Tarih: 17.01.2008 - 20:37 Mesaj konusu: Kask için Sticker MD den yardım
Arkadaşlar yaz aylarında bodrumda çok motorsiklet kazası oluyor ve kasksız kazaların sonu genellikle ölümle sonuçlanıyor benim ve firmamında bir faydamız olması açısında bi sticker yaptırmak istedim arablara ve motorlara yapıştırılmak üzere,(KASK TAKSIN diye herkes) MD de herzaman iyi fikirler çıkar diye düşündüm ve size soruyorum sloganlarınızı ve şekil olarak önerilerinizi bekliyorum. _________________ http://3fmotor.sahibinden.com
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.01.2008 - 20:59 Mesaj konusu:
İşte benden bir öneri değişik kan grupları için ayrı ayrı yap kasklara yapışsın. Biraz acele oldu o nedenle düzeltilmesi lazım sadece fikir olsun diye Kolay gelsin
_________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 17.01.2008 - 21:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
derkunt,
aslında fena fikir diil olabilir
serkan_yenidunya,
KENDİMİ SEVİYORUM KASKIMI TAKIYORUM
buda güzel
kaskımı takarım yoluma bakarım
kask hayat kurtarır
kafanı kullan kask tak
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 19.01.2008 - 13:48 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
İşte benden bir öneri değişik kan grupları için ayrı ayrı yap kasklara yapışsın. Biraz acele oldu o nedenle düzeltilmesi lazım sadece fikir olsun diye Kolay gelsin
Abi çok güzel bir fikir.
Ama kan grubunun ve kullanıcı isminin ayrı stiker da olması belki daha iyi olur diyorum. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 19.01.2008 - 21:58 Mesaj konusu:
ironman666 demiş ki:
derkunt demiş ki:
Abi çok güzel bir fikir.
Ama kan grubunun ve kullanıcı isminin ayrı stiker da olması belki daha iyi olur diyorum.
Tabiki öyle daha iyi olurda kişiye özel yapılmıyoki toptan yapılıp dağıtılacak olunca isim olamaz _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız