Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Eskişehir MD tanışma toplantısı 19-Ocak-Cumartesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Eskişehir MD tanışma toplantısı 19-Ocak-Cumartesi

Eskişehir MD tanışma toplantısı 19-Ocak-Cumartesi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Eskişehir MD tanışma toplantısı 19-Ocak-Cumartesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Eskişehir MD olarak 19 Ocak cumartesi akşamı saat 19.00'da zevk-ü sefa kafede toplanıyoruz.bu il grubumuzun ilk toplantısı olacak.nasıl başlarsa öyle gider bu yüzden ilk toplantıya herkesin özen göstererek gelmesini istiyoruz.tanışma toplantısında görüşmek üzere umarım beklediğimiz gibi olur.kafe konusunda herkesten fikir aldık fakat en uygun zevk-ü sefa geldi çoğu arkadaşımızın uzun süredir takıldığı bir yer arkadaşlar nazlarının geçtiğini söylediler.katılmak isteyen arkadaşlar topiğe yazarlarsa iyi olur.katılımın kaç kişi olduğunu belirlersek yer ayarlama imkanımız olur.herkese iyi akşamlar cumartesi görüşmek üzere.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaz burak benide , torento1987 Bravo
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Hayırlısı olsun ilk buluşmalar güzeldir
Foto isterük ama Göz kırpıyorum
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali 1711 hazırlık süper olcak hiç merak etme Göz kırpıyorum bol fotolu
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali1711, işallah kardeş.koyarız fotoları da
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
just_hmz_26
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Es Es

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1 Bende geliyorum Delirdim Hadi toplanalım Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer bu davetinden dolayı teşekkürlerimi bildiriyorum. Benide listene ekleyebilirsin Göz kırpıyorum
Başa dön
kalphhirsizi Çevrimdışı kalphhirsizi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalphhirsizi, rica ederim kankuli ne demek Çok gülüyorum bizi magazine çıkaracan deemi Çok gülüyorum yanında fotoraf makinanı da getir bak.
Başa dön
kalphhirsizi
Üye
Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam kankuli profesyonel makinayı alıp gelirim birde forumumuzun reklamını magazin bölümünde yayınlayacağımGöz kırpıyorum Motor delisi üyeleri eskişehirde ilk buluşmalarını düzenlediler diye merak etme sen Burak Göz kırpıyorum
Başa dön
kalphhirsizi Çevrimdışı kalphhirsizi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklam 10 numara Çok gülüyorum
Başa dön
bbaday
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: eski?ehir,alanya

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geliyorum ilk toplantısını yapsın eskisehir md Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

bende geliyorum ilk toplantısını yapsın eskisehir md Gülümsüyorum
Başa dön
bbaday Çevrimdışı bbaday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rews
Üye
Üye

Nereden: eskysehyr

MesajTarih: 17.01.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENİDE UNUTMA HA BURAK GELİYORUM YERİMİ AYIRIN BAKALIM OLDUMU. Bravo
Başa dön
rews Çevrimdışı rews Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 17.01.2008 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel etkinlik ler yapıyonuz bizim buralarda nerde
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.01.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, iyi eğlenceler katılımın fazla olması dileğiyle fotoları merakla bekliyoruz Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 17.01.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ilk bulusma Alkışlıyorum fotolar bol olsun

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal