Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18.01.2008 Denzili MD Taçev'de buluşuyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18.01.2008 Denzili MD Taçev'de buluşuyoruz
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Sizce toplantımıza kaç kişi gelir_?
20'nin altında
28%
 28%  [ 2 ]
20'nin üstünde
71%
 71%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 7

Yazar Mesaj
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:59    Mesaj konusu: 18.01.2008 Denzili MD Taçev'de buluşuyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buluşma yeri: TAÇEV
Saat : 20:00

Evet arkadaşlar Taçev'i bilmeyenler için yer tarifini yapalım
Çınar Gün marketin arka çıkışının çaprazında,çınar Gözde pastanesinin hemen arkasında,Amozon pet shop'un karşısında,Özkan pizzanın yanında,ayrı ayrı yazdımki gelen arkadaşlar bulmakta zorluk çekmesin Bravo
Herkesi bekliyoruz ilk buluşmamızda hep birlikte olalım.Katılacak arkadaşların parmakları görelim Motordelisi Delirdim
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 14.01.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş motor olsaydı gelirdim ama malesef Ağlıyorum
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bonsaii, Eğer Denizli Merkezdensen motorlu motorsuz herkesi bekliyoruz,illa toplantıya gelmek için motorsiklet olması gerekmezki.Bugün motorunuzun olmaması yarın olmıyacağı anlamına gelmezki Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 14.01.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, iyi eylenceler.... Bravo Bravo Bravo
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo bu benim parmağım ben geliyorum eminim 20 kişiyi geçeriz
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marcopasa,inşallah dediğin gibi olur arkadaşım,elimizden geldiğince bu topic'ki yukarda tutmaya çalışalımki herkes bu buluşmadan haberdar olsun Bravo
Başa dön
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, İnşaallah bi aksilik çıkmazsa Cuma saat 8:00 de ordayım Bravo Motordelisi
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım arkadaşlar yaa 5-6 kişi mi olucaz orada motorlu motorsuz herkes gelsin muhabbet olsun Motordelisi
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında gönül isterdiki Denizli MD olarak ilk toplantımız olan bu özel günde
sayın başkanımız Hakan abi ve diğer değerli yönetim kurulu üyelerimizde bizimle olsun,bu mutlu günü hep bareber yaşayalım ve paylaşalım.Ama katılımın ne derece de olacağını bilmediğimiz için böyle bir davet söz konusu olmadı Üzgünüm Değerli Denizli MD üyeleri ilk toplantımıza göstereceğiniz ilgi ve katılımın fazlalığıyla,inşallah daha sonraki toplantılarımızdan birinde onlarıda aramızda görmek ve misafir etmek şansını yakalayabiliriz Bravo
Başa dön
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, sana kesinlikle katılıyorum tüm yönetimle beraber ilk toplantımızı gerçekleştirseydik keşke ama diğer toplantılarımızda da tüm denizli mdlilerin katılımıyla eğer gelme imkanları olursa hakan abi ile ekibini en iyi şeklide ağırlamaya çalışırız Bravo Bravo
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic yukarı arkadaşlar Motordelisi
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic tarafımca sabitlenmiştir....
Toplantı günü fotoğraflarınızı dört gözle bekliyoruz.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bizim bi adamızz vardı ddenizli taraflarından.. Gülümsüyorum onuda görebilecek miyiz acaba Gülümsüyorum
arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler güzel buluşmalar dilerim.. fotograflarınızı bekleriz Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umax
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende geliyorum ancak fazla kalamayacagim
zira nedenimi biliyorsunuz

bizim cross grubuna haber verdim onlardan da gelen olur
umax Çevrimdışı umax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,teşekkürederim Alkışlıyorum
nofeaR6,Ada'sız toplantı olurmu ya Delirdim oda gelcek tabi,bu arada güzel dileklerin içinde teşekkürler Alkışlıyorum ilerleyen zamanda sizleride bekleriz artık Bravo bol bol fotoraf çekeceğiz,nede olsa bu bizim ilk toplantımız
umax, fazla olmasa bile ilk toplantıda aramızda ol yeter.
Hadi bakalım duymayan kalmasın Delirdim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal