Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2. el 600 CC lik öneri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2. el 600 CC lik öneri

2. el 600 CC lik öneri
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:02    Mesaj konusu: 2. el 600 CC lik öneri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

S.Aleykm
arkadaşlar max 7 milyarlık 2. el 600 CC lik öneri niz varmı marka model.. racing olarak ? merakla ve sabırla cevapalarınızı bekliyorum...
Başa dön
ytkbrs Çevrimdışı ytkbrs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a.s Çok gülüyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ytkbrs, 7 milyara alacağın 600cc racing pek yüksek modelli olmaz.düşük modelli racingleri de kimse tavsiye etmez.o paraya anca 98-99 600f alabilirsin.en yüksek model alabileceğin makina budur ya da zx6r belki.ben olsam bunları almak yerine ya biraz daha sabreder yüksek modelli alırdım ya da hyosung falan alırdım.2side olmazsa naked alırdım.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki 250 racing mi 600 naket mi Gülümsüyorum bu arada modellerini yazmışsın ya markalarınıda yazarmısın görüntüsünü merak ediyorum..

lütfen.
Başa dön
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 e katılıyorum Bravo
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden düşük modelliler tutulmuya yada iyi değil.biri açıklayabilirmi. ?
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yalnız çok aktif biir forum Maşşallah
Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ytkbrs, o tamamen senin zevkine ve imkanlarına kalmış.ben şöle düşünmüştüm 7 milyar param var,ölü bi race alacağıma diri bi naked alırım üzerine koyacağım parayı biriktirdiğimde de naked'ı satar race alırım.hem race nakeddan daha hırçın olduğu için race almadan önce biraz tecrübe yapmış olursun.bu arada markaları:Honda CBR 600 F ve Kawasaki ZX6R.ama sen illede race'e binecem diyosan hyosung GT650R al derim düşük model almaktansa yüksek model ama biraz daha az kaliteli.ama en azından satmak istediğinde zorlanmazsın.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlıyorum çok teşekkürler..
Başa dön
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ytkbrs, ilk motorunmu olucak bu "(bu arada modellerini yazmışsın ya markalarınıda yazarmısın)" demişsin de şüphelendim Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bu konuya çok yabancısın ve muhtemelen ses yada görüntüsü yuzunden etkilendiğin için race makina almak istiyosun. yoksa neden eski model race almak iyi bişey değil bunu sende bilirdin. yaklasık 90.000km üzerinde yol yapmış bi makina,kimbilir kaç el değiştirdi,kaçkere kaza yaptı kim nerde nasıl topladı? bakımları zamanında ve nasıl yapıldı? turkiyede motora bakım yapmak masraf kabul edilir,otomobil yağı koyupta ne yani ne olcak buda yağ diyen adamların altın race var!!yada ben 2 sene kullanıyorum benden sonra alan düşünsün diyen zihniyet cok.2. el alacaksan sahibini tanıyacaksın yoksa o motor herzaman süphelidir.hele hele 10 yasında bi race tambir süphedir. 1. sınıf bakımlı olsa bile malzeme yorgunluğu olur. son derece yuksek devirli ve hararetli makinalardır raceler,oyuzden cok yıpranır bakım masrafları yedek parcaları çok pahalıdır servise gittiğinde bi parca gerektiğinde makinan 98 model demezler 2006 model gibi parca fiyatı ödersin hatta daha fazlasını.çünkü üretimi durmuş bi makinanın parca üretimide azalır ve bulunma sansı düşer. buda fiyatları arttırır. yani daha yazmaya kalksam uzar gider bu liste.race alacaksan 5yasından eskiye gitmek risk teskil eder,ve ona verceğin paraya yuksel modek baska bi tarz makina al derim yoksa emin ol motordan soğursun. burası ABD değil 200.000km deviren kız gibi makinalar yok ama ordaki insanlar bilinçli bakım ne biliyorlar.!!
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinci el'den devam...
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN haklısın aslında dediğin gibi burası abd değil

yunusxy hayır önceden kanuni windy 125 kullandım ama tiskindim motordan evet hiç tatmin etmedi birçok kez keşke almasaydım demiştim..
Başa dön
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen paranı biriktir biaz daha acele etme 2000 üstü bi honda 600f alırsın yorgun motor alma km si az olsun
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alıcağın makina ne olursa olsun yeni model bi alete göre problemleri olma ihtimali çok fazla olucaktır tanıdığın bildiğin adamlardan almakta yarar var eski model konusunda
Alıntı:

motor alma km si az olsun

styLe_cRazy, mevzu bununla bitmiyor ayrıca 94 model motorlar var piyasa da 2003 2004 ten daha temiz diri ama bu şkelde kullanan adamlar az hatta parmakla sayılacak kadar
ytkbrs, muhtemelen sen mevzuda yenisin o zaman daha da dikkatli ol ve bilen güvendiğin insanlarla yap bu işi zararın mutlaka olucak her alışsatışta kullanıcının pek kar ettiği görülmemiştir zaten bu bir zevk pahalı bir zevk ama hatalı bi makina alırsan senn için külfet olur ve lanet olsun diyip daha işin başında bıkarsın Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal