hangı motor ???? _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 4889 Nereden: polislerin aradığı yerden
Tarih: 22.01.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
resim uzun bir süre sonra açılıyor ilginç bende kawasaki görünmez motormu yaptı helal olsun yazıyordum tam bu resim 2008 zx-6r olarak biraz çevre edindi ama gerçeği çıkınca yalan olduğu belli oldu. _________________
securtyy, hehehe foto gec acılıyormuş bende şımdı gördum baktım baktım tık yok foto yanlış eklendı sandıM ama motoru şımdı gördum
evet görunmez motor _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
yalan o motor he bu arada orhan babamın adı yoksa bab senmisin babaaaa _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız