Havalarında soğuk olması sebebiyle ne zamandır grup gezisi yapamıyorduk.Baktık ki bu aralar havalar güzel gidiyor, fırsat bu fırsat dedik
Günlerin kısa olması dezavantıjını göz önünde bulundurarak,kısa metrajlı bir gezi düşündük.
Biraz düşündüğümüzde Selçuk Şirince Köyünün, en uygun yer olduğuna karar verdik.
O gün hava biraz soğuk olursa da sakın üzülmeyin, çünkü Şirincenin birbirinden çeşit şarapları içinizi ısıtmaya yeterde artar
Şarap ısıtmaya yetmezse,benim sıcak kanlılığım sayesinde üşümezsiniz
Buna göre program ve güzergah şöyle olacaktır:
27 Ocak pazar günü sabah Kordon cafe önünde toplanıp, sahil yolundan Güzelbahçe üzerinden Bademler köyüne varacağız. Her zamanki kahvaltı salonumuz TOKATLI RIFAT USTA nın yerinde ballı kaymaklı,peynirli zeytinli,tereyağlı reçelli, sucuklu yumurtalı enfes kahvaltımızı yapıp yola devam edeceğiz.
Sonrasında Seferihisar üzerinden, Ahmetbeyli virajlarını geçip,Pamucaktan Selçuğa varacağız.
Şirincede tadımlık şarap içip ata bindikten sonra, hava kararmadan otoban üzerinden geri döneceğiz.
Etkinlik: Şirince gezisi
Etkinlik Tarihi: 27 Ocak 2008 Pazar
Toplanma Saati:10:15
Toplanma Yeri:Kordon Cafe Önü
Hareket Saati:10:30
Daha önceki Şirince Gezilerimizden birkaç kare
İşte kahvaltı salonumuz
Vee Şirince
_________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 28.01.2008 - 19:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 19.01.2008 - 16:55 Mesaj konusu:
10UR1, Senmi ordasın . Neden bana inandırıcı gelmiyor acaba
selis, Sen gel piknikte yaparız orda
ahmet232, Tahminen 2 gibi oluruz...
bikehoper, Ama Mercedes Vito hala var
ekamba, Sen gelsen şaşarım zaten...
born, Vayyy Mehmetim seni görmek güzel olacak
Yıldız_27. Nedemek şimdi bu. Sakın bana ben gelmiyorum deme _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 19.01.2008 - 17:27 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
HalilRR demiş ki:
ekamba, Sen gelsen şaşarım zaten...
seni daha çoook şaşırtacam ben.sabret sadece.....
hııııııımmmm ne demek bu erbılıs yok sa yarın pıste sen demı gırıyosun ruzgaz gıbımı esıceksın acabaaaaa _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız