Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yardımlarınızı bekliyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yardımlarınızı bekliyorum

yardımlarınızı bekliyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
c__k
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 17.01.2008 - 19:50    Mesaj konusu: yardımlarınızı bekliyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak .bende 70 model bir motorsiklet var jawa.bu motor benim üzerime değil.üzerime almak istiyorum fakat eski sahibini bulamıyorum.geçmiş döneme ait borşlarını ödemek isityorum bu seferde ruhsat eski .saman kağıdından.sahibi olmadan ruhsatı değiştirebilirmiyim.değişip temiz kağıdı alıp binmek istiyorum.yardım ederseniz sevinirim
Başa dön
c__k Çevrimdışı c__k Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temiz kağıdı olmaz arkadaş noter satışı yapacaksınız ondan sonra bir takipçiye verip size dosya açacak fenni muayne yapacak sigorta kesecek plakan yeni ruhsatın çıkar o zaman ama adamı bulup satış yapman lazım noter satışı olmadan hiç birşey yapamazsın
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
c__k
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.01.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya normalde 4 senelik vergi borcu var ödeyip muayene yaptırabiliyorum ama ruhsat eski olunca elden bişe gelmiyo .değiştirmek istiyorum sahibi olmadan ama zor gibi görünüyo:
teşekkür ederim
Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 17.01.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Noterden satışını alman gerek.. Sahibi ortada yoksa mümkün değil.. Sorması ayıp ama 1970 model Jawa motosikleti neden üzerine almak istiyorsun?.. Onu varya? toplamak bile büyük başarı olur valla... Ama, bahçeye heykel yapacaksan o başka.. O zamanda üstüne almasan da olur.. Dil çıkarıyorum
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.01.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atla gez yawf Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.01.2008 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr, ne güzel cevaplar veriyorsun!!!
Bilmiyorsan sus kardeşim. Adam bi soru sormuş, Adam gibi cevaplar bekliyor İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Yahu bu tarz cevaplar yüzünden insanlar MD den soğuyor yahu.
Böyle bi cevap yok ki
Alıntı:

atla gez yawf

o adam bilmiyor atlayıp gezmeyi, aman ne güzel tavsiyelerde bulunuyorsun Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi sana satana uğra bu işi temizlemesini öner
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 18.01.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kolaylıklar versin, sahibini bulmadan çoook zor diye biliyorum. Sen yine sahibini ara, inşallah bulursun.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.01.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen trafiğe başvur,durumu anlat,onlar sahibini bulurlar diye biliyorum.74 model bir reno12 de aynı durum olmuştu.Polis ruhsat sahibini bursada buldu.Verdi adresini arkadaşda gitti satışını yaptı.Ama bunun tam prosedürünü bilmiyorum nası oluyo.Sen bir polise danış.Savcılığa dilekce verip yapabiliyo olabilirsin.
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
c__k
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun arkadaşlar .inş yakında memlekete gidiyorum.bulabilirsem arayacsğım.bulamazsam satmaya bakrım.hee şunuda bilsin bazıları.motorumu toplamış vaziyetteyim saat gibi çalışıyor.o yüzden kıyamıyorum ve satmakta istemiyorum.kıymet bilene süper o motor .sizinkilere taş çıkarır bilen bilir
Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

c__k, sahibi ve ya varisleri olmadan ruhsatı değiştiremezsin,birde trafikin resmi sitesi var internette google a plaka yaz çıkar önüne oraya bir plaka sorgulama yap oradaki adreste olabilir ruhsat sahibi hala
Başa dön
goldminermechanic Çevrimdışı goldminermechanic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal