Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çinliler esinlenirse :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çinliler esinlenirse :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Çinliler bir gün TÜRK kopyalar mı ?
Mutlaka
41%
 41%  [ 7 ]
Senin haberin yok, etraf çin işi TÜRK dolu..
29%
 29%  [ 5 ]
Olmaz öyle şey, töbe töbe..
29%
 29%  [ 5 ]
Gel bayayım sen mutfağa...
0%
 0%  [ 0 ]
Toplam Oylar : 17

Yazar Mesaj
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.01.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Çinliler esinlenirse :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üstteki: Mercedes C Alttaki: Geely Merrie 300

Üstteki: Neoplan Starliner Alttaki: Zonda A9

Üstteki: BMW 7 Alttaki: BYD F6
http://galeri.milliyet.com.tr/2008/1/15Cinlilerin_esinlendigi_otomobiller/10.jpg[/img]

Üstteki: Nissan XTrail Alttaki: Greatwall Sing

Üstteki: Toyota Prado Alttaki: Dadi Shuttle

Üstteki: Smart Alttaki: HuoYun

Üstteki: Rolls-Royce Phantom Alttaki: Hongqi HQD

Soldaki: Toyota logosu Sağdaki: Geely logosu

Üstteki: Honda CRV Alttaki: Laibao SRV

Üstteki: Opel (Vauxhall) Frontera Alttaki: Landwind

Üstteki: Daewoo Matiz Alttaki: Chery QQ

Soldaki: BMW logosu Sağdaki: BYD logosu

Çok gülüyorum Darısı Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki firmalarına..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 16.01.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bukadar olur artık Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum Gülümsüyorum

Senin haberin yok, etraf çin işi TÜRK dolu.. Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oha diyorum Şok oldum

İngilizlerin atasözünü hatırlatmak lazım; ''Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim''

MD üyesi bir arkadaşımızın imzası çok güzeldi; ''Ben yandım siz yanmayın, Sakın mondial almayın'' Çok gülüyorum

Fırat sağolasın dostum Çok gülüyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.01.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, adaşım Fırat abim saol süper paylaşım Alkışlıyorum
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatun kopyalasınlar Çok gülüyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aklıma Kemal Sunal'ın "Çin işi Japon İşi"filmi geldi,ordada Fatma Girik'in robotunu yapıp gönderiyodu Japon abimiz,yani taaa o zamandan başlamışlar demek ki Gülümsüyorum

Fırat'cım ellerine sağlık,bu kadar güzel anlatılır valla Gülümsüyorum ama ben sanmıyorum Çinlilerin Türkler'i kopyalayacakalrını,Antep pasajları o kadar yaratıcı ki bu konuda,bide orayı görmeniz gerek diyorum Çok gülüyorum o kadar kaçak ve sahte elektronik eşya varki,hatta bi Nokia telefon yapmışlar,Nokia'nın bile öyle bi modeli olduğundan haber yok Çok gülüyorum
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun adamlara Çok gülüyorumÇok gülüyorum diyecek bişi bulamıyorum onlar çinli herşeyin kopyesini çıkartır onlara mübah Şok oldum Alkışlıyorum Bravo Dil çıkarıyorum Delirdim

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahaha mükemmellerr yawf Delirdim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede guzel Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu çinlileride kopyalayacak bir erkek bulunur elbet Çok gülüyorum Öfkeliyim Öfkeliyim
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence süper olmuş... bu sayede sıkı markalarada güzel fiyatlarla sahip olabiliriz diye ümid ediyorum.. inşallah kopyaya devam ederler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama kalite farkı resimlerde bile belli oluyor
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 16.01.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kopya mopya her neyse adamlar zenginmi? Zengin.
Aya araç yollayacaklar daha ne olsun.
Onlarla dalga geçeceğimize onları geçmenin yollarını bulmalıyız.
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 16.01.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çarpışma testlerinde orjinal araçlardaki insanlar yaralnamayla kurtuluyor
taklit araçlardakinde arkadaki yolcu dahi mefta oluyor Beğenmedim Beğenmedim
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 16.01.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

o kadar kaçak ve sahte elektronik eşya varki,hatta bi Nokia telefon yapmışlar,Nokia'nın bile öyle bi modeli olduğundan haber yok

yuh diyorum kopyacı çinliler Beğenmedim

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal