buna orda bi sopa bırak yol vermemeyi arabaya bile binmez artık _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 14.01.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
bilerek yapıyo arkadaşlar.sıkıştırıyo.dikkatli izleyin önüne kımak için hiçbir sebebi yok _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Arabanın önündekini sollamamak için sola geçtiği aşikar. Motorda da hata var, çünkü sollama yasağı olan yerde sollamaya kalkıyor. _________________
[/url]
Tarih: 14.01.2008 - 23:52 Mesaj konusu:
ah yerden bır saglam kalkıcak o adam arabada kazara durucak ondan sonra senlık var _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
ya yanlış mı farkettim bilmiyorum fakat gordugum kadarıyla onundeki arabayı gecmek icin falan sola kırdıgı yok cunku ondeki arabayla baya mesafesi var sanırım bilerek yaptı.. Ne kadar motorda da hata olsa yazık yani insan canı bu sonucta sollanmayan yerde sollamaya kalktı diye mosiklet süren birisi boyle acımasızca sıkıştırılmaz...
ŞEREFSİZlikten başka bişi değil bu ! _________________ http://s9.bitefight.net/c.php?uid=147827
Tarih: 14.01.2008 - 23:59 Mesaj konusu:
GOLYAT34 demiş ki:
ah yerden bır saglam kalkıcak o adam arabada kazara durucak ondan sonra senlık var
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
MadheartH demiş ki:
ya yanlış mı farkettim bilmiyorum fakat gordugum kadarıyla onundeki arabayı gecmek icin falan sola kırdıgı yok cunku ondeki arabayla baya mesafesi var sanırım bilerek yaptı.. Ne kadar motorda da hata olsa yazık yani insan canı bu sonucta sollanmayan yerde sollamaya kalktı diye mosiklet süren birisi boyle acımasızca sıkıştırılmaz...
ŞEREFSİZlikten başka bişi değil bu !
besbelli araba bilerek yaptı bu ŞEREFSİZLİĞİ!!! _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Kayıt: Oct 01, 2004 Mesajlar: 185 Nereden: Ankara - Çayyolu
Tarih: 15.01.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
Sollama yasağı olan bir yer değil. Önde de bir araç var. Ya onu sollamak için aynaya bakmadan çıkıyor ya da kasti yapıyor ki teammüden cinayet gibi bir şey. Gerekmediği kadar sola yanaştı çünkü. _________________ cbf500
Tarih: 15.01.2008 - 00:06 Mesaj konusu:
Mumin demiş ki:
Sollama yasağı olan bir yer değil. Önde de bir araç var. Ya onu sollamak için aynaya bakmadan çıkıyor ya da kasti yapıyor ki teammüden cinayet gibi bir şey. Gerekmediği kadar sola yanaştı çünkü.
videoyu dikkatli seyret arabanın önünde bişe yok _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız