Tarih: 31.01.2005 - 04:02 Mesaj konusu: Vitesli Motorların Kullanımı
Merhaba ben daha önce scooterdan başka motor kullanmadım a2 ehliyetim var ,bu ybr 125 de ki vites mantığı nasıl 1 aşğı 4 yukarı gibi vede izmir de ufak yada büyük motor kiralayıp pratik yababileceğim öğrenebileceğim yer varmı
Tarih: 31.01.2005 - 05:54 Mesaj konusu:
8) yaw o kadar teori bendede warda pratik babında hiçbişi yok ehliyeti nasıl aldığıma gelince,bi gün gittim kursa ee dedim sınawlarda bitti ne zaman başlıyo direksiyon eğitimi? adam dedi yarın saat 9 da şurda ol eğitim war,bi gittim dedikleri yere meğer o gün direksiyon sınavı varmış eğitim meğitim yok verdiler altıma bi scooter 2 zigzag yaptım o konilerin etrafında bide 8 çizdim ,baktım ehliyeti verdiler anlıycaın katakulliye getirdiler orda
bir tek katakulliye gelen sen değilsin :md:
Sürücü kursuna gittim, müdürle tanıştım, ücretimi ödedim, hiç derse girmeden sadece motor sınavına girdim, kısa bir süre sonra uygulama ve bitti. Trafik şubeden ehliyetimi almak daha uzun sürdü
Ama benim "vicnomad" a göre avantajım vardı, hem B sınıfı vardı hemde iyi kullanıyordum, yani benim için bürokrasiden başka birşey değildi. Ama o yaptıkları doğru değil, bir MD yi daha "ehliyetsiz" sokağa salmışlar. :md:
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 705 Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal
Tarih: 31.01.2005 - 08:56 Mesaj konusu:
Bende kendi scooterım haricinde hiçbir motora binmemiştim. Baktım direksiyon sınavı yaklaşıyor. Kurstan vitesli motor sürüş eğitimi istedim sağolsun kırmadılar. Ya otomatik vites gibisi yok bence. Yok durdunmu boşa alıyorsun unutursan motor altından fırlıyor falan filan Biliyorum zamanla alıştıktan sonra beyin bunu otomatiğe bağlıyor ama bana zor geldi açıkçası. Neyse dün direksiyon sınavına girdim, tavsiye üzerine kendi scooterımla gittim ve onunla sınava girdim. Önümüzdeki hafta ehliyeti alıyorum inşallah
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 31.01.2005 - 09:08 Mesaj konusu:
polat,
Alıntı:
Hic vitesli motor kullanmadan nasil A2 aldiniz
vitessiz motorla da ehliyet alııyor bildiğim kadarıile :!: 51 cc dedi mi a/2
sınıfına giriyor sonra düşünsene adam gitimiş 650 lik motrla bunun vitesi yok mu diycekler
Tarih: 31.01.2005 - 09:23 Mesaj konusu:
Selam vicnomed , istanbulda olsan bu soğuktada olsa "delimengi" sana yardımcı olurdu , neyse sen bir yerlerde öğrenirsin mutlakada , madem buradasın Donalt Duck'un notlarını oku mutlaka , onları başka yerde bulamazsın , kolay gelsin _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Tarih: 31.01.2005 - 09:34 Mesaj konusu:
hehe konu nerden nereye geldi yav altı üstü ybr de vites mantığı nasıl onu sormuştum hep aşağı mı artıyo yukarı mı bi aşağı bi yukarımı nedir yaw bu ybr de 1den 5 e kadar olan vites değişimi mantığı
Tarih: 31.01.2005 - 09:58 Mesaj konusu:
sadece aşağı 1 , sonra yukarı yukarı büyüyor , aşağı aşağı küçülüyor , :P _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız