Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 14.01.2008 - 23:52 Mesaj konusu: sarıların sülooo ve çeşme çıkarması :)) (izmir delileri)
sarıların sülo beyfendisi,
halil ve ekibi ile toplanıp
çeşmeye doğru gazlayıp bi güzel haftasonu geçirmişler olup
bu da yetmiyormuş gibi(ye,iç,gez,eğlen)bütün bunların üstüne;
erbilciğim yol yorgunuyum şu fotoları al da topik aç demezmi........
söylenecek çok söz var ama yinede kıyağımı yaparak yardımcı olayım dedim.
bibuçuk kuşbaşılı kaşarlı pide + kola alacağım var sarılarııın sülosu,söylemedi deme
bu grupta bi ben eksikmişim walla,tüh yaaaa.neyse 2008 de nasılsa kıstıracam sizi.......
şakası bi yana,
arkadaşlarım çok güzel bol gazlı bi hafta sonu geçirmişler bana da bu topiği açması kaldı.
iyi seyirler diyerek bu gezilerin dewamını görmeyi temenni ediyorum............................
nerde toplandılar nasıl sıralamayla program yaptıklarını
bilmediğimden,resimleri yorumsuz olarak alt alta koyuyorum...
berrhan(sradhan)ın motoru,yine bi ton işçilik görmüş.temizlik anlamında tabe
geziye hazırlık cilası
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 15.01.2008 - 00:08 Mesaj konusu:
srad-han çıkmıyo kardeşim o gündüzleri artık...
gecelerin adamı oldu kendisi..puhahahaahha
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 490 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 15.01.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
zxrhalit, valla ben de yarın balıkesir e gidicem motoru alıp denizli ye gelicem bakalım hayırlısı ne olacak gerçekten racing bolluğu motorcu üşümez muhabbetiniz bol olsun _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 15.01.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
arkadaşlar resimler için ve paylaşım için tşk elinize saglık bide video bamlasaydınızda biraz daha keyif alsaydık neyse artık bi dahaki sefere depo cam yok mu kimsede yaaa _________________ way of LİFE / german autobahn
oh maşalah millet çeşmeye geliyor biz görmüyoruz..ben bu kadar racing i çeşme de nasıl görmedim yaww...süleyman abi nerelere gittiniz çeşmede,bir haber verir insan görmeye gelirdim sizi birşeyler ikram ederdim.çeşmede çok kalmadınız sanırım hiç resim çeşmemişsiniz çeşmede.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız