Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor sürekli stop ediyordu !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor sürekli stop ediyordu !

motor sürekli stop ediyordu !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 18.01.2008 - 22:29    Mesaj konusu: motor sürekli stop ediyordu ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yılbaşında aldığımız Yuan (imzamda yazılı) marka motorumuz 350 Km yapana kadar canımızı öyle yaktı ki.
Daha aldığımız gün sürekli stop ediyordu ilk ayarları için serviste bile bunu yaptı bizde normaldir yenidir olur böyle şeyler dedik asılmadık ama aynı akşam motorla eve bile gidemedik, sonuç olarak motoru serviste bıraktık yarın gelin alın dediler. Ertesi gün gittik sorun ne diye sorduğumuzda bişeyi yokmuş gözümüzden kaçan ufak bir hata dediler bizde sağol usta eline sağlık dedik aldık gittik. 1 hafta işe gittim geldim ve geçen pazar günü biraderle beraber 2 motor gezelim dedik ama yeni motorla 2- 3 km gittikten sonra motor yine stop etmeye başladı. Ve son olarak çarşamba günü servise götürdük serviste bujiyi kontrol ettiler ve değiştirdiler (garanti dahilinde değildir buji) tekrar yola çıktım 7 km yaptım ve yine aynı sorun stop ! deli oldum ve en sonunda bu işi ben çözerim dedim aldım takımları elime sök seleyi sök benzin deposunu altta karbüratöre bi bak bişey yok depo musluğuna baktım emiş yapınca benzin salıyor ama sağlıklı bir akışkanlık yok hortumu üfledim baktım benzin güzel gelmeye başladı. Motoru aldım yine servise gittim ustaya durumu anlattım beraber depo musluğunu söktük musluğun üzerindeki filtre pislik içindeydi ! temizledik artık motorumda sorun yok. Canavar gibi gidiyor. Tabi rodaj süresi dolana kadar basmıyoruz o ayrı. Aklınızda bulunsun ustanın gözünden kaçan bir şey sizi usta yapmaya sevk edebilir, ben mesleğimden dolayı takım taklavat tutmaya alışkınım.

Son olarak unutmadan çarşamba günü yolda kaldığımda yanıma gelip yardım etmek isteyen kurye arkadaşlara ve aha şuracıkta garajım var istersen motorunu oraya çek sonra beraber bakarız diyen Cbr 125 çi arkadaşa teşekkürlerimi sunarım.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 18.01.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi de bunun markayla bi alaksı yok yani benzin aldığın yerde problem var.bi daha ordan almazsın heralde.keşke istasyonu da deşifre etseydin de kimse ordan yakıt almasaydı.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pardon asıl sorunu belirtmemişim sorun yakıt aldığım yerde yada yakıtta değildi. Sorun motosikletin firmanın deposunda alıcı beklediği süre içinde benzin deposunun iç duvarlarının paslanma ve korozyona uğraması tabi depoyu fulleyince de ne kadar pislik çıktıysa deponun dibine çöküyor ve benzin musluğunun filtresi tarafından tutuluyor. Asıl sorun bunda idi.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 18.01.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RELOAD, Bravo şimdi oldu.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeeeeeywallah Dans
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
gls_onk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.01.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsunn
Başa dön
gls_onk Çevrimdışı gls_onk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Bravo
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 19.01.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seninki de kötü komşu ev sahibini yapar gibi olmuş Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bundan sonra büyük bir arıza olmadıkça yolda kalmam Dil çıkarıyorum
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 21.01.2008 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde benzer sorunlarım oldu aldığım motor 1.5 yıl yatmış sonra 1-2-3 full depo en son benzin aldım yine baktım yolun ortasında gitmek istemiyor zar zor eve vardım tabi ondan sonra benzin deposun paslandığını anladık deponun dibi pas doluydu temizlik vs kendine geldi.Ama yeni motrun deposumu paslanır bnm motor 10 yaşında yolda bırakmadı...
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım anlamadıgım bı konu war sıfır motorun benzın fıltresı nasıl tıkanıyor pıslenıyor ya o deponun ıcınde bı seyler vardı fabrıka asamasında yada senın benzıncını degıstırmen lazım garıp geldı bana sahsen en olmaması gereken sorunlardan bırı 0 motor ıcın

gecmıs olsun
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çinden buraya gelene kadar hangi şartlar altında depolandığını bilmiyoruz nemli ortamda kalmış olabilir çünkü 6 -7 tane aynı motordan baktıktan sonra şuankinde karar kıldık diğer baktıklarımızın tümünde paslanma başlamıştı.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal