Tarih: 16.01.2008 - 00:50 Mesaj konusu: merak ettim bi soruu
arkadaşlar aklıma birşey takıldı motoruumun sol tarafında ayakcığınn üstünde bir hortum gördüm ucu kör tapayla kapatılmıs baktım hortumm motor kısmına bağlı bu ne olabilir sizce merak ettim.bu konuda pek iyi değilimdir ve bu benim ilk motorumm acemilik mi ddersiniz bilemem artık..
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 16.01.2008 - 01:10 Mesaj konusu:
gls_onk, büyük bir ihtimal tahliye hortumu ama sen yinede motorun modelini markasını yaz olabilme ihtimali yüksek ihtimalleri sıralayalım biz _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Eğer ucu tapa ile kapalıysa ve hortum şeffatfsa hava filtresi elamanının dolduğunu yani kirlendiğini gösteren ,yok eğer koyu renk ve ucu açık ise benzin tahliye hortumudur,ayrımı hortum renginden anlayabilirsin.. _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Tarih: 16.01.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
skyhawk ewet senin dediğin gibi ucu tapa ile kapalı ve seffaf hortum..akü değil akü tahliye hortumunu biliorum..motorum 125 cc kanuni classic scooter.söyledikleriniz için teşekkür ederimm.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız