Tarih: 15.01.2008 - 19:08 Mesaj konusu:
ytkbrs, 7 milyara alacağın 600cc racing pek yüksek modelli olmaz.düşük modelli racingleri de kimse tavsiye etmez.o paraya anca 98-99 600f alabilirsin.en yüksek model alabileceğin makina budur ya da zx6r belki.ben olsam bunları almak yerine ya biraz daha sabreder yüksek modelli alırdım ya da hyosung falan alırdım.2side olmazsa naked alırdım.
Tarih: 15.01.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
ytkbrs, o tamamen senin zevkine ve imkanlarına kalmış.ben şöle düşünmüştüm 7 milyar param var,ölü bi race alacağıma diri bi naked alırım üzerine koyacağım parayı biriktirdiğimde de naked'ı satar race alırım.hem race nakeddan daha hırçın olduğu için race almadan önce biraz tecrübe yapmış olursun.bu arada markaları:Honda CBR 600 F ve Kawasaki ZX6R.ama sen illede race'e binecem diyosan hyosung GT650R al derim düşük model almaktansa yüksek model ama biraz daha az kaliteli.ama en azından satmak istediğinde zorlanmazsın.
Tarih: 15.01.2008 - 19:25 Mesaj konusu:
ytkbrs, ilk motorunmu olucak bu "(bu arada modellerini yazmışsın ya markalarınıda yazarmısın)" demişsin de şüphelendim _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.01.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
dostum bu konuya çok yabancısın ve muhtemelen ses yada görüntüsü yuzunden etkilendiğin için race makina almak istiyosun. yoksa neden eski model race almak iyi bişey değil bunu sende bilirdin. yaklasık 90.000km üzerinde yol yapmış bi makina,kimbilir kaç el değiştirdi,kaçkere kaza yaptı kim nerde nasıl topladı? bakımları zamanında ve nasıl yapıldı? turkiyede motora bakım yapmak masraf kabul edilir,otomobil yağı koyupta ne yani ne olcak buda yağ diyen adamların altın race var!!yada ben 2 sene kullanıyorum benden sonra alan düşünsün diyen zihniyet cok.2. el alacaksan sahibini tanıyacaksın yoksa o motor herzaman süphelidir.hele hele 10 yasında bi race tambir süphedir. 1. sınıf bakımlı olsa bile malzeme yorgunluğu olur. son derece yuksek devirli ve hararetli makinalardır raceler,oyuzden cok yıpranır bakım masrafları yedek parcaları çok pahalıdır servise gittiğinde bi parca gerektiğinde makinan 98 model demezler 2006 model gibi parca fiyatı ödersin hatta daha fazlasını.çünkü üretimi durmuş bi makinanın parca üretimide azalır ve bulunma sansı düşer. buda fiyatları arttırır. yani daha yazmaya kalksam uzar gider bu liste.race alacaksan 5yasından eskiye gitmek risk teskil eder,ve ona verceğin paraya yuksel modek baska bi tarz makina al derim yoksa emin ol motordan soğursun. burası ABD değil 200.000km deviren kız gibi makinalar yok ama ordaki insanlar bilinçli bakım ne biliyorlar.!! _________________
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 15.01.2008 - 19:27 Mesaj konusu:
ikinci el'den devam... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
sen paranı biriktir biaz daha acele etme 2000 üstü bi honda 600f alırsın yorgun motor alma km si az olsun _________________ Kawasaki ZX 6R- HONDA CBR 600RR-YAMAHA YZF R6
http://img168.imageshack.us/img168/3976/zx6rrrr6du4.jpg
Tarih: 15.01.2008 - 19:56 Mesaj konusu:
alıcağın makina ne olursa olsun yeni model bi alete göre problemleri olma ihtimali çok fazla olucaktır tanıdığın bildiğin adamlardan almakta yarar var eski model konusunda
Alıntı:
motor alma km si az olsun
styLe_cRazy, mevzu bununla bitmiyor ayrıca 94 model motorlar var piyasa da 2003 2004 ten daha temiz diri ama bu şkelde kullanan adamlar az hatta parmakla sayılacak kadar
ytkbrs, muhtemelen sen mevzuda yenisin o zaman daha da dikkatli ol ve bilen güvendiğin insanlarla yap bu işi zararın mutlaka olucak her alışsatışta kullanıcının pek kar ettiği görülmemiştir zaten bu bir zevk pahalı bir zevk ama hatalı bi makina alırsan senn için külfet olur ve lanet olsun diyip daha işin başında bıkarsın _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız