Tarih: 20.01.2008 - 16:16 Mesaj konusu: devir ve vakaletle ilgili bir sorum var????
arkadaşlar ben ankadara bir motor beğendim.2.el onu almayı düşünüyorum ama ankarada yaşamıyorum .motoru burda yaşayan dayımın üstüne alıcam.ama ankarada eniştem var oda sıksık kastamonuya gidipi geliyor.acaba eniştem dayımın vekaletini alsa motoru ankarada vekaleten alsa ..motor dayımın üstüne oluyomu ..YANİ BÖYLE Bİ SİSTEM VARMI YOKSA BİLDİĞİNİZ Bİ SİSTEM VARMI???
Tarih: 20.01.2008 - 18:50 Mesaj konusu:
dayın eniştene satın alma vekaleti verir enişten gider ankarada motoru dayının üzerine noterden satın alır trafik işlemlerini yapmanız için evrakları size postalar sizde trafik işlemlerini halledip ruhsatı çıkarırsınız... _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Bence ailen den birinin üstüne vekalet al aatıyorum baba anne abi abla gibi ya 5.6 aylık süreli vekalet yada süresiz vekalet al satış almak istedigin zaman da gidin notere al üstüne... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 21.01.2008 - 18:59 Mesaj konusu:
arkadaşlar bende istanbuldan bi cbr aldım adam şimdi babamın adına vekaletname yollıcak. bende kendi adıma alıcam. ne kadar masraf tutar 200'ü geçer mi? _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız