Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cok iyi bir baslangıc motoru .........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cok iyi bir baslangıc motoru .........

Cok iyi bir baslangıc motoru .........
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 22.01.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Cok iyi bir baslangıc motoru ......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaslar bircok marka model 2008 vitrinini tanıttı ve bizler maalesef ülkemize girmeyecek modellerle üzülecegiz adı ülkemizde fazla duyulmamasına ragmen satıs rakamlarını ve kalitesini sürekli arttıran İspanyol devi Derbi nin ürettigi Mini Adventure: Derbi Terra Adventure 125 a dikkatinizi cekmek istedim.Kendi kategorisinde tüm markalar arasında iddialı buldum ve paylasmak istedim özellikle yeni baslayacak arkadaslar sanırım bu modelin ülkemize girmemesine tepkili olacaklardır.Her ne kadar günlük yasamda cok ortalıkta görünen bir marka olmasada Derbi nin bu modelini rakipleriyle kıyaslayın karar sizin.............İspanyol motosiklet üreticisi Derbi firması, uzun mesafeler için ürettiği Derbi Terra Adventure 125 motosikletini Milan'da motorseverlere tanıttı. Derbi, standart Terra esaslı motosikletinde bazı değişikliklere giderek onu küçük bir macera motoru haline getirmiş. 125cc. motorla ne kadar uzun yolculuğa çıkılır bilinmez ama esas olan motorun macera motoru olmasından ziyade kullanıcısının maceracı olması değilmidir?

Yukarıda gördüğünüz standart Terra'dan farklı olarak Derbi bu motorunda; off-road lastikler, opsiyonel yan çantalar, elcik korumalar, daha büyük tur camı, daha güçlü bir karte korumave daha büyük tekerlekler kullanmış. Terra Adventure'nin yeni dört zamanlı, dört valfli,125cc. motoru Euro 3 standartlarına uygun olarak üretilmiş. Sıvı soğutmalı, karbüratörlü motosiklet 1 litrelik bir depoya sahip ve yalnızca 117 kilo ağırlığında.

11litrelik depo ve 125cc.lik motor uzun mesafeler için ne kadar yetersiz olsada 117 kilo ağırlık kumlar üzerinde yol almak için oldukça avantajlı bir ağırlık. Bu sessiz ve zarif mini adventure'de GPS bağlamak için gidonun arasında ki bar dahi düşünülmüş. Bir çok Avrupa ülkesinde otomobil ehliyeti ile kullanılabilen bu motorun çzelliklerine bakacak olursak:
Tek silindirli, 4 zamanlı, EURO 3 motor
Çap x stroke: 58 x 47 mm
Hacim: 124,2 cc
Yakıt sistemi: Æ 30 Karbüratör
Elektrikli çalıştırma
Sıvı soğutma
Sıkıştırma oranı: 12:1
Şanzıman: 6 vitesli
Ön fren: Tek disc Æ300 mm.
Arka fren: Tek disk Æ220 mm.
Ön lastik: 90/90x21” -
Arka lastik: 130/90x17”
Akü: 12V 6Ah
Uzunluk: 2.195 mm
Yükseklik 1.408 mm
Genişlik: 793 mm
Tekerlekler arası mesafe: 1.454mm
Sele yüksekliği: 850 mm
Yakıt deposu: 11 L (2,5 reserv)
Boş ağırlık: 117 Kg
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.01.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş bişeye benziyo ama türkiyeye gelmemesi kötüymüş
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.01.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav bikerede şöle motorları getirin kardeşim
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.01.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir makine ama offroad lastikler asfaltta kullanılırsa kısa zamanda aşınır. Karma kullanımda o lastikler yerine daha farklı lastik seçimi yapmak gerekebilir. Bravo
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004 haklısın bence de asfalt kullanımı icin lastik degisimi sart konforuda arttıracaktır neticede ama full offroad cekimler yapılması model ismiyle ilgili sanırsam Derbi Terra Adventure 125
Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 23.01.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel makina ama işte icraat yok Üzgünüm Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.01.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk resimdeki f650gs e benziyor.çok güzel yaww.zaten hep güzel şeyler türkiyeye gelmiyor,gelsede fiyatını gören almıyor...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2008 - 05:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewt bende ilk bakısta Bmw sanmıstım sanki İspanyol-Alman melezi gibi
Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 23.01.2008 - 05:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu bende çok beğendim diyecem, herkes gülecek.. Gülümsüyorum) İthal edilse hemen almayan da namerttir.. Gülümsüyorum) Gülümsüyorum
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 23.01.2008 - 05:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makinalar Bravo türkiye ye gelmemeside bir okadar kötü Beğenmedim
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası

MesajTarih: 23.01.2008 - 05:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derbi nin görüntüsü kadar fiyatıda güzel derbi 125cc bi motor fiyatına 3-4 liradaha at 2003 2004 600 f al gs500 vs...al akıl isideil bence ama güzel yapmıs keskin hatlarıvar paylasım icin saol
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 23.01.2008 - 05:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu ne alakası var 600F ile? GS500 ile? onlar başkaa, bu motor başka bişey yahu?.. O zaman mesela ceket 250 YTL, almayalım boşver, 3 tane pantolon alalım.. allaallaaa... İstemiyorum
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 23.01.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neresi benziyor F 650 HAYRET BİR ŞEY İYİ İNCELEYİN... İstemiyorum
ALAN ALIR MERAK ETME..SEN ..
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 23.01.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Re: Cok iyi bir baslangıc motoru ......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Bir çok Avrupa ülkesinde otomobil ehliyeti ile kullanılabilen bu motorun çzelliklerine bakacak olursak:

bunu şimdi gördüm araba ehliyetiyle ne alaka ?? ?
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 23.01.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten türkiye adam gibi ne geliyorki Sinirlendim
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal