Eskişehir MD karda kışta toplantı mı olurmuş toplantısını şükür gerçekleştirebildik.çok güzel bir geceydi.çay,kahve,nargile eşliğinde tanışmadığımız arkadaşlarımızla tanıştık,hoş sohbet muhabbet güzel saatler geçirdik.değişik sebeplerle aramıza katılamayan arkadaşlar vardı onları da bi dahaki toplantıya bekliyoruz.gelen gelmeye bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.fazla uzatmadan resimlere geçelim.bu arada yazmayı unutmuşum.Eskişehirli arkadaşlar haftaya pazar günü sonhaber gazetesi alsınlar
En son slayer2694 tarafından 20.01.2008 - 23:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 20.01.2008 - 22:35 Mesaj konusu:
slayer2694, GÜZel bir gece olmuş. WALLA görünce canım çekti nargileYİ ALLAH SOHPETİNİZİ Artırsın. Kazasız sürüşler hepinize _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Eline sağlık Burak...Resimler güzel olmuş ki buluşmada çok güzeldi...Katılım beklentimizin üstünde çıktı gayet hoştu...Bi daha ki buluşmada görüşmek üzere...Artık sezonun açılışını kutlamak için kortej yaparız _________________
kankuli beni bu zahmetten kurtardığın için teşekkürler ben hepsini upload etmek zorunda kalacaktım bu arada arkadaşlar şu en başta oturan kravatlı olan benim
kankuli beni bu zahmetten kurtardığın için teşekkürler ben hepsini upload etmek zorunda kalacaktım bu arada arkadaşlar şu en başta oturan kravatlı olan benim
Toplantı iyiymiş. Nerden buldunuz bu havada bu kadar motorcuyu yau? (Hepsi motorcu di mi ) _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız