Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumu baglattım..Masraflar ne kadardır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumu baglattım..Masraflar ne kadardır?

Motorumu baglattım..Masraflar ne kadardır?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AttaractioN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.01.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Motorumu baglattım..Masraflar ne kadardır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[b]Motorumla Kaza Yptım Ehliyetim yok Ondan ceza yicemi biliyorum ama şu soruların cevabını ögrenmek istiyorum

1.)Trafik.gov.tr de Sürücü Belgesi Olmadan KUllananlara ve KUllandırtanlara 240 Milyon Para cezası Diyo ama Kulaktan dolma bilgilerle motorda bu fiyat 700-800 civarı neden ?

2.)Ruhsat bnm üzerime diil ruhsat sahibbine ne kdr para cezası gider ?

3.)Cezalar Ne Zaman GElir ?

Forum kurallarınca topik başlıgının topigin içerigini belirtir şekilde olmalı..Düzenledim..Sercat 46
Başa dön
AttaractioN Çevrimdışı AttaractioN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chopper28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun umarım önemli bişeyin yoktur... Aynı olay geçtiğimiz yaz benim başımada geldi. Gerçi ben kaza yapmamıştım çok şükür, Boğaz köprüsü girişinde polis kontrollerinde yakalanmıştım. Ruhsat sahibine 160 ytl (indirimli hali) ceza kestiler bana ise savcılık tarafından 550 ytl para cazası kesildi 10 ytlde otopark ücretini hesaplarsak toplam = 720 YTL civarında masrafım olmuştu. Ruhsat sahibine kesilen cezayıda ben teslim almıştım ve ertesi gün yatırdım, Savcılıktan ise yanılmıyosam 15 gün içinde tebliğ gelmişti, gelen kağıtlarla en yakın vergi dairesine gidip ödemeyi yaptıktan sonra makbuzlarla birlikte tebligatın geldiği savcılığa gidip makbuz suretlerinin ibrazından sonra dosyam kapandı. En çokta üzüldüğüm nokta da A2 sertifikam kursta hazır olduğu halde bu kadar para cezasına çarptırılmamdı...

En son chopper28 tarafından 13.02.2008 - 14:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
chopper28 Çevrimdışı chopper28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 13.02.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chopper28, A2 sürücü belgen varsa sana ne cezası kesildi anlayamadım ?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 13.02.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım a2 sertifikası varmış..Yani henüz ehliyeti çıkartmamış sadece sertifika olduğu için böyle olmuş..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 13.02.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a2 almaya hak kazanmış fakat ehliyete dönüştürmediği için geçerlilik yok geçmiş olsun ... İstemiyorum
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chopper28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pardon arkadaşlar bu konuda sizleri aydınlatmam lazımdı.. eralp35 arkadaşımızın dediği gibi ehliyet almaya hak kazanmıştım fakat gidip ehliyetimi trafik şubesinden çıkartmamıştım. Sizlerede tavsiyem siz siz olun sakınha ehliyetsiz ve korumasız motor kullanmayın...
Başa dön
chopper28 Çevrimdışı chopper28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 13.02.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bı ustam 600 ıle 700 ytl arası parayı gozden cıkar derım ben Bravo

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 13.02.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun bunlara benzer vukaatları bende çok işledim zamanında bak şimdi eğer bi arabaya faLAn çarpmışsan sende ehliyet yoksa arabanın hasırını karşılarsın sonra ehliyetsizlikten bi 300 yersin
sen kendin sonra motosikletin asıl sahibine yani alan werene de bi ceza gelir engeç yaklaşık 1 ay için de elinde olur cezalar bide sürücülerden yadaarkanda oturan kişde yaralanma olursa sawcı karşısına çıkarsın yani toplam ceza dedikleri gib 700 ila 800 arasında oynuyo toplamı ama bu allah yardımcın olsun bide biran önce ehliyet al alabiliosan yaşın tutuyosa bide durumun iii se
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 13.02.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abim 800 ehliyetsizlikten 222 motorun asıl sahibine ehliyetsiz adama motor vermekten bu tabi yılbaşı öncesi ceza zam ne kadar geldi cezalara bilmiyorum ve kazadan dolayı ayrı bi ceza o ne kadar bilmiyorum sen aşşa yukarı 1200 falan hesapla

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

çok bu ceza diyen olabilir yazdıklarıma ama arkadaşın ogluda kaza yaptı ordan biliyorum
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal