Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Caaan la ilk gezim:) (fotograflı anlatım)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Caaan la ilk gezim:) (fotograflı anlatım)

Caaan la ilk gezim:) (fotograflı anlatım)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motig
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: afyonkarahisar/sandyklı

MesajTarih: 17.01.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Caaan la ilk gezim:) (fotograflı anlatım) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben neşe, gökhanın nişanlısıyım bu benim motorla ilk gezim motor merakı, bana gökhandan bulaştı. Onla birlikte maketten motor yapıyorum derken bide baktımki motor üzerindeyim ve kahkaha atıyorum gerçekten inanılmaz bişeymiş içim içime sıgmıyor hadi gökhan diyorum havaya bakıyoruz kar var ve birdaha ne zaman güneş çıkarki Gülümsüyorum
Pazar günü erkenden kalkıp hazırlandık ben kıyafetleri heycanla giyodum ama bilmiyomki nasıl güvenli giyilir gökhan bir yandan beni düzeltiyor bir yandan da giyinmeye çalışıyodu Gülümsüyorum
Köyümüzde garajda olan motoru çıkardık çıkarmasına ama çalışmadı ben dudagımı büktüm hemencik. o da bize küsmüştü uzun zamandır çamur ve taşlı yollarla bütünleşmedigi için bize naz yapıyordu anlaşılan,ben motorla konuştum biraz caaan hadi biz seni gezmeye götürcez dedim:) o da sonunda çalıştı ben o arada zıplıyodummmmm oooolleeeeeyyyyyy çalışttttıııı bir anda kendimi kaybetmişim. şimdi ise özgür olma zamanı hadi bakalım gezmeye.

Yola çıkarken benden önce teyze motora bindi ne yalan söyleyim kıskandım....

yoldayken mutlulugumu fotosunu çekemedim ama durdugumuz ilk yerde kayanın rahatlıgı istikbalden bile güzeldi:)

bizim kadar yapmış oldukları işten keyif alan avcı amcalarla karşılartık gölün kenarına oturmuş kuş bekliyorlardı oturmasına oturmuşlar ama anlaşılan o güzel dogayı boş seyretmek istememişler demleniyolardı.demlenince üşünmüyomuş da orda ögrendim :p

tutturdular hadi hocam hadi senide görelim diye.gökhan ateş etmedi sadece poz verdi:)

o kadar harika bi yerdiki ordan hiç ayrılmak istemedim temiz havayı içime çektikçe mutlu oluyordum ve gökhanın başının etini yiyodum benim fotomu çek diye çünkü çok hoş bir ortamdı.

Amcalarda foto çektirmeyi çok sevdiler.....

Bu üşümeden ve karnımız acıkmadan önceki son keyifli anlarımız.

işte buda bana harika bir gezi yaşatan gökhanımmm. Gülümsüyorum

küçük böcek ağaçta yürümeye çalışıyodu ona yardım ediyodum da....

sonunda yola çıktık uzun bir yoldan sonra arazi yolunda keyif yapma zamanı gelmişti ben motordan inip gökhanın keyifli anlarının fotosunu çekiyordum ve onla birlikte kafamda motor sürüyodum...

bende güzel poz vermişim ama Gülümsüyorum

Annemlere sürekli bilgi veriyoduk onlarda benim kadar heycanlıydı çünkü bıcırık kızları kocaman bir motoru olan adamla gitmişti Gülümsüyorum

ben astronotlara benziyorum yaaaa

biz motorla geziyoruz tamamda bu iki arkadaş bu sogukta nereye gidiyor anlayamadık yanlarından geçip gittik(güneşe bakmayın çok soguktu)

yerler çok çamur ve kaygandı araziden aşagı inerken ben inmek zorunda kaldımÜzgünüm

gökhan ordan nasıl çıkar bilmiyorum çamura saplandı

çamurdan çıkmayı başardı ama mutlulugu uzun sürmeyecek hehe Gülümsüyorum

o gülüşün arkasına bu iyi gitti gökhan düşüyooooo

gökhan düştüüüüüü Gülümsüyorum

canım gülüyo ya bi düşüşten ancak bu kadar keyif alınır

ben korktum ama:(

aynı yoldan geriye döndük ama hava kararıyordu ve üşümüştük ateş yaktık avcı amcalarla bilikte onlar hala ordaydı.

ateşin başında o sogukta pipo içmekte bi başka keyifli

köpekcikle beraber poz vermekte ayrı bir heycandı.korkmadım degil yani ...sanırım motorun sıcaklığı o soğukta ona çok iyi geldi

akşama kadar süren bekleyiş sonunda avcı amcalar amaçlarına ulaşmışlardı..onlar adına sevindik ama o balıkçıla da üzüldüm Üzgünüm kuşu bize vermek istediler gönlümüz elvermedi almaya

o açlığın üzerine bu yemek de güzel gitti .annemin ellerine sağlık Gülümsüyorum

gökhan hep anlatıyordu ama, yaşamadan bilinmiyormuş. bu kadar güzel olduğunu tahmin etmiyordum artık ben de bir endurocuyum... endurocu neşe hehe.... bundan sonraki gezilerde buluşmak üzere...
Başa dön
motig Çevrimdışı motig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 17.01.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz valla
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper gezi olmuş harika kareler var paylaşimin için tşkler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok keyifli bi gezi olmuş güzel resimler Alkışlıyorum

paylaşım için saolun Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel kareler ve bir okadarda güzel yorumlarınızla benide gitmiş,gezmiş.yemiş kadar o duyguları yaşattınız teşekkürler Alkışlıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım biz SS'ciler hiç bi zaman sizin gittiğiniz yerlere gidemeyis Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor dehşetmiş valla Gülümsüyorum Kocaman Delirdim
Süper geziymiş Bravo
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Abi bu ne cümle Şok oldum yoksa bunlar yaşlanma belirtilerimi ? Dil çıkarıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enduro nun keyfi de bambaşka oluyor.. Mutluluğunuz daim olsun.

Son kare beni iyice bitirdi. Hele bu saatte Gülümsüyorum

Caaan için üzüldüm..

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hep söylüyorum bu gibi topicleri seviyorum..
Doğa gezileri,motosiklet ve fotograflı anlatım bizlere o anı yaşatmış gibi oluyor..
Bu güzel geziyi bizle paylaştıgınz için teşekkürler...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla denecek çok şey var ama çok mükemmel olmuş hemşerim Çok gülüyorum Çok gülüyorum ....ii bari düşünce birşey olmamış ALLAH DAN.....
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.01.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezmişsiniz,enduronun keyfi bir başka oluyor.resimler için sağol...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.01.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi ve anlatım on numara olmuş ama yemek kısmı canımı sıkmadı değil hani Göz kırpıyorum açım yaawww akşam akşam .... süpersiniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
clubrn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir -- KsK{kutsal topraklar}

MesajTarih: 17.01.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neşe supersın tabı can ve gokhanda Gülümsüyorum gokhan dostum şanslı bı erkeksın sevdıgın de senın sevdıgını sevıyor Gülümsüyorum oda artıl bı deliiiiiiiiiiii Delirdim Delirdim Delirdim
allah yureginizden aşkınızı ıcınızden motor sevgısını aklınızdan deliligi eksık etmesın Gülümsüyorum
clubrn Çevrimdışı clubrn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çatır çatır gezmişiniz ne güzel paylaşım için teşekkürler Çok gülüyorum işte motorculuk budur keşfetmek Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal