - 04:02    Mesaj konusu: Vitesli Motorların Kullanımı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba ben daha önce scooterdan başka motor kullanmadım a2 ehliyetim var ,bu ybr 125 de ki vites mantığı nasıl 1 aşğı 4 yukarı gibi vede izmir de ufak yada büyük motor kiralayıp pratik yababileceğim öğrenebileceğim yer varmı
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sol Kol-Debriyaj
Sol Ayak-Vites (GENELDE 1asagi-bos-digerleri yukari)

Sag Elcik-Gaz
Sag Kol-On Fren
Sag Ayak-Arka Fren

Hic vitesli motor kullanmadan nasil A2 aldiniz? Şok oldum
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 05:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8) yaw o kadar teori bendede warda pratik babında hiçbişi yok ehliyeti nasıl aldığıma gelince,bi gün gittim kursa ee dedim sınawlarda bitti ne zaman başlıyo direksiyon eğitimi? adam dedi yarın saat 9 da şurda ol eğitim war,bi gittim dedikleri yere meğer o gün direksiyon sınavı varmış eğitim meğitim yok verdiler altıma bi scooter 2 zigzag yaptım o konilerin etrafında bide 8 çizdim ,baktım ehliyeti verdiler anlıycaın katakulliye getirdiler orda Çok gülüyorum
Başa dön
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 31.01.2005 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amma ballı herifsin haa :md:

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Superfatboy
Üye
Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir tek katakulliye gelen sen değilsin :md:
Sürücü kursuna gittim, müdürle tanıştım, ücretimi ödedim, hiç derse girmeden sadece motor sınavına girdim, kısa bir süre sonra uygulama ve bitti. Trafik şubeden ehliyetimi almak daha uzun sürdü Çok gülüyorum
Ama benim "vicnomad" a göre avantajım vardı, hem B sınıfı vardı hemde iyi kullanıyordum, yani benim için bürokrasiden başka birşey değildi. Ama o yaptıkları doğru değil, bir MD yi daha "ehliyetsiz" sokağa salmışlar. :md: Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Superfatboy Çevrimdışı Superfatboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 31.01.2005 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende kendi scooterım haricinde hiçbir motora binmemiştim. Baktım direksiyon sınavı yaklaşıyor. Kurstan vitesli motor sürüş eğitimi istedim sağolsun kırmadılar. Bravo Ya otomatik vites gibisi yok bence. Yok durdunmu boşa alıyorsun unutursan motor altından fırlıyor falan filan Şok oldum Biliyorum zamanla alıştıktan sonra beyin bunu otomatiğe bağlıyor ama bana zor geldi açıkçası. Neyse dün direksiyon sınavına girdim, tavsiye üzerine kendi scooterımla gittim ve onunla sınava girdim. Önümüzdeki hafta ehliyeti alıyorum inşallah Gülümsüyorum
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 31.01.2005 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polat,
Alıntı:

Hic vitesli motor kullanmadan nasil A2 aldiniz

vitessiz motorla da ehliyet alııyor bildiğim kadarıile :!: 51 cc dedi mi a/2
sınıfına giriyor sonra düşünsene adam gitimiş 650 lik motrla bunun vitesi yok mu diycekler Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2005 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam vicnomed , istanbulda olsan bu soğuktada olsa "delimengi" sana yardımcı olurdu Çok gülüyorum , neyse sen bir yerlerde öğrenirsin mutlakada , madem buradasın Donalt Duck'un notlarını oku mutlaka , onları başka yerde bulamazsın Dil çıkarıyorum , kolay gelsin
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum hehe konu nerden nereye geldi yav altı üstü ybr de vites mantığı nasıl onu sormuştum Göz kırpıyorum hep aşağı mı artıyo yukarı mı bi aşağı bi yukarımı nedir yaw bu ybr de 1den 5 e kadar olan vites değişimi mantığı
Başa dön
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 31.01.2005 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 aşağı,2,3,4,5 yukarı.Yeniyken vites biraz zor geçiyor ilk bakımdan sonra fıstık gibi oluyor Dil çıkarıyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2005 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece aşağı 1 , sonra yukarı yukarı büyüyor , aşağı aşağı küçülüyor , :P
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kralbatros,
Alıntı:

Selam vicnomed , istanbulda olsan bu soğuktada olsa "delimengi" sana yardımcı olurdu

abi sen merak etme delimengi istanbul daki bir çok kişiye yardım ediyor ama şu huni işi iyi fikir valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@delimengi

Haklısınız dostum. Yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım yıllarda vitesli vitessiz diye ayrım vardı.

Yine de garipsedim A2'si (en üst motosiklet ehliyeti) olan birinin vitesli kullanmayı bilmemesini.

En son polat tarafından 31.01.2005 - 20:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.01.2005 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dramyum, demişki
Alıntı:

1 aşağı,2,3,4,5 yukarı.Yeniyken vites biraz zor geçiyor ilk bakımdan sonra fıstık gibi oluyor

bende ise 1 aşagı 2,3,4,5,6 yukarı....................... 8)
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polat, abi o NOS da neyin nesi öyle Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal