Tarih: 15.01.2008 - 17:55 Mesaj konusu: Bakın Çaldıkları motorları ne hale getiriyorlar!!!
Sahibinden.comda gezerken rasladım .. 3500 km çalınan motorunu bu halde nasıl olmuşsa bulmuş... şimdi de buhalde satıyor... gerçi geriye fazla bişey kalmamış yaa ... Dikkat ederseniz önce piyasada enç ok giden parçalardan başlamışlar grenajlar egsoz km saati beyin konjektör vs.. onları anında okutmuşlar.. pertten çıkma diye bi kılıf uyduruyorlar millette alıyor parçaları ... sonuçta firmalar 2-3 ayda parça getirirse millet niye almasınki hazırını Allah kimsenin başına vermesin ... Arkadaşlar önümüz yaz siz siz olun dikkat edin .. motorunuzu gözünüzün önünden ayırmayın
Tarih: 15.01.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
ulan bunu yapanlara bişey sölenir ama neysee... allah belalarını versin,kim bilir ne kadar çalışarak ne heveslerle aldı o motoru _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 15.01.2008 - 18:11 Mesaj konusu:
şeriat kanunu uygulayacaksın,canlı yayında kes kolunu bakalım oluyormu bidaha....töbe yarabbim ya.
insanların emeklerini yatırımlarını bi anda bu şekilde yok edenleri sende yok edeceksinde.....
neyse...........
hırsızların alayının Adana Kıbrıs.......... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Evet işte icler acısı bi olay daha ne hayallerle ne umutlarla aldığımız yeri geldiğinde motoru alcak parayı toplamak için evden dışarı çıkmamak gibi bi çok fedakarlığın karşısında bunları bizlere yapanlara bizlerde bunu yanına bırakmamalıyız.
Tarih: 15.01.2008 - 18:48 Mesaj konusu:
Uzaktan takip sistemleri var. Motorlara bunlar takılmaya başlansa, en azından çok prof. olmayan hırsızların yerleri, motor sökülmeye başlanana kadar tespit edilir. Bu hırsızlarla başka nasıl mücadele edilir, bilmiyorum.
Tarih: 15.01.2008 - 19:00 Mesaj konusu:
ama en azından motorun kendisini kurtarmış dicem ama.şimdi adam motorunu yaptırmaya kalksa kendi parasını geçer.ee neyapcak nu adam _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız