selam arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak .bende 70 model bir motorsiklet var jawa.bu motor benim üzerime değil.üzerime almak istiyorum fakat eski sahibini bulamıyorum.geçmiş döneme ait borşlarını ödemek isityorum bu seferde ruhsat eski .saman kağıdından.sahibi olmadan ruhsatı değiştirebilirmiyim.değişip temiz kağıdı alıp binmek istiyorum.yardım ederseniz sevinirim
temiz kağıdı olmaz arkadaş noter satışı yapacaksınız ondan sonra bir takipçiye verip size dosya açacak fenni muayne yapacak sigorta kesecek plakan yeni ruhsatın çıkar o zaman ama adamı bulup satış yapman lazım noter satışı olmadan hiç birşey yapamazsın _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
ya normalde 4 senelik vergi borcu var ödeyip muayene yaptırabiliyorum ama ruhsat eski olunca elden bişe gelmiyo .değiştirmek istiyorum sahibi olmadan ama zor gibi görünüyo:
teşekkür ederim
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 17.01.2008 - 20:37 Mesaj konusu:
Noterden satışını alman gerek.. Sahibi ortada yoksa mümkün değil.. Sorması ayıp ama 1970 model Jawa motosikleti neden üzerine almak istiyorsun?.. Onu varya? toplamak bile büyük başarı olur valla... Ama, bahçeye heykel yapacaksan o başka.. O zamanda üstüne almasan da olur.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
emrerr, ne güzel cevaplar veriyorsun!!!
Bilmiyorsan sus kardeşim. Adam bi soru sormuş, Adam gibi cevaplar bekliyor
Yahu bu tarz cevaplar yüzünden insanlar MD den soğuyor yahu.
Böyle bi cevap yok ki
Alıntı:
atla gez yawf
o adam bilmiyor atlayıp gezmeyi, aman ne güzel tavsiyelerde bulunuyorsun
Tarih: 18.01.2008 - 14:20 Mesaj konusu:
Sen trafiğe başvur,durumu anlat,onlar sahibini bulurlar diye biliyorum.74 model bir reno12 de aynı durum olmuştu.Polis ruhsat sahibini bursada buldu.Verdi adresini arkadaşda gitti satışını yaptı.Ama bunun tam prosedürünü bilmiyorum nası oluyo.Sen bir polise danış.Savcılığa dilekce verip yapabiliyo olabilirsin. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
saolun arkadaşlar .inş yakında memlekete gidiyorum.bulabilirsem arayacsğım.bulamazsam satmaya bakrım.hee şunuda bilsin bazıları.motorumu toplamış vaziyetteyim saat gibi çalışıyor.o yüzden kıyamıyorum ve satmakta istemiyorum.kıymet bilene süper o motor .sizinkilere taş çıkarır bilen bilir
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1068 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 19.01.2008 - 22:22 Mesaj konusu:
c__k, sahibi ve ya varisleri olmadan ruhsatı değiştiremezsin,birde trafikin resmi sitesi var internette google a plaka yaz çıkar önüne oraya bir plaka sorgulama yap oradaki adreste olabilir ruhsat sahibi hala
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız