Tarih: 20.01.2008 - 17:32 Mesaj konusu: Allah tekrar kaza yaşatmasın bu da benim KARAOĞLAN(dı)!
KAZADAN ÖNCE;
25 ağustosta motor kullanırken hayatta aklımdan bile geçirmediğim şeyleri bir araya getirince viraja eriştim yol ile aynı hizada bulanan tarlaya gireyim derken orada bulunan su toplama çukuruna çarptım ve bacağım dizimden kırıldı. aradan geçen 4.5 aya rağmen hala tam anlamıyla yürüyemiyorum. taki kaza yapana kadar nette ne kadar motor namına tavsiye ve teorik olan bilgileri okumaya çalıştım amma velakin okduklarım tam tesir etmemiş ki; acele ile bindiğim motora, bineceğim yere ne kadar erken varırım gibi düşünceler eşliğinde cebimde çalan telefonu cebimden çıkarırken uzak gibi görünen viraj dibimde bitti. Allahtan full koruma vardı da sadece bir kırık var. yaptığın kaza bir yana herşey kazadan sonra başlıyor, çevreden aldığın onca olumsuz tepkiyle moralin bozuk olarak korkularla girdiğim ameliyattan yine korkularla zar zor uyandık ve yerinde duramayan ben olarak 2.5 ay yatakla iyibişr arkadaşlık yaptık. kazadan sonra neyi anladım; yürümenin,istediğin pozisyonda uyumanın, tuvalete gitmenin biel bize birer nimet olduğu ve hergün şükür gerektirdiği. MOTOR KULLANMADAN ÖNCE TÜM UZUVLARIMIZIN OLDUĞUNA ŞÜKREDELİM, ACELE ETMEYELİM VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE MOTOR KULLANIRKEN YOL VE GİDONDAN BAŞKA HİÇBİRŞEYLE İLGİLENMEYELİM.
KAZADAN SONRA KARAOĞLAN:
KAZADAN SONRA BACAĞIM:
resim ebatlarını düzenledim:şeker portakalı _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
En son bestamik19 tarafından 20.01.2008 - 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
büyük geçmiş olsun ....
umarım en kısa zamanda akabinde motoruna kavuşursun .... _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5503 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 20.01.2008 - 20:13 Mesaj konusu:
bestamik19, geçmiş olsun dostum Allah bir daha göstermesin, motor nasıl olsa yapılır, bacak nasıl olsa düzelir, önemli olan ve şükür etmemiz gereken aramızda olman _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız