Tarih: 14.01.2008 - 15:41 Mesaj konusu: MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı .....
BURSA SEGER MOTORLU ARAÇLARIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 2008 TOPLANTISINDA MEHMET ÇAL ile karşılaştık kendisiyle tanışma ,sohbet fırsatımız oldu..
benden önce fotoğrafçı 16_MA_636 nickli ali abimizle karşılaşmışlar...
çok güzel eğlenceli bir hafta sonu geçirdik beraber...
buyrun birkaç foto
bizim işyerindeyiz...
ben tekyildizmotor SAMET YILDIZ - zevk motor MEHMET ÇAL
ben - karamanlı usta mehmet ÇAL
16_MA_636 foto ali abi - mehmet çal
ve yemekteyiz...
mehmet çal konya - ben tekyildizmotor - babam naim YILDIZ - Gazanfer DERE bursa --AKCAN MOTOR babaeski / EDİRNE ve kahramanlı abilerimiz (sırtı dönükler:) )
saygılar tekyildizmotor
En son tekyildizmotor tarafından 14.01.2008 - 18:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Vay ustam vay,Konya seni kesmiyor artık.Bursa'larda geziyorsun.Maşallah usta seni çok ciks gördüm _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
ooo samet bakıyorum çok hızlısın bende ki fotolarıda vereyim ekle ok olm benim nick değişti lan 16_MA_636 olacak
bu arada mehmet çal ustamla tanıştığım için ayrıca mutluyum mehmet ustam her zaman bekleriz gerçi bu sefer yeteri kadar ilgilenemedik ama kusurumuza bakma umarım samet ilgilenmiştir kalın sağlıcakla. _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
evet usta sen artık bursa da kal bursa lı ol hatta gelme buraya saka ustam benim nezaman gittin ya hayalet gibisin _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Ömer Bozkurt, ne demek abim ya biz sadece görevimizi yaptık . bayi toplantısında bir baktım karşı masada tanıdık bir sima mehmet ÇAL usta ilkten sima olarak tanımadı beni msn den görüşmüştük 1 kaç kez... sonradan çıkarabildi beni.
tekyildizmotor, iyi göz varmış sende ufak tefek bişey zaten gecen gün eziyordum ayak altında cok geziyor bunları okursa yandım valla _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız