Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Siyah sper camı görüşü kısıtlıyor mu ? Gereklimi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Siyah sper camı görüşü kısıtlıyor mu ? Gereklimi ?

Siyah sper camı görüşü kısıtlıyor mu ? Gereklimi ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Siyah sper camı görüşü kısıtlıyor mu ? Gereklimi ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nerdeyse tüm ss ve sport touring modellere sonradan taktırılıyor bu siyah ön cam acaba gerçekten gerekli birşeyi mi.??yoksa görsel anlamda şık durduğu için mi tercih ediliyor ?? ben en son arkadaşımın motorunu kullandım ondada siyah cam vardı 180km nin üzerine çıkınca depoya kapanılması gerekiyor bende öle yaptım ama akşam saati olması kaskımın güneş vizör lü olması vede ön camın siyah olması tam bir skandaldı resmen kör oldum ve yavaşlamak zorunda kaldım hiçbirşey göremedim?? acaba siyah cam taktıran arkadaşlar gazlamıyorlar mı hemen aklına bu geliyor insanın ?? sizce ....??? Gerekli bir aksesuar mı.!!

En son kdrygz tarafından 22.01.2008 - 15:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN CE KISITLAMIYOR BENİM BORCUM VAR ÇARŞIYA KIMSE GÖRMUYOR BENİ KANKİ......... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadirim, seninde söylediğin gibi renkli cam ''Aksesuar'dır... isteyen taktırır istemeyen taktırmaz Çok gülüyorum

Bence gerekli bi aksesuar Bravo
deepdark82
Üye
Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım benim kaskın iki camı var biri siyah biri şeffaf gündüzleri siyah camı takıyorum hem şık görünüyor hemde güneşten koruyor ama gece kullanılmaması gerekiyor. gece kullanacagm sırada vizörü değiştiryorum 7 sn ye sürüyor değiştirmek tabi kaskın modeline bağlı,
Başa dön
deepdark82 Çevrimdışı deepdark82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, Siyah Vizörün en çok gerektiği yer sanırım şu: Eğer bir ilişkin var yada evlisin, ve ufak bi kaçamak söz konusu Şok oldum Arkandaki bayana koyu vizörlü kaskı takıyorsun, sonrada gören yada sorun olduğu zaman bozuntuya vermeyip, "Hee omu kız kardeşimdi,kuzenimdi yada bilumum bayan akraba örneklerinden birini söyleyiveriyorsun" Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

shoei yada arai gibi firmaların bile koyu vizörleri azda olsa sıkıntı yaşatıyor.Diğerleri takılmaz bile desem yeridir, resmen kör oluyorsun akşamları. Gündüz zaten sıkıntı yok Bravo

Neye faydası var dersen, biliyosun ki kask yüzü tatlı sert sıkmalı ki kazada kayıp zarar vermesin kaşına gözüne, yüzüne. Dolayısı ile bu tatlı sert sıkıştırma yanakları bastırıp, hani iğrenç bi hale sokuyo görsel olarak yüzünü. E sen şimdi racingle gel, maymun gibi bir surat kaskın içinde gitti karizma Çok gülüyorum

Bu yüzden ben hayatta şeffaf vizör kullanmam Çok gülüyorum görsel anlamda önemli.

Öte yandan güneşe karşı yol alırken tabi güneş ışınlarını kırmasıda bu anlamda faydalı olduğunu gösteriyor.

Ama kim ne derse desin, % 90 görsel amaçlı kullanılıyor Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kasksız da güneş vizörsüzde siyah camdan görüşün kısıtlanacağına eminim Beğenmedim nerde ne kadar çukur varsa cumburlop içine sonrada .....mutsuz son
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Kadir, motorun ön camını sormuş sen hemen olayı Kız ve Vizör ile eşleştirmişssin Çok gülüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

Siyah Vizörün en çok gerektiği yer sanırım şu: Eğer bir ilişkin var yada evlisin, ve ufak bi kaçamak söz konusu Arkandaki bayana koyu vizörlü kaskı takıyorsun, sonrada gören yada sorun olduğu zaman bozuntuya vermeyip, "Hee omu kız kardeşimdi,kuzenimdi yada bilumum bayan akraba örneklerinden birini söyleyiveriyorsun

Çok gülüyorum Çok gülüyorum super yontem motorcuların taktıklerıne hayranım Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSX1400TAYLAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orjinal aksesuarında olmayan siyah malesef Türkiyede kullanılmakta.Mavi kahve gece görüşleri için uygundur.Ama siyah gece tavsiye etmiyorum.Ayrıcada gece motorun ön camında görüşü sağlayacak kadar yatmanında çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kaldıki.240 250 lere kadar sıfıra sıfır yatmalık bir durum yoktur.Ama ben gece mece bakmam 290 300 lere çıkarım diyosanda kullamna siyah cam..hatta gece o kadar gazlama
Başa dön
GSX1400TAYLAN Çevrimdışı GSX1400TAYLAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri öncelikle geçmiş olsun abicim Ağlıyorum Bu arada konumuza gelince bence gereksizzzz... Nedenmi mühendislik harikası SuperSport motorlarda güvenli kullanımla alakalı parçaların (ön cam , ayna gibi...) orjinali dışında modifikasyon yapılmasına karşıyım. Çünkü adamlar herşeyi baz alıp buna göre işlem yapıyorlar. Bu nedenle modifikasyonda gereksiz bir ayrıntı ön cam ben bu görüşteyim...

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Ya şimdi Kadir arkadaş birde vizör için bir başlık açmadan ben aydınlatayım dedimdi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Ondan vizörün de faydalarını anlattım. Çok gülüyorum

Motor içinde durum pek değişmiyo aslında görsel amaçlı sadece Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamen şekil amaçlı kullanılıyor...Ama camsız motorda hakketten akıl hastası insanlar gibi duruyor...Bende puig öm cam var(reklamlar birsıfıraltıyüzaltı)Kınalı düzlüğünde 286 gördüm hava güneşliydi camda siyahtı mecburi o hızda camdan bakıyosun sıkıntı yaşamadım...Honda işte gitmiyo kesildi 286 da...Ama hayabusa yanımdan 330 üzeriydi heralde bi fişekledi çıvvvvvvv...Benzincide durduğumuzda baktımki adamda cam mam yok Çok gülüyorum
madem camdan gidiyoruz...Bide şu lüks arabalara bineneler yağmurlu havalarda bile neden güneş gözlüğü takarlar onu anlamam Çok gülüyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şekil amaçlı kullanıyolar genelde güzel duruyo motorlarda Bravo

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1,
Alıntı:

HalilRR, Kadir, motorun ön camını sormuş sen hemen olayı Kız ve Vizör ile eşleştirmişssin

eko bir tek sen anladın sanırım ne demek istediğimi İstemiyorum ben sadece vizörün camını örnek verdim benim amacım sper camı ön cam motorun camııı Üzgünüm siper camı siyah olup kaskın camıda siyah olunca dünyan kararıyo ben onu demek istedim Beğenmedim
HalilRR, bu arada bu bahane ile verdiğin bilgiler için teşekkürler Dil çıkarıyorum herkes uygulayacaktır Bravo
GSX1400TAYLAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gsx 1400 de yok bende ön cam.Ama adı üstünde naked
Başa dön
GSX1400TAYLAN Çevrimdışı GSX1400TAYLAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal