Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı .....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı .....

MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı .....
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.01.2008 - 15:41    Mesaj konusu: MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı ..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA SEGER MOTORLU ARAÇLARIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 2008 TOPLANTISINDA MEHMET ÇAL ile karşılaştık kendisiyle tanışma ,sohbet fırsatımız oldu..

benden önce fotoğrafçı 16_MA_636 nickli ali abimizle karşılaşmışlar...

çok güzel eğlenceli bir hafta sonu geçirdik beraber...

buyrun birkaç foto

bizim işyerindeyiz...

ben tekyildizmotor SAMET YILDIZ - zevk motor MEHMET ÇAL

ben - karamanlı usta Gülümsüyorum mehmet ÇAL

16_MA_636 foto ali abi - mehmet çal

ve yemekteyiz...
mehmet çal konya - ben tekyildizmotor - babam naim YILDIZ - Gazanfer DERE bursa --AKCAN MOTOR babaeski / EDİRNE ve kahramanlı abilerimiz (sırtı dönükler:) )

saygılar tekyildizmotor

En son tekyildizmotor tarafından 14.01.2008 - 18:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.01.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay ustam vay,Konya seni kesmiyor artık.Bursa'larda geziyorsun.Maşallah usta seni çok ciks gördüm Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.01.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, ustamızla ilgilendiğiniz için teşekkürler Bravo Alkışlıyorum

usta valla olmadı bak ben gezmeyi seven adamım niye söylemen Üzgünüm
gez bakalım yakışır Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo samet bakıyorum çok hızlısın bende ki fotolarıda vereyim ekle ok olm benim nick değişti lan 16_MA_636 olacak Öfkeliyim
bu arada mehmet çal ustamla tanıştığım için ayrıca mutluyum mehmet ustam her zaman bekleriz gerçi bu sefer yeteri kadar ilgilenemedik ama kusurumuza bakma umarım samet ilgilenmiştir kalın sağlıcakla.
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.01.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geziyorsun demek Öfkeliyim Öfkeliyim Gez bakalım sayın ustaaaaaaaaaaaaaa....
Hatta bence bundan sonra orda kal İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Ben seni acayip denk getirecem Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet usta sen artık bursa da kal bursa lı ol hatta gelme buraya Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum saka ustam benim nezaman gittin ya hayalet gibisin

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 14.01.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe ustanız suan konyaya varmak üzere bence terminalde karşılama töreni hazırlayın büyük ustaya Delirdim sabah saat 11 de bindirdik otobosa Çok gülüyorum Dans Çok gülüyorum

yine bekleriz ustayıı hep beraber kopup gelin KONYA MD Bravo
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, ilgi ve alakandan dolayı konya md adına tşkr ederim sagolun varolun

Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 14.01.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, ne demek abim ya biz sadece görevimizi yaptık . bayi toplantısında bir baktım karşı masada tanıdık bir sima mehmet ÇAL usta ilkten sima olarak tanımadı beni msn den görüşmüştük 1 kaç kez... sonradan çıkarabildi beni. Gülümsüyorum
Başa dön
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, iyi göz varmış sende ufak tefek bişey zaten gecen gün eziyordum ayak altında cok geziyor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bunları okursa yandım valla

Başa dön
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 14.01.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, valla bende sasırdım nasıl görüverdim 1 dkda..kesin okuyacak mehmet abi bunları bence sen kaç bursaya Çok gülüyorum biz seni saklarız Çok gülüyorum
Başa dön
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 14.01.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, ilgi ve alakanız için teşekkürler ustamız birtanedir Göz kırpıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 14.01.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo Bacanagım gez bakalım oralarda bensiz Çok gülüyorum
Başa dön
orhan_srad Çevrimdışı orhan_srad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 14.01.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav ustam acun firarda bizdik sen bizide geçmişsin ama karizma çıkmışsın her karede Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

der76, yalan söyleme hic karızma gormedınmı sen Dil çıkarıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal