Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bakın Çaldıkları motorları ne hale getiriyorlar!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bakın Çaldıkları motorları ne hale getiriyorlar!!!

Bakın Çaldıkları motorları ne hale getiriyorlar!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Bakın Çaldıkları motorları ne hale getiriyorlar!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sahibinden.comda gezerken rasladım .. 3500 km çalınan motorunu bu halde nasıl olmuşsa bulmuş... şimdi de buhalde satıyor... gerçi geriye fazla bişey kalmamış yaa ... Dikkat ederseniz önce piyasada enç ok giden parçalardan başlamışlar grenajlar egsoz km saati beyin konjektör vs.. onları anında okutmuşlar.. pertten çıkma diye bi kılıf uyduruyorlar millette alıyor parçaları ... sonuçta firmalar 2-3 ayda parça getirirse millet niye almasınki hazırını Allah kimsenin başına vermesin ... Arkadaşlar önümüz yaz siz siz olun dikkat edin .. motorunuzu gözünüzün önünden ayırmayın

[url=http://www.sahibinden.com/yamaha_yzf_r1_05_model_!WQQaXQQ6082851WQQpXQQdisplayitem]link[/url]

çalınmadan önce bu haldeymiş

buda son hali

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin, sana bir soru cahilliğime verip lütfen cevaplarmısın ?

Lastik jantları ve elcikler değişik geldi onları da mı söküyorlar Üzgünüm ve değişiyorlar ?
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan bunu yapanlara bişey sölenir ama neysee... allah belalarını versin,kim bilir ne kadar çalışarak ne heveslerle aldı o motoru Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şeriat kanunu uygulayacaksın,canlı yayında kes kolunu bakalım oluyormu bidaha....töbe yarabbim ya.
insanların emeklerini yatırımlarını bi anda bu şekilde yok edenleri sende yok edeceksinde.....
neyse...........
hırsızların alayının Adana Kıbrıs..........
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu işte bir gariplik var.Çalan adamlar elciklerle jantları deiştirmiş mi ?
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider evet benimde dikkatimi çektişti ... sanırım sahibi temsili bi resim koymuş ilanda

10_uR ilk resim temsili sanırım

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
baglanbana
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aglayanın malı gülene fayda etmez
Başa dön
baglanbana Çevrimdışı baglanbana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üf yaaa güzelim r1'i ne hale getirmişler Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

etme bulma dünyası....

kim zerra kadar iyilik etse kendine etmiş olur....

kim de zerra kadar kötülük etse yine kendine etmiş olur....

baglanbana demiş ki:
aglayanın malı gülene fayda etmez

1.5 yıl bunu yazmak için mi bekledin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içim parcalandı görünce yapanların nediyeyim elleri kırılsın
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onun Bunun Çoçukları Diyesim Geldi..

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet işte icler acısı bi olay daha ne hayallerle ne umutlarla aldığımız yeri geldiğinde motoru alcak parayı toplamak için evden dışarı çıkmamak gibi bi çok fedakarlığın karşısında bunları bizlere yapanlara bizlerde bunu yanına bırakmamalıyız.
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzaktan takip sistemleri var. Motorlara bunlar takılmaya başlansa, en azından çok prof. olmayan hırsızların yerleri, motor sökülmeye başlanana kadar tespit edilir. Bu hırsızlarla başka nasıl mücadele edilir, bilmiyorum.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama en azından motorun kendisini kurtarmış dicem ama.şimdi adam motorunu yaptırmaya kalksa kendi parasını geçer.ee neyapcak nu adam Şok oldum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal