Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Allah tekrar kaza yaşatmasın bu da benim KARAOĞLAN(dı)!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Allah tekrar kaza yaşatmasın bu da benim KARAOĞLAN(dı)!

Allah tekrar kaza yaşatmasın bu da benim KARAOĞLAN(dı)!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 20.01.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Allah tekrar kaza yaşatmasın bu da benim KARAOĞLAN(dı)! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAZADAN ÖNCE;

25 ağustosta motor kullanırken hayatta aklımdan bile geçirmediğim şeyleri bir araya getirince viraja eriştim yol ile aynı hizada bulanan tarlaya gireyim derken orada bulunan su toplama çukuruna çarptım ve bacağım dizimden kırıldı. aradan geçen 4.5 aya rağmen hala tam anlamıyla yürüyemiyorum. taki kaza yapana kadar nette ne kadar motor namına tavsiye ve teorik olan bilgileri okumaya çalıştım amma velakin okduklarım tam tesir etmemiş ki; acele ile bindiğim motora, bineceğim yere ne kadar erken varırım gibi düşünceler eşliğinde cebimde çalan telefonu cebimden çıkarırken uzak gibi görünen viraj dibimde bitti. Allahtan full koruma vardı da sadece bir kırık var. yaptığın kaza bir yana herşey kazadan sonra başlıyor, çevreden aldığın onca olumsuz tepkiyle moralin bozuk olarak korkularla girdiğim ameliyattan yine korkularla zar zor uyandık ve yerinde duramayan ben olarak 2.5 ay yatakla iyibişr arkadaşlık yaptık. kazadan sonra neyi anladım; yürümenin,istediğin pozisyonda uyumanın, tuvalete gitmenin biel bize birer nimet olduğu ve hergün şükür gerektirdiği. MOTOR KULLANMADAN ÖNCE TÜM UZUVLARIMIZIN OLDUĞUNA ŞÜKREDELİM, ACELE ETMEYELİM VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE MOTOR KULLANIRKEN YOL VE GİDONDAN BAŞKA HİÇBİRŞEYLE İLGİLENMEYELİM.

KAZADAN SONRA KARAOĞLAN:

KAZADAN SONRA BACAĞIM:

resim ebatlarını düzenledim:şeker portakalı

En son bestamik19 tarafından 20.01.2008 - 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
bestamik19 Çevrimdışı bestamik19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.01.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun ....
umarım en kısa zamanda akabinde motoruna kavuşursun ....
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 20.01.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...
Umarım en kısa zamanda sağlığına ve motoruna kavuşursun Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 20.01.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş büyük geçmiş olsun
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 20.01.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmiş gecmiş olsun
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.01.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestamik19, çok geçmiş olsun üzüldüm....

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 20.01.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun umarım bır an once saglıgına kavusursun

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kandira_li
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kandıra-kocaeli

MesajTarih: 20.01.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah hepimizi korusun
Başa dön
kandira_li Çevrimdışı kandira_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 20.01.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun allah birdaha yaştmasın. Üzgünüm
barannet
Üye
Üye

Nereden: bursa - heykel

MesajTarih: 20.01.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun aynı monttan bende kullanıyorum Üzgünüm allah bir daha yaşatmasın ne sana ne başka bi kardeşimize.
Başa dön
barannet Çevrimdışı barannet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 20.01.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 20.01.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gocam çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Üzgünüm Üzgünüm

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 20.01.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestamik19, geçmiş olsun dostum Allah bir daha göstermesin, motor nasıl olsa yapılır, bacak nasıl olsa düzelir, önemli olan ve şükür etmemiz gereken aramızda olman Bravo
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 20.01.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestamik19, çok çok geçmiş olsun

Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
chopper28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.01.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun kardeşim Allah kimseye kaza bela vermesin... Üzgünüm
Başa dön
chopper28 Çevrimdışı chopper28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal