Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gecmise dönük hatırı sayılır bir sahil yolu gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gecmise dönük hatırı sayılır bir sahil yolu gezisi

Gecmise dönük hatırı sayılır bir sahil yolu gezisi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 16.01.2008 - 07:42    Mesaj konusu: Gecmise dönük hatırı sayılır bir sahil yolu gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar uzun süredir paylasmayı planladıgım tozlu arsivimden yeni derledigim beni düsündükce hala gülümseten bu seyahatimi paylasmak istedim sizlerle.........Hareket merkezim Adana ortalık cayır cayır yanıyor ama beni durdurmaya yetecek bir mazeret deil,irili ufaklı bir cok makina kullandım iste bu gezideki sadık dostum yoldasım.......

Sene 2004 makina 99 model ama katır gibi derler yaa aynennnnnnnn Göz kırpıyorum

Adana cıkısı otoyolda baslayan maceramız Mersin sahilini tamamıyla gecerek sahil yolundan Alanya-Antalya rotasıyla basladı.Otoyola iner inmez 40 derecenin asfalttan suratıma carpan ısısıyla yüzlestim anladım ki dogru yoldayım,yaz döneminde özellikle race makinaların manyak keyifle gazlayarak gectigi Adana-Mersin arası yaklasık 70km lik mesafeyi otoyolun devamı cevre yolunu da asarak toplamda 150km sonra yüzmek adına molaya girdigim Adana-Mersin-G.Antep ve civar illeri sıkca agırlayan sahil beldesi Kızkalesi.........

Mersin pardon agız alıskanlıgı İcel sahili tüm ara mesafeler dahil olmak üzere Silifke ye dek kıyı seridine nazır kaskın icerisinde kafanızı cevirdiginiz an denizi kucakladıgınız insana Akdeniz.......... dedirten bir yolculuga sahitlik eder Kısa bir ara YÜZME MOLASI Delirdim

Yeterince yüzdüm kudurdum geceyi de burada gecirdim ve ertesi gün yola devam.Ugramadan gecilmemesi gereken bir yer Silifke ye yakın mesafede Cennet-Cehennem ..Kısa bir alıntı ile tanıtacagım dısarısı 40 derece yi askın yanarken magaranın dip kısımlarına inmeyi basarabilirsen üsümeniz mümkün

Cennet Çöküğü:
Bir yeraltı deresinin yolaçtığı kimyasal erozyonla tavanın çökmesi sonucu meydana gelmiş büyük bir çukurdur. Elips biçimindeki ağız kısmı çapları 250 m ve 110 m olup derinliği 70 metredir. Çökük tabanının güney ucunda 200 m uzunluğunda ve en derin noktası 135 m olan büyük bir mağara girişi ve bu mağaranın ağzında küçük bir kilise vardır.

Kilisenin giriş kapısı üzerindeki 4 satırlık kitabede, bu kilisenin V.yy'da Paulus adında dindar bir kişi tarafından Meryem Ana'ya ithafen yaptırılmış olduğu yazılmaktadır.Biraz soluklandıktan sonra Silifke yi de asarak Tasucu na varark cok sevdigim Antalya ya baglanan sahil yoluna varıyorum,fazlaca vakit kaybetmeye niyetim yok bugün cokkkkk yol yapmalıyım cokkkkkkkkkk

Sonraki ilk mola yerim Anamur cıkısındaki Mahmure kalesi

Bu resim alıntıdır maalesef ben kaleyi gezerken bu acıyı yakalayacak pozisyonda olmadım,tamamlayıcı olsun istedim,neyse ki kareyi yine bir motorcu dostumuz yakalamıs Bravo

Sadece soluklanmak ve kaybettigim sıvı ihtiyacımı karsılamak cok nemli olan konumda 1 saat sürüs en az 15dk istirahat sartını unutmadan yeniden asfalttayım.İcel-Antalya arası sahil yolunda motor kullanmak yasadıgım onca sürüs arasında asfalt keyfini en cok hissettiren deneyimlerimden olmustur ve o bölgeye bu güzergahı kullanacak arkadaslara da siddetle tavsiye ederim.........

Gazipasa sırtlarına dayandıgım noktada altımdaki makina cok yormamasına ragmen kaybettigim sıvı kaybını kavuran günesi baz alan bahanelerle asıl olan bas gösteren sırt agrımdır Göz kırpıyorum geceyi Alanya da gecirmeye karar verdim ama önce resimden belli olan ifadeeeeeeee

Sabah uyandıgımda ucuz bir otelde kötü bir yatakta uyumanın vermis oldugu yorgunlukla cok yolum kalmadıgı icin uzun süren bol zeytinli bir yarım pansiyon kahvaltının ardından sürecegim son nokta olan Köprülü Kanyon a dogru yeniden asfalttayım.Alanya nın bol ısıklı sehir merkezi trafiginden kurtulur kurtulmaz gazlıyorum Antalya yönüne cevre yolunun cıkısında cok uzun olmasada egzost gazına bogan sıkıcı tünelleri de astıktan sonra artık önüm acık ama bu kezde radar sıkıntısı var radara giren araclara gülümseyerek sıkca yaptıgım kafa sallamasını yaparak yanından gectigim memur amca arızalı her halde diye düsünüp bir bakıs atıyor ardımdan ama nafile hedefe vardım bile...............Side tabelasını görür görmez sol a dalıp atıyorum yine kendimi sahile bu gece de buradayım önce kalacak rahat bir yer yerlesim güvenli park esyaları innndiiirrrrr ve bir,iki,üccccc sahileeeeeeeee Delirdim
Aslanlar gibi acıkana kadar sahil keyfinin ardından bir süre istirahat tıkınırcasına aksam yemegi ve o annnnnnn o bölgenin en sevdigim mekanlarından OXYD de söndürüyorum atesi tabii dam derdimiz yok cekilen karelerden anlasıldıgı üzere cok ictimmmmm cokkkkk tabii makina park halinde ne halt edeceksem taxi ile Bravo Uyumak lazımmmm uyumak artık

Bu kez gercekten hakkını verdim uykunun ve ögleye dogru amacım olan rafting parkurunun basına dogru Side cıkısından itibaren daha bir sevkle gazladım ama radar korkusu insana agır geliyor sanırsam Dil çıkarıyorum

Artık köprülü kanyondayım bir cırpıda bol pazarlıklı bir rafting acentesi seciminden sonra baslayacagız kürek cekmeye hemde oradaki insanlardan cok daha fazla eglenen bot rehberleri esliginde ama önce cevreye bir göz atalım

Köprülü Kanyon Milli Parkı, Side'den 65 km uzaklıkta olup Antalya'nın 40 km. kuzeydoğusundan ayrılan Taşağıl ve Beşkonak'a giden 40 km.'lik karayolu ile ulaşılır ve Toros Dağları'nın eteklerinde yer alır. Milli Parkın alanı 37.000 hektardır. Parkın doğusunda yer alan Dipoyraz Dağı 2980 m. yüksekliğinde olup, yamaçları ormanlarla kaplıdır. Köprü çayı, Bolaşan Köyü ile Beşkonak arasında 120 km. uzunluğunda ve 100 m. derinliğinde sedir ormanlarıyla kaplı olan vadiler ve kanyonlar arasında yer alır. Park içinde bulunan nehir vadisi 14 km. uzunluğunda, yer yer 400 m. Yükseklikte dik duvarlı bir kanyon şeklindedir.

Kanyon bitiminden sonra çay, etrafı yeşilliklerle kaplı geniş bir yataktan akmaktadır. Köprüçay nehri, Türkiye'nin en güzel tabii rekreasyon alanlarından biridir. Bunun yanısıra nehrin batısındaki dağlık arazide bulunan tarihi Selge şehri, nehir kenarındaki kaleler ve su kemerleri, Roma devrine ait köprüler ve tarihi yollar gibi pekçok arkeolojik kaynaklar KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI'nı görülmeye değer yerlerden biri yapmaktadır.

Ögleye yakın basladıgımız parkur arası yemek molası var secenekler bol tabii yemek fiata dahil oldugu icin yemek yenilen alana gelindiginde maalesef inerek botları kıyıya cıkararak yemek ve sonra yeniden sadece erkekler olarak suya indirmek zorundasınız iste o kısmı öldürüyor adamı Beğenmedim

Yemek molası verilen malum yerin parkura olan uzaklıgı da cabası tabii

Anlasıldıgı gibi dogaya olan tutkumuzu simdilik törpüledik ve katırı yükleme zamanı sabahın ilk saatlerinde yollara düsecegim Öfkeliyim kalsam olmaz mı Delirdim

Dönüs yolunda daha hızlı yol alarak bir cırpıda üstelik Alanya icerisinde dönüsün verdigi hüsranla sehir ici istikameti bile kullanmadan sarıyorum rampalara tabii sıkca mola verip sıvı acıgımı gidererek

Su gibi akıp gidiyor mesafeler ama rüzgarı ruhumda hissederek

Adana ya gaz kıvırmadan önce son mola verdigim nokta yine Anamur da ugradıgım Mahmure kalesi

Büyük bir keyifle giriyorum Mersin-Adana arası otoyola sadece verebilecek bir sigara molam kaldı aksam saati

Canım yurdumda yine aksam oldu..........Karardı belki ortalık sehre girer girmez ama benim yüzümde yapacagım tüm motor gezilerimin ardından hep aynı aydınlık ifade olacak yasadıgım sürece THE___END Delirdim
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 16.01.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel goruntuler fotoları ızlerken yazın o sıcak anları bır an olsun yasattın bıze arkadasım kal saglıcakla yuzunden tebessumun eksılmesın Gülümsüyorum Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 16.01.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyu okuduktan sonra sıra yorum yapmaya gelmiştiki şaşırılacak derecede sayın Yildiz_27, ile yazacaklarımın aynı olduğunu gördüm Şok oldum

Başka ne denebilirki çok güzel yerlermiş yazı özlettin bize neuremencer, Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 16.01.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler Delirdim
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 16.01.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.01.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, ah yaz bi gelse cok güzel görüntüler slmlr

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla asfaltın sıcaklıgı felan dedın ya içim ısındı motora saldırasım geldı ama yok ben almıyım dedım sonra Üzgünüm
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 16.01.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, Abi eline sağlık.Çok güzel kareler.Sadece değil açıklamaların sayesinde oraları gezmiş kadar oldum.Tek eksik rüzgar.Umarım bu yaz benzer bir gezi yaparız beraber

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel kareler öyle bi anlatmısın ki o anı yasamıs gibi olduk Alkışlıyorum
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.01.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler Bravo
yazı ve motoru özledim Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.01.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baştan sona okuttun arkadaşım helal olsun güzel oldu akşam akşam.... devamını dilerim kazasız belasız inşallah.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.01.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş.eline sağlık resimler için...yazın o sıcakta motor kullanmayı hatırlattın bize...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 16.01.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 16.01.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, çok zevkliydi arkadaşım teşekkürler Bravo
Başa dön
goldminermechanic Çevrimdışı goldminermechanic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motodrag_blk
Üye
Üye

Nereden: balikesir

MesajTarih: 20.01.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motodrag_blk Çevrimdışı motodrag_blk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal