Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arabanın motoru skıştırması...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arabanın motoru skıştırması...

arabanın motoru skıştırması...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:24    Mesaj konusu: arabanın motoru skıştırması... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun adını siz koyun....

http://www.youtube.com/watch?v=y5fhK-OeJ20
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yurt dışında da bu manyaklardan var demek Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buna orda bi sopa bırak yol vermemeyi arabaya bile binmez artık

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

salak ayna nedir bilmiyor heralde Öfkeliyim
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bunu motora bağlayıp sürüklemek lazım alla alla ya ne kaadar sinirlendimm Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Link

izninle
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce seyretmiştim durdurup kafasını kıracaksın Öfkeliyim
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilerek yapıyo arkadaşlar.sıkıştırıyo.dikkatli izleyin önüne kımak için hiçbir sebebi yok Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arabanın önündekini sollamamak için sola geçtiği aşikar. Motorda da hata var, çünkü sollama yasağı olan yerde sollamaya kalkıyor.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce verilmişti
Paylaşım için teşekkürler
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah yerden bır saglam kalkıcak o adam arabada kazara durucak ondan sonra senlık var Çok gülüyorum
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya yanlış mı farkettim bilmiyorum fakat gordugum kadarıyla onundeki arabayı gecmek icin falan sola kırdıgı yok cunku ondeki arabayla baya mesafesi var sanırım bilerek yaptı.. Ne kadar motorda da hata olsa yazık yani insan canı bu sonucta sollanmayan yerde sollamaya kalktı diye mosiklet süren birisi boyle acımasızca sıkıştırılmaz...
ŞEREFSİZlikten başka bişi değil bu !

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demiş ki:
ah yerden bır saglam kalkıcak o adam arabada kazara durucak ondan sonra senlık var Çok gülüyorum

Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MadheartH demiş ki:
ya yanlış mı farkettim bilmiyorum fakat gordugum kadarıyla onundeki arabayı gecmek icin falan sola kırdıgı yok cunku ondeki arabayla baya mesafesi var sanırım bilerek yaptı.. Ne kadar motorda da hata olsa yazık yani insan canı bu sonucta sollanmayan yerde sollamaya kalktı diye mosiklet süren birisi boyle acımasızca sıkıştırılmaz...
ŞEREFSİZlikten başka bişi değil bu !

besbelli araba bilerek yaptı bu ŞEREFSİZLİĞİ!!! Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Mumin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara - Çayyolu

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sollama yasağı olan bir yer değil. Önde de bir araç var. Ya onu sollamak için aynaya bakmadan çıkıyor ya da kasti yapıyor ki teammüden cinayet gibi bir şey. Gerekmediği kadar sola yanaştı çünkü.
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mumin demiş ki:
Sollama yasağı olan bir yer değil. Önde de bir araç var. Ya onu sollamak için aynaya bakmadan çıkıyor ya da kasti yapıyor ki teammüden cinayet gibi bir şey. Gerekmediği kadar sola yanaştı çünkü.

videoyu dikkatli seyret arabanın önünde bişe yok Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal