Tarih: 14.01.2008 - 13:37 Mesaj konusu: KIŞ boyunca Ankara-İstanbul MD buluşmaları 15 günde bir..
Özellikle kış dönemi zor,soğuk geçen Ankara-İstanbul şehirlerimizde her hafta yapılan MD buluşmlarına katılım ÇOK DOĞAL olarak düşmüştür..
Bu gayet normal..Çünkü dışarda yürümenin bile cambazlık oldugu,böylesine soğuk havalarda MOTOSİKLET temalı bir grubun toplantılarına katılmak her baba yiğidin harcı degil..
İZMİR gibi sıcak iklimli bir şehirde bile bu soğuklar etkili oluyor..
Üyelerimizin bu soğuklarda trafik ve yaşam yönünden oldukça zorlaşan bu şehirlerde MOTOSİKLET kullanmalarını beklemekde dogru degil..
Ankara ve İstanbul şehirlerimizdeki organiztör arkadaşların talebi ve benimde önerim üstüne KIŞ ayları boyunca her hafta yapılan MD Buluşmaları bu iki ilimizde 2 HAFTADA 1 olarak yapılacaktır..
MART sonundaki FUAR ile birlikte eski durumuna dönecek ve Nisan ayından itibaren her hafta yapılacaktır.
Bu arada İstanbul daki FUAR la birlikte BÜYÜK BULUŞMA adı altında harika bir gece planlanıyor.
FUAR için Türkiye nin her yerinden İstanbul a gelecek üyelerimiz birarada olacagız.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 17.03.2008 - 18:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
evet abi gercekten toplantılara katılımlar konya da bile cok düstü büyük buluşma istanbul inşallah katılım cok olur orda olcaz inşallah slmlar _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 14.01.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, bu soğuklarda motosiklet kullanmak hakikaten akıllı işi degil..Yani katılımların tüm şehirlerde düşmesi oldukça normal..
BÜYÜK BULUŞMA için Fuar a gelen herkesi bekliyor olacagız. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tabi tabi,kışın 15 günde bir olsa daha güzel olur.Havalar soğuk milletin cebinde 5 kuruş desen yok
Bu arada Fuar için bir şey diyemiyorum.Sağolsun Ömer abim geçtiğimiz ayda İzmir'e yollayacaktı.Son bir saat kala yan yattı çamura battı ve hevesimi kursağımda bıraktı
Onun için fuara da hiç heveslenmek istemiyorum _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu arada İstanbul daki FUAR la birlikte BÜYÜK BULUŞMA adı altında harika bir gece planlanıyor.
FUAR için Türkiye nin her yerinden İstanbul a gelecek üyelerimiz birarada olacagız..
Bu ıyı dusunulmus gecen senede olmustu _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.01.2008 - 15:12 Mesaj konusu:
Geçen hafta ki İstanbul toplantısında da cidden az katılım vardı.
yerler buz, yürürken kayıyorsunuz, hava da inanılmaz soğuk oluyor geceleri..
İstediginiz mekanda, istediğiniz günde ve saatte yapsanız bile katılım olumsuz hava koşulları nedeniyle az olacaktır.
Büyük Buluşma için güzel bir şeyler planlanıp uygulanacak, herkesin stresini atıp, rahatça eğleneceği, dostlarıyla beraber olabileceği bir mekanda buluşacağız.
İstanbul MD, ilk toplantı 25 Ocak'ta Anadolu Yakası'nda olacaktır. Buluşma günü ile ilgili bilgiler siteden duyurulacaktır. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 14.01.2008 - 15:28 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ömer Bozkurt, bu soğuklarda motosiklet kullanmak hakikaten akıllı işi degil..Yani katılımların tüm şehirlerde düşmesi oldukça normal..
tabii başkanım haklısınız. (gerçi ben hala kızımdan ayrılmıyorum ama her yer buz.) biraz özleriz birbirimizi daha iyi olur. hem de toplantılara hazırlık için fırsat olur kışın mekan bulmak daha zor malum, gerçi istanbul avrupada mekan sıkıntımız nihai olarak çözüldü ama, diğer şehirler için ve anadolu yakası için avantaj
Alıntı:
Eger bu milletin %50 si AKP ye oy attıysa yaşantısından mutlu demektir,yani karnı tok,hiçbir sorunu yok..
bu konuya yazılacak o kadar çok şey var kiiiii. Ne diyeyim bilemiyorum. Allah akıl fikir verseymiş keşke _________________
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 14.01.2008 - 19:29 Mesaj konusu:
Zaten nufus kaüıdımın yaş gününü kutlayamadım. O neden le nufus kağıdımın yaş gününü MART ayına erteliyorum o zaman.
" strider ARNO cum demişki;
Alıntı:
Büyük Buluşma için güzel bir şeyler planlanıp uygulanacak, herkesin stresini atıp, rahatça eğleneceği, dostlarıyla beraber olabileceği bir mekanda buluşacağız.
"
Zaten HAKAN BAŞKAN da olacak oh oh ohhhhhh _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 476 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 14.01.2008 - 20:27 Mesaj konusu:
ben mart başında istanbul a gidicektim o zaman mart sonunu bekleyeyim motorla hem fuara giderim hemde gezerim büyük buluşmaya katılırım işlerimi hallederim vs vs bir taşta bir sürü kuş ben geliyorum _________________ m.demirtas10@hotmail.com
zxrhalit, okusan adam olacaktın ama okumamışın işte Somali Kargam....
Hayabusa, işin içine Siyaseti eleştirmek girince dayanamadım daldım. Şom klavyene emi Ömer Bozkurt, Ömer abi peki istanbula gönderince, disco ya da göndercenmi? Bizi koparcan mı ZX-6R-EGE, Siyaset yok hocam, tatlı tatlı tartıştık
Bunu yıllardır yazıyoruz ama malesef yinede bu konularda açılan topiclerde polemikler-fikir ayrılıkları ve bazen kavgalar çıkıyor..
Hiç düşündünüzmü peki neden hemen hemen tüm forumların KURALLAR bölümünde DİN-SİYASET hakkında konuşmak kural dışıdır..
Çünkü bu olgular kişinin kendi içinde yaşadıgı inançlarıdır..
Politik görüşünüzü hayatta kimse degiştiremez dimi?
Demekki topiclerde bu konuda yazılacak mesajlar yersiz ve gereksiz yere kalpler kırılır..
Çok sevdiğiniz bir insanın sizin düşüncenize karşıt olan bir düşüncesi yüzünden ister istemez içten içten o düşüncelerine karşı tepki gösterirsiniz,çünkü sizin gibi düşünmüyordur,ama bilmezsinizki o adama görde savundugu düşünce doğru olandır..
Kısacası yazan herkes DOGRUYU yazıyordur ama yine yazan herkes YANLIŞ ı yazıyordur..
DİN konusuna gelince,bu asla istismar edilmemesi gereken,insanların en hassas hisleriyle inandıgı iç dünyasıdır ve yine aynı kişi bu inançlarının yanlış oldugu yazıldıgında bunu yazan BABASI bile olsa ona karşı gelmekten kendini alamaz,ama istediği kadar karşı gelsin karşısındaki adamında FİKRİ odur,hal böyleyken EMPOZE ler başlar,ve gruplaşmalar olur..
EVET bu doğru
HAYIR dogru degil..
Başka seçenek yoktur ve 1000 yılda o topicde yazılsa kimsenin bu inançları degişmez..
Dolayısı ile bu inançların istismar edilmesi,eleştirilmesi hiç dogru degildir..
Dinimiz için ne diyoruz..MÜSLÜMAN lık "Hoşgörü" dinidir..
O zaman kimsenin inançlarını yargılayamayız,karşımızdaki kişi ATEİST bile olsa o kişinin kendisiyle alakalıdır ve kimseninde yargılamaya hakkı yoktur..
İşte bu gibi sebepler yüzünden tüm forumların Kurallar bölümünde DİN ve SİYASET konusunda yazmak yasaktır..
Çünkü karşınıdaki kişinin İnançları yüzünden ondan nefret edebilir yada herhangi alakasız bir topicde onun inançları aklınıza geldiğinde sırf sizin inançlarınıza karşı diye gereksiz yere polemikler yaşarsınız..Zamanla bu inançlar istismar edilir..Herkes en iyi HOCA,en iyi SİYASETÇİ kesilir..Halbuki istediği kadar BAGIRSIN - ÇAGIRSIN kendisinin oldugu gibi herkesin kendince inançları vardır ve degişimez..
İşte bu sebeple birbirimizi sevmek,hoşgörmek ve İÇİMİZDE yaşamamız gereken İnançlarımıza saygı duyabilmek için MOTORDELİSİ forumlarında DİN-SİYASET yazmıyoruz..
İllaki bu konularda VAAZ verecek olan varsa DİN içerikli 10 larca portal var,orda bu inançları yargılasınlar...
Biz MOTOSİKLET sitesiyiz ve öyle kalacagız.....Hakan Dinçer
EDİT: Mezar...Gerekli Temizlik yapıldı ve yukardaki yazı yeterli sanırsam.....
NiGhTeXpReSs doğru demiş tatlı tatlı tartıştık ve kardeşiz en önemlisi bu vatanın evlatlarıyız..
Biz MOTOSİKLET sitesiyiz ve öyle kalacagız.....Hakan Dinçer
Motora aynen devam... _________________ [IMG][/IMG]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız