Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - merak ettim bi soruu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

merak ettim bi soruu

merak ettim bi soruu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gls_onk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2008 - 00:50    Mesaj konusu: merak ettim bi soruu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar aklıma birşey takıldı motoruumun sol tarafında ayakcığınn üstünde bir hortum gördüm ucu kör tapayla kapatılmıs baktım hortumm motor kısmına bağlı bu ne olabilir sizce merak ettim.bu konuda pek iyi değilimdir ve bu benim ilk motorumm acemilik mi ddersiniz bilemem artık..
Başa dön
gls_onk Çevrimdışı gls_onk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yag tahliye olabilir
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 16.01.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gls_onk, büyük bir ihtimal tahliye hortumu ama sen yinede motorun modelini markasını yaz olabilme ihtimali yüksek ihtimalleri sıralayalım biz

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 16.01.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zatn o kısımda ıkı tane hortum olur ya benzın tahlıye hortumu yada yag tahlıye hortumu baska bı alternatıf yok
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 16.01.2008 - 01:59    Mesaj konusu: evet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1fatih demiş ki:
zatn o kısımda ıkı tane hortum olur ya benzın tahlıye hortumu yada yag tahlıye hortumu baska bı alternatıf yok

evet başkada olmaz bence
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 16.01.2008 - 05:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağ tahliye..
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 16.01.2008 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazılarında akü tahliyeside olabiliyor. Yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 16.01.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer ucu tapa ile kapalıysa ve hortum şeffatfsa hava filtresi elamanının dolduğunu yani kirlendiğini gösteren ,yok eğer koyu renk ve ucu açık ise benzin tahliye hortumudur,ayrımı hortum renginden anlayabilirsin..
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.01.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağ tahlıye Bravo
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skyhawk ewet senin dediğin gibi ucu tapa ile kapalı ve seffaf hortum..akü değil akü tahliye hortumunu biliorum..motorum 125 cc kanuni classic scooter.söyledikleriniz için teşekkür ederimm.
Başa dön
gls_onk Çevrimdışı gls_onk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal