Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 16.01.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
aklıma Kemal Sunal'ın "Çin işi Japon İşi"filmi geldi,ordada Fatma Girik'in robotunu yapıp gönderiyodu Japon abimiz,yani taaa o zamandan başlamışlar demek ki
Fırat'cım ellerine sağlık,bu kadar güzel anlatılır valla ama ben sanmıyorum Çinlilerin Türkler'i kopyalayacakalrını,Antep pasajları o kadar yaratıcı ki bu konuda,bide orayı görmeniz gerek diyorum o kadar kaçak ve sahte elektronik eşya varki,hatta bi Nokia telefon yapmışlar,Nokia'nın bile öyle bi modeli olduğundan haber yok _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 348 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 16.01.2008 - 17:25 Mesaj konusu:
helal olsun adamlara diyecek bişi bulamıyorum onlar çinli herşeyin kopyesini çıkartır onlara mübah _________________ Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım
Sagopa Kajmer
bence süper olmuş... bu sayede sıkı markalarada güzel fiyatlarla sahip olabiliriz diye ümid ediyorum.. inşallah kopyaya devam ederler _________________ A rh (-)
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1291 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 16.01.2008 - 17:58 Mesaj konusu:
Kopya mopya her neyse adamlar zenginmi? Zengin.
Aya araç yollayacaklar daha ne olsun.
Onlarla dalga geçeceğimize onları geçmenin yollarını bulmalıyız. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız