Tarih: 19.01.2008 - 21:52 Mesaj konusu: Bu mevsimde race motora binilir mi?
Selam arkadaşlar benim motoruma binemediğimden içim gidiyor.Yaz gelmedi şu 45-50 gün geçsede baharla birlikte motora binsem.Bu mevsimde motora binmenin ne gibi tehlikesi olur?Lastiklerin yol tutuşu vs gibi riskleri çok artarmı?Sıcaklık 10-12 derecede tehlikesi çok olurmu?
Tarih: 19.01.2008 - 22:00 Mesaj konusu:
aprillia, öncelikle neden binmediğini bir anlayabilsem Cesaretinmi yok, korkuyomusun, hasta olma şüphesimi var olay nedir yani bir söylesen bizde ona göre cevap yazsak sana?
Ayrıca mevsimde o kadar kötü bişi yok hani kar yağsa yada dolu bastırsa bi yere kadar seni anlarımda şuan buradakimevsimde bişi yok (istanbul) Engel teşkil eden bişi göremiyorum havada ben şuanda _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 19.01.2008 - 22:10 Mesaj konusu:
SnooTy soğuk mevsimde fren ve yol hakimiyetinin çok fazla olup olmadığını merak ediyorum.Yazın lastikler çabuk ısındığından yol tutuşu vb gibi durumlarda daha güvende hissediyorum kendimi.Ancak hava sıcaklığı 12 derece altında oldumu endişeleniyorum.Yaklaşık 3 yıldır motor kullanıyorum ancak 600 luk motora geçeli 7 ay kadar oldu bu nedenle buyukk cc lı makina hakimiyetini merak ediyorum.
soğuk yada ıslak asfaltta temkinli ve tedbirli gidersen hiçbir sorun olmaz. Fren mesafeni, virajdaki hızını,takip mesafeni ayarlarsan güzel güzel binebilirsin. _________________
Arctura
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 19.01.2008 - 22:38 Mesaj konusu:
aprillia, işte bu şekil açık sorarsan daha iyi olur
cevaba gelirsek; yamaha_onur, da dediği gibi kar dışında soğuk,yağmur,çamur demeden tedbirini aldıktan sonra temkinli bir şekilde motorunu sürersin _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 19.01.2008 - 22:44 Mesaj konusu:
hava yağışlı olmadığı sürece zeminde kuru olduğu sürece binilebilir tabiki sıcak asfaltla soğuk asfalt arasında anlatmaya gerek yok çok büyük fark var eğer kendini asfalta göre ayarlayıp gazlarsan bi sorun yoqq _________________ 06 YaMaHa YzF R6 ReD&WhiTe...
**AkRaPoViC sLiP On CaRbOn***
Tarih: 19.01.2008 - 23:23 Mesaj konusu:
o kadarda diil bencee kendini riskee atmaa yağış yoksa zeminde idare ederse bin yoksaa Allah korusun gümlersinn yinede senin biliceğin biişii.. _________________ 06 YaMaHa YzF R6 ReD&WhiTe...
**AkRaPoViC sLiP On CaRbOn***
-2 derecede bu sabah bindim ben, aslinda super bir olay hayatta hararet gordurmuyor soguk sagolsun ancak basamiyorsun dogal olarak sakin sakin, tadimlik _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız