Tarih: 22.01.2008 - 13:21 Mesaj konusu: Siyah sper camı görüşü kısıtlıyor mu ? Gereklimi ?
Nerdeyse tüm ss ve sport touring modellere sonradan taktırılıyor bu siyah ön cam acaba gerçekten gerekli birşeyi mi.??yoksa görsel anlamda şık durduğu için mi tercih ediliyor ?? ben en son arkadaşımın motorunu kullandım ondada siyah cam vardı 180km nin üzerine çıkınca depoya kapanılması gerekiyor bende öle yaptım ama akşam saati olması kaskımın güneş vizör lü olması vede ön camın siyah olması tam bir skandaldı resmen kör oldum ve yavaşlamak zorunda kaldım hiçbirşey göremedim?? acaba siyah cam taktıran arkadaşlar gazlamıyorlar mı hemen aklına bu geliyor insanın ?? sizce ....??? Gerekli bir aksesuar mı.!! _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
En son kdrygz tarafından 22.01.2008 - 15:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
arkadaşım benim kaskın iki camı var biri siyah biri şeffaf gündüzleri siyah camı takıyorum hem şık görünüyor hemde güneşten koruyor ama gece kullanılmaması gerekiyor. gece kullanacagm sırada vizörü değiştiryorum 7 sn ye sürüyor değiştirmek tabi kaskın modeline bağlı,
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.01.2008 - 13:33 Mesaj konusu:
zxr_kadri, Siyah Vizörün en çok gerektiği yer sanırım şu: Eğer bir ilişkin var yada evlisin, ve ufak bi kaçamak söz konusu Arkandaki bayana koyu vizörlü kaskı takıyorsun, sonrada gören yada sorun olduğu zaman bozuntuya vermeyip, "Hee omu kız kardeşimdi,kuzenimdi yada bilumum bayan akraba örneklerinden birini söyleyiveriyorsun"
shoei yada arai gibi firmaların bile koyu vizörleri azda olsa sıkıntı yaşatıyor.Diğerleri takılmaz bile desem yeridir, resmen kör oluyorsun akşamları. Gündüz zaten sıkıntı yok
Neye faydası var dersen, biliyosun ki kask yüzü tatlı sert sıkmalı ki kazada kayıp zarar vermesin kaşına gözüne, yüzüne. Dolayısı ile bu tatlı sert sıkıştırma yanakları bastırıp, hani iğrenç bi hale sokuyo görsel olarak yüzünü. E sen şimdi racingle gel, maymun gibi bir surat kaskın içinde gitti karizma
Bu yüzden ben hayatta şeffaf vizör kullanmam görsel anlamda önemli.
Öte yandan güneşe karşı yol alırken tabi güneş ışınlarını kırmasıda bu anlamda faydalı olduğunu gösteriyor.
Ama kim ne derse desin, % 90 görsel amaçlı kullanılıyor _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
ben kasksız da güneş vizörsüzde siyah camdan görüşün kısıtlanacağına eminim nerde ne kadar çukur varsa cumburlop içine sonrada .....mutsuz son _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Siyah Vizörün en çok gerektiği yer sanırım şu: Eğer bir ilişkin var yada evlisin, ve ufak bi kaçamak söz konusu Arkandaki bayana koyu vizörlü kaskı takıyorsun, sonrada gören yada sorun olduğu zaman bozuntuya vermeyip, "Hee omu kız kardeşimdi,kuzenimdi yada bilumum bayan akraba örneklerinden birini söyleyiveriyorsun
super yontem motorcuların taktıklerıne hayranım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Orjinal aksesuarında olmayan siyah malesef Türkiyede kullanılmakta.Mavi kahve gece görüşleri için uygundur.Ama siyah gece tavsiye etmiyorum.Ayrıcada gece motorun ön camında görüşü sağlayacak kadar yatmanında çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kaldıki.240 250 lere kadar sıfıra sıfır yatmalık bir durum yoktur.Ama ben gece mece bakmam 290 300 lere çıkarım diyosanda kullamna siyah cam..hatta gece o kadar gazlama
Tarih: 22.01.2008 - 13:43 Mesaj konusu:
zxr_kadri öncelikle geçmiş olsun abicim Bu arada konumuza gelince bence gereksizzzz... Nedenmi mühendislik harikası SuperSport motorlarda güvenli kullanımla alakalı parçaların (ön cam , ayna gibi...) orjinali dışında modifikasyon yapılmasına karşıyım. Çünkü adamlar herşeyi baz alıp buna göre işlem yapıyorlar. Bu nedenle modifikasyonda gereksiz bir ayrıntı ön cam ben bu görüşteyim... _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.01.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
eko_r1, Ya şimdi Kadir arkadaş birde vizör için bir başlık açmadan ben aydınlatayım dedimdi Ondan vizörün de faydalarını anlattım.
Motor içinde durum pek değişmiyo aslında görsel amaçlı sadece _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 22.01.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
Tamamen şekil amaçlı kullanılıyor...Ama camsız motorda hakketten akıl hastası insanlar gibi duruyor...Bende puig öm cam var(reklamlar birsıfıraltıyüzaltı)Kınalı düzlüğünde 286 gördüm hava güneşliydi camda siyahtı mecburi o hızda camdan bakıyosun sıkıntı yaşamadım...Honda işte gitmiyo kesildi 286 da...Ama hayabusa yanımdan 330 üzeriydi heralde bi fişekledi çıvvvvvvv...Benzincide durduğumuzda baktımki adamda cam mam yok
madem camdan gidiyoruz...Bide şu lüks arabalara bineneler yağmurlu havalarda bile neden güneş gözlüğü takarlar onu anlamam _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
HalilRR, Kadir, motorun ön camını sormuş sen hemen olayı Kız ve Vizör ile eşleştirmişssin
eko bir tek sen anladın sanırım ne demek istediğimi ben sadece vizörün camını örnek verdim benim amacım sper camı ön cam motorun camııı siper camı siyah olup kaskın camıda siyah olunca dünyan kararıyo ben onu demek istedim HalilRR, bu arada bu bahane ile verdiğin bilgiler için teşekkürler herkes uygulayacaktır _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız