Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motoru Gözünden Tanırım Diyenler Fikirlerinizi alalım :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motoru Gözünden Tanırım Diyenler Fikirlerinizi alalım :)

Motoru Gözünden Tanırım Diyenler Fikirlerinizi alalım :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 21.01.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Motoru Gözünden Tanırım Diyenler Fikirlerinizi alalım :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben mondial 125mt kullanıcısıyım... şimdi yeni bir scooter almayı düşünüyorum...
tabi mondial kullandığım için yoğurdu üflüyorum haliyle... çok araştırıyorum ve en doğrusunu almak istiyorum...

...:::motorda istediklerim:::...

1-Az yakcak Dil çıkarıyorum
2-Orta kısmı müsait olucak yani düz (bazen iş içinde kullanılacağı için...)
3-Altının yüksek olmasını istiyorum (çünkü mondial çok alçak her yere sürtüyo be kardeşim...)
4-Arada uzun yolada katlanabilmesi lazım... (yani öle şişme falan derdi olmasın...)
5-Arıza olayını hayatımdan silmek istiyorum Delirdim

Mesela bazı seçenekler bunlar...

Ben yükseklik yakıt arıza ve ön kısım faktörlerinden dolayı hondaya (beat'e birazda gösterişli olsun dimi activaya göre Göz kırpıyorum ) ısındım...
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum...
Benim gibi düşünen varsa; yeni kasaları çıktı hangi rengi daha güzel OK

PAROLA 61

En son MAMI61 tarafından 21.01.2008 - 10:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 21.01.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA BEAT KULANMANI İSTERİM .. GERÇİ BWS ÇOK GUZEL AMA İKİ ZAMANLI ..BENCE BEAT Göz kırpıyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.01.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha bence
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 21.01.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o seçenekler arasında 2 zamanlı da olsa BW'S 100 Yamaha tek geçerim kendi adıma Bravo Bravo Bravo Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 21.01.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda beat Bravo Bravo Bravo

ama başlığı düzelt istersen konunun içeriyiğle alakası yok ?
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 21.01.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu honda hayat onda diyoz mami sen devam honda beat a
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 21.01.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maalesef ben taşıma amaçlı değil keyif için biniyorum ve motorda su -balık eşya taşıyacaksan sepetli seçenekleri
düşünmelisin,diğer türlüsünde çok abes bir durum ortaya çıkıyor...Arkana alacağın artçı bile olası bir kazada senin
başına tahmin edemeyeceğin kadar bela açar.
Sen kurtulursun ama vatandaş mefta olursaa 5 dakkalık yoldu diyemezssin,kan parası,parmaklıkların arkası ve daha
bir sürü hastane ve tedavi giderleriyle uğraşırsın,bence daima yalnız bin...
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 21.01.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir, düzelttim başlığı haklısın Göz kırpıyorum

Black_Night, yamaha hem çok yakıyor hemde 4 zamanlı uzun yola daha müsait bence yoksa ilk gözdem oydu Gülümsüyorum

skyhawk, taşıma derken önü boş olcak öle balık falan değil düz olması kasıt yani ok Bravo
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence BEAT.. BWS iki zamanlı olduğu için senin ilk kriter'ine uymuyor yani diğerlerine göre fazla yakar..
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 21.01.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/trabzonda_ilk_ve_tek_yamaha_t-_max_500WQQaXQQ5163363WQQpXQQdisplayitem

yamaha t max 500 scooter satayım istersen sana... Bravo

haaa şunuda bilmeni isterim ki YAMAHADAN şaşma...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seceneklerde yok ama Honda Dylan 150 şiddetle tavsiye ederim Bravo

Seceneklerden birini istersen tabiki Honda Beat derim Göz kırpıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46 demiş ki:
Seceneklerde yok ama Honda Dylan 150 şiddetle tavsiye ederim Bravo

Honda Dylan 150, üretilmeyecek artık.. ancak bayii'nin elinde kalan varsa bulabilir ama güzel motor diyorlar Bravo Ama ön takım titreme yapıyor diye biliyorum ben.. Belkide benim kullandığım öyleydi emin değilim..
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En hızlısı bws mübarekte sanki su motoru var...Ne çıkardım bayırları onla panter gibi hey gidi günler...Benzin ibresinin sol aşağıya doğru yattığını gözünle görebiliyorsun çok yakıyor...
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir Beat kullanicisi olarak Beat'i oneririm. Ama piyasadaki en avantajli, musteri dostu scooter Dylan 150'dir.
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 21.01.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XeeRooN, dylanda hiç bir problem lem yok ön takımda hiç bir titreme yok o bindiğin dylanda problem vardır Göz kırpıyorum eğer ala bilirsen dylan derim Bravo Bravo aldıktan sonra iiki almışım dersin Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal