Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yaw bu adam bence KIRIK sizce?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yaw bu adam bence KIRIK sizce?

yaw bu adam bence KIRIK sizce?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:15    Mesaj konusu: yaw bu adam bence KIRIK sizce? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar

dağ dere tepe gezmeye meraklıyım da bu adamın yaptığı gibi değil be

http://s147.photobucket.com/albums/r292/dodgerdodger/?action=view&current=MOV00945.flv

bu işlerden anlamam videoyu ekleyemedim idare edin Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

huuuuuuuuuuuuuuuuuu super yaaaaaaaaa... Bravo
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
RoMeeoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne biee Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Bu Adam Sıyırmışşş

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: türkiye

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akıllı adam işi değil bu ya
Şok oldum
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

perfectoooo Bravo
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte Adrenalini tavana vurduran bir tablo daha..

Sabahlara kadar Extrem TV izleyen biri olarak; neler gördüm nelerrrr Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum helal olsun kesn raporlu bu md den Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu eleman harbiden tozutmuş Bravo
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha neler Çok gülüyorum Delirdim
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 21.01.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yooooo hıc de abart mıyo kendıne motoruna yakısanı yapıyo adam gayette basarılı abartı bır durum yok ben ce Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak galiba bu amca Allah akıl fikir versin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok şükür Racinge biniorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum hayatımın doru kararını vermşim Delirdim
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam nerdeyse düz duvarda gidiyor Şok oldum Şok oldum
Açıkçası izlerken bile tırstım. Helal olsun motorun hakkını veriyor Alkışlıyorum

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl olsa idamdan yırttık. Depremden kurtulduk.. Haybeye yaşıyoruz. diye her olaya dalıyor gibi geldi bana.. Banka bile soyar bu adam.. Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal