Toplantinin sadece ilk 5 dakikasina katilabildigim icin bu fotograflari cekebildim. Toplanti icerisinde arkadaslarimiz cekmis olduklari fotograflari buraya ekliyeceklerdir. Ben giderken 15 kisi vardi sonrasinda cikarken ise gordugum 5-6 kisi daha geliyordu. Sanirim 20 + olayini gerceklestirdiler.
bende diyodum,nerde bu bizim denizli md.lileri,hah şöyle yaw..
daha nice güzel toplantılara etkinliklere inşallah.. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
insallah daha nice toplantilara imza atacagiz. aralarinda yasli ve cocuk babasi olarak ben daha fazla kalimadam . malum benim ufaklik baba gel gidelim diye tutturdu. daha biramdan bir yudum almistim. topu topu 5 dk anca oturabildim. Ama ihtiyar heyetininde katilmasini beklerdim.
Demekki genc arkadaslarimiz MD ye gonulden daha sıkı bir sekilde baglilar. Denizli'deki bircok grubun olaydan haberdar olmadigi kanaatindeyim. umarim bir dahaki toplantilarimiz daha kalabalik olacaktir. Tabi aslinda izmirden birkac arkadasimiz tesrif ederlerse olay daha buyuk anlamlara vesile olacaktir.
(Sanirim aralarinda en yasli ben vardim, herhalde psikilojim bozuldu) _________________ umaxmac
Macintosh delisiydi bir de Motor Delisi oldu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız