arkadaşlar ben mondial 125mt kullanıcısıyım... şimdi yeni bir scooter almayı düşünüyorum...
tabi mondial kullandığım için yoğurdu üflüyorum haliyle... çok araştırıyorum ve en doğrusunu almak istiyorum...
...:::motorda istediklerim:::...
1-Az yakcak
2-Orta kısmı müsait olucak yani düz (bazen iş içinde kullanılacağı için...)
3-Altının yüksek olmasını istiyorum (çünkü mondial çok alçak her yere sürtüyo be kardeşim...)
4-Arada uzun yolada katlanabilmesi lazım... (yani öle şişme falan derdi olmasın...)
5-Arıza olayını hayatımdan silmek istiyorum
Mesela bazı seçenekler bunlar...
Ben yükseklik yakıt arıza ve ön kısım faktörlerinden dolayı hondaya (beat'e birazda gösterişli olsun dimi activaya göre ) ısındım...
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum...
Benim gibi düşünen varsa; yeni kasaları çıktı hangi rengi daha güzel
Maalesef ben taşıma amaçlı değil keyif için biniyorum ve motorda su -balık eşya taşıyacaksan sepetli seçenekleri
düşünmelisin,diğer türlüsünde çok abes bir durum ortaya çıkıyor...Arkana alacağın artçı bile olası bir kazada senin
başına tahmin edemeyeceğin kadar bela açar.
Sen kurtulursun ama vatandaş mefta olursaa 5 dakkalık yoldu diyemezssin,kan parası,parmaklıkların arkası ve daha
bir sürü hastane ve tedavi giderleriyle uğraşırsın,bence daima yalnız bin... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
bence BEAT.. BWS iki zamanlı olduğu için senin ilk kriter'ine uymuyor yani diğerlerine göre fazla yakar.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Seceneklerde yok ama Honda Dylan 150 şiddetle tavsiye ederim
Honda Dylan 150, üretilmeyecek artık.. ancak bayii'nin elinde kalan varsa bulabilir ama güzel motor diyorlar Ama ön takım titreme yapıyor diye biliyorum ben.. Belkide benim kullandığım öyleydi emin değilim.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Tarih: 21.01.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
En hızlısı bws mübarekte sanki su motoru var...Ne çıkardım bayırları onla panter gibi hey gidi günler...Benzin ibresinin sol aşağıya doğru yattığını gözünle görebiliyorsun çok yakıyor... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
XeeRooN, dylanda hiç bir problem lem yok ön takımda hiç bir titreme yok o bindiğin dylanda problem vardır eğer ala bilirsen dylan derim aldıktan sonra iiki almışım dersin _________________ İstanbuL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız