Tarih: 20.01.2008 - 05:09 Mesaj konusu:
Chickyy eldivenin güzel geilll hehehh
kombine uyamasi icin belkide bu eldiveni sectin dimi hehe !!!
Normal tabi benimde tercigim eldivenim rengi kombime uymasi lazim
ilk önce zevk
sp1 kullandim. fazla yamurlu(burdan türkiyeye yolculukta en az 500km yamurda lullandim) havada kulladigimdan sanirim, ic tarafi parcalandi.
GP Plus kullandim, hani su karbon korumali.
mükemmel ele oturuyor, sanki eldiven yok. tek eksisi cok terletiyordu.
En son 2007 model GP Plus aldim cünkü süper ferah, ram air girisleri sayesinde
resmen püfür püfür hehhehe. gecen sezon sonu kullaniyim dedim, parmaklarim dondu, yani kesinlikle yazlik bi eldiven
Not eger uzun yola cikiyorsaniz extra yedek olarak kesinlikle kislik yani su gecirmeyen tarzda eldiven alin! _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
En son FireBlade tarafından 20.01.2008 - 05:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 20.01.2008 - 05:15 Mesaj konusu:
Sonuçta deri abi.Yağmurlu havada yalan olur.Ben yağmurlu havalarda Suomy'nin telmaşa modeli eldivenleri var onları kullanıyorum.İçinde astar vs yok yağmur çamur gidiyo.Yanlız ıslandığı zaman elleri simsiyah boyuyo o kadar.Gp plus ı denedim sert geldi bana,hareket kabiliyetimi kısıtladı sanki.Genelde sehir içi kullandığım için heralde.Ama süper eldiven 10 numara. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Ben tucano urbano nun SEPPIA INVERNALE 991 modeli kışlık ve korumalı eldivenini kullanıyorum, oldukça keyifli ve yeterli koruması mevcut.
Eğer yolculuğunuz da yağmur faktörü varsa dalgıçların kullandığı NEOPREN (2mm)eldivenleri tavsiye ederim. _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 20.01.2008 - 17:54 Mesaj konusu:
kışın pek motor kullanmadığımdan
ve kalın kışlık eldiven sevmediğimden bunu kullanıyorum.
ameliyat eldiveni gibi hassas,rahat etmemi sağlıyor,kasmıyor yani.
gaz kolunda hissetmem gerek motoru,aksi halde rahat edemiyorum.
bunun kırmızısını kullanıyorum.
_________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
kişlik eldiven lazım korumalı hangi marka iş görür fiyatlari nedir.öle penye tarzi degil çöle deri korumali falan mümkünse siyah renk falan.öneri bekliyorum.saygilarımla.. _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız