bostancı deniz otobüsü iskelesine gelmeden yaklaşık 10 metre gerideki virajda(sola dönen),2007 siyah 600RR 3 şeritli yolda en sağ şeritte'idi ve sola doğru virajı alıyordu ortadaki şeritte ise kendi şeridinde giden sarı bir coupe araç vardı,yalnız 600RR virajı dönerken gittikçe araca yaklaştı ardından panik yapmış olacakki frenlere bastı ön teker kaydı ve motosiklet kontrolünü yitirdi ön ve arka kısım kontrol edilemeyecek şekilde sallandı ve motosikleti kullanan şimdilik tanımadığım arkadaşımızı motosiklet üzerinden fırlattı ve arkadaşımız sağ yol kenarında bulunan demir bariyerlere sert bir biçimde karın boşluğunu çarptıktan sonra bariyerin diğer tarafındaki kaldırıma düştü,bu olay 10-15 metre önümde oldu trafik fazla yoktu hemen durdum ve 112'yi aradım arkadaşımızın bilinci yerinde idi,fakat karnında büyük bir çizik vardı ve kaburga ve omuz kısımı ve karnı çok ağrıyordu 10 dk'da ambulans geldi trafik ekipleri zaten oradaydı hemen bir kaç motosikletli daha geldi birde otomobil durdu ve bir bayan bir erkek yardım etti,arkadaşın motorunu hemen oradaki otoparka çekmemizi istedi, sol motor bloğundan yağ akıyordu sol ayna kırık ve sol plastik kısımlar çizilmişti, arkadaşımız göztepe eğitim araştırma hastahanesine kaldırıldı çok büyük geçmiş olsun
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 17.01.2008 - 21:51 Mesaj konusu:
Arkadasimiza gecmis olsun. Kisa zamanda iyilesir insallah.
Anladigim kadariyla hayati bir durum yok. Kirik cikik da yoktur insallah. Cabucak sagligina kavusmasini diliyorum. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.01.2008 - 21:55 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun keşke plakasınıda alsaydın Motorun belki plakadan tanıyan çıkardı _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 381 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 17.01.2008 - 21:59 Mesaj konusu:
hayati bir durum yoktu fakat kırık olabilir omuz bölgemde kırık olabilir dedi kendisi.
montu sarı değildi, siyah montu vardı 2 tane sırt çantası vardı kaskı siyah'idi,plakalık yoktu plaka alt çamurluğun üstünde'idi ve yoshimura egzost vardı saçları siyah ve çok az uzundu.plaka ise 34 EN'ile başlıyordu.
bir kez daha anladım ve gördüm büyük motora geçmek ciddi bir iş hemde çok...
En son 2pac tarafından 17.01.2008 - 22:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
çok geçmiş olsun dostumuza inşallah en yakın zamanda iyileşir..dostum senide tebrik ederim bu duyarlılığından dolayı.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
çok geçmiş olsun,
yardımların için tebrik ederim.Örnek davranış.
Bu arada bence asfaltın soğukluğu lastiğin yolu tutmamasına sebep vermiş olabilir diyorum.İstediği kadar yatıramamıştır motoru tahminimce.
Soğuk havalarda fren ve yol tutuş yarı yarıya azalır arkadaşlar. N'olursunuz dikkat _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız