Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Philadelphia sonrası tatlı bir yorgunluk (Fotolar geldi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Philadelphia sonrası tatlı bir yorgunluk (Fotolar geldi)

Philadelphia sonrası tatlı bir yorgunluk (Fotolar geldi)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 31.01.2005 - 20:40    Mesaj konusu: Philadelphia sonrası tatlı bir yorgunluk (Fotolar geldi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat 8.15 telefonun zır zır ötiyi. Ahanda o kim:; Serkan. Bir anda başımda şimşekler çaktı.Bütün herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti. (Alaşehir, gezi, mangal). Uyku sersemi geziyi düzenleyene bol bol kötü sözler sarf ettim. (Kim düzenlemişti bu geziyi??) Çok gülüyorum Sabahın körü hemde pazar sabahı. :-D
Serkanla bir kaç gidiyoz gitmiyoz münakaşasından sonra yola koyuldum.
Kadir abi şu işi biraz daha geç saate alalım demiş Serkan'a saat 11 gibi falan. Fakat ben Lozan meydanına vardığımda (9.30) Kadir abi ve Gülbeniz tabiki ordalardı. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Neyse bazı ayrıntılara gerek yok. Toplandık. Ohan'da gelecekti ama eşinin ilk gezisini, son gezisi haline getirmemek için gelmedi. Dil çıkarıyorum
Ve yola çıktık. Herkesin karnı aç.İlk mola yerimiz tabiki kahvaltı yapacağımız bir yer.Yalnız şunu unutmuyorum. Sami abi en arkadan gelip de yanımdan fişşek gibi geçtiğinde beyninde YEMEK YEMEK seslerinin inlediğini duyar gibi olmuştum.

Yedik yemekleri (Fazla yorum yapamıyorum acele edip göndermem lazım şu fotoları yoksa bi dahaki buluşmada halim yaman) Çok gülüyorum
Sarta geldik. Mükemmel tarihi yapılar.

Yolumuz uzun devam ediyoruz. Alaşehir de sarıkız çeşmesinden bir kaç yudum maden suyu içtik.

Sonra Toptepe'ye çıktık.

Avşarda mola veremedik havanın ne olacağı belli olmaz. Ama fotomuzu aldık.

Kiraz'a ve Ödemiş'e giden yola hayran kalmamak mümkün değil.
Sami abi; bir makalesinde bu yol için 15 defa gelinir gidilir demişti. Çok gülüyorum
Bozdağ ve biz mükemmel bir çekim.

Onca yolun ardından sonunda Tire'ye ve köftelerimize ulaştık. (Midem birbirine yapıştı yaw)

Mustafa'nın arkadaşları hoşgeldine geldiler. Eksik olmayın arkadaşlar.

Buda Ekrem ve sevgilisi için.

Bu mekan acayip teknolojik yahu.

Bu arada ziyaretçi defterine girip iki çift laf edicez.

Ve hikayemizin sonu Kordoncafe'de noktalandı.

Yaklaşık 350km yol yaptık.
Eve geldiğimde üzerimde çok hoş, çok tatlı bir yorgunluk vardı.
Bu keyif her geçen gezide dahada artıyor. tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Allah muhabbetimizi artırsın.

Bu arada bu aşağıdaki foto Kanle Özgür için . Çatlatırcasına bir foto.

Hoşçakalın.

En son Choppery tarafından 31.01.2005 - 20:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 31.01.2005 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel ya!! güzel bir gezi olmuş arkadaşlar Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 31.01.2005 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler süper güzel bir gezi olmuş.Nikita ve Choppery umarım birdahaki sefere daha sıkı giyinirsiniz:D Çok gülüyorum

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 31.01.2005 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Demek ki Türkiye'nin Philedelphia sı böyle birşeymiş...Ve çok güzelmiş...Yani taa Amerikalara 10.000 km yol tepmeye gerek yokmuş Çok gülüyorum Fotoğraflarınız da çok güzel.... Dil çıkarıyorum
nikita
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.01.2005 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

** Arkadaşlar, gezi ile ilgili izlenimlerimin diğer topicte kaynayıp gitmesine gönlüm razı olmadı, o yüzden buraya taşıyayım dedim. (çünkü bu benim ilk gezim, gözümün nuru Bravo ) (diğer tarafı silemezsem, mod. arkadaşlardan silinmesi için yardım rica ediyorum, iki tarafta birden olmasın, server'ı zorlamasın Göz kırpıyorum ) **

Sayın cheyenne and the others, fotoları beklemek için yanlış kişi seçtiniz, benim gibi teknoloji özürlü birinden daha çok beklersiniz Çok gülüyorum

Bu arada, kahvaltımı edip kahvemi içtiğime ve kendime geldiğime göre geziyi izninizle kendi gözümden anlatmak istiyorum..

Bu benim ilk gezim oldugu için bir gün öncesinden heyecanı sardı, gece erken yatayım ki sabah dinç bir şekilde kalkabileyim dedim, ama evdeki hesap çarşıya uymadı; ancak 3 gibi uyuyabildim, sabah 7.25'te saat çaldıgında gözlerimi açamıyordum, yok ben bu geziye gitmiyim, nasıl olsa daha geziler çok olur, hem hava da kapalı, yağmur yağar herhalde dedim.. Sonra hadi kızım kalk kalk, daha ilk seferinden mızıkçılık yapmak olmaz diyerek güç bela kalktım, bir süre evin içinde amaçsızca dolaşıp kendime gelmeye çalıştım, daha sonra cheyenne 'e mesaj atarak gezinin olup olmayacagını sordum; bu arada "inşallah gezi olmaz da gidip yatarım" düşüncesi ile "inşallah yağmur yağmaz da gideriz" arasında sürekli gidip geliyordum Gülümsüyorum Neyse, cheyenne'den cvp gelmeyince arayıp soriim dedim, ee tam ayılmadan tekrar uyuyabilmek daha kolay olacaktı.. ;-) Yağmur gelebileceginden gezinin iptal oldugunu duyunca duygularım karmakarışık oldu, hem sevindim hem üzüldüm, hemen kendimi yatağa attım tekrar.. Bi süre sonra serkan (cheyenne) arayıp gezinin olacagını, fakat 11 gibi yola çıkılacagını söyledi, ben de kalkıp aheste aheste kalvaltımı etmeye başladım. Tam huzur içinde kahvemi yudumlarken, cheyenne yine aradı ve 9'da buluşulcagını, acele etmemiz gerektiğini söyledi :md: Ve saat 8.30'du sanırım..
Şimdi buraya kadarını sizlere niye anlattım: Bu gezinin benim için en öğretici noktalarından biri; normal zamanda 1,5 saatte anca hazırlanabilen ben, tamı tamına 20 dakikada hazır oldum! :md: Demek ki isteyince olabiliyormuş, bu tecrübeyi edinmemi sağlayan telefon trafiğindeki tüm arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim! :P

Buluşma yerine vardığımızda, Kadir abi (shorty) ve kızı gülbeniz, pasifik, ohan bizi bekliyorlardı. Ardından choppery (yasin), phaetonw12 (mustafa) ve ferrotep (ekrem) geldiler, ordan başka arkadaşlar da arandı ama telefonu kapalı olanlara doğal olarak ulaşılamadı; dramyum (ahmet abi) nöbetten çıkmış olmasına rağmen, gözlerimizi yaşartarak, katılacagını söyledi. Onunla ve kız arkadaşı eda'yı almaya giden choppery ile kipa'nın ilerisinde buluşuldu, bu arada eşini almaya giden ohan da oraya geldi ve sevgili eşiyle tanışma imkanı bulduk, onlar bize şu an adını çıkartamayacagım bir yere kadar eşlik edip uğurladılar, sagolsunlar..

Sonrasını resimleri ekleyecek olan choppery'e bırakayım en iyisi, o bu konuda daha tecrübeli.. Bravo

Bizi, yolda ilk durağımız olan, öksüz doyuran çorbalarıyla uyanmamızı sağlayan o şirin yere götüren pasifik'e teşekkürler.. Tabii aslında pasifik 'e daha büyük bir teşekkür borçluyuz ki; tüm yol boyunca korumacı, kollamacı, gözetmeci tavırlarıyla hepimizin güvenliğini sağladı; nacizane kendi görüşümü belirtmek istiyorum ki gerçekten özverili, babacan bir insan!..
Kadir abi'yi ise hiç söylemiyorum, o tescilli babacan; yanındaki dahiyane fikirleriyle bizi büyüleyen şahane kızı gülbeniz ile birlikte muhteşem ikili Dil çıkarıyorum

Bizi tire'deki o harika köfteciye götüren phaetonw12 'ye de çok teşekkürler, bizleri çok güzel misafir ettiler, köfteler çok lezzetliydi ve çalışanlar da çok ilgili Dil çıkarıyorum
www.tirekofte.com Bakınız da gözünüz, gönlünüz açılsın.. :md:
Ayrıca tire'den aldıgımız köy ekmekleri de çok lezzetliydi, yanlış tercih yapmışım yalnız, bitmez diye küçüklerinden aldım ama sabah sabah dörtte birini tek başına yedim valla Gülümsüyorum

Yedikleriniz, içtikleriniz sizin olsun, gördüğünüz, gezdiğiniz yerleri anlatın derler ya hep, işte ben o kısma gelemiyorum bir türlü nedense :-D
O kısmı yol boyunca bize rehberlik eden Eda'ya bırakmak isterdim ama kendisi burda olmadıgı için onun yerine erkek arkadaşı choppery'i zevkle dinleyebiliriz.. Dil çıkarıyorum

Ben buradan, beni artçı olarak almayı kabul eden ve birlikte güvenle yolculuk yaptıgımız cheyenne 'e ve tüm gezi boyunca sorumluluk duygusu içinde davranıp ekip olmanın tadını tattıran tüm grup arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu ilk gezimden aldıgım büyük bir dersi daha sizinle paylaşmak istiyorum:
KASK takmak gerçekten çok önemli arkadaşlar!!! Özellikle benim gibi acemi biri için gerçekten çok koruyucu oldu. Şöyle ki; motordan Serkan'ın arkasından her inişimde (ilk ben iniyordum, sonra serkan) motorun dibinde paçalarımı düzeltmeye her teşebbüs ettiğimde o sırada motordan inen Serkan'ın ayağını kafamda buluyordum, kask olmasa mazallah kafayı birkaç kez kırmıştık.. :md: :-D :-D

Bahaneyle Philadelphia'yı görmemizi sağlayan choppery'e de ayrıca teşekkürler, sen olmasan ömrümüzde göremezdik o ecnebi memleketlerini.. 8)
Bir dahaki sefere DD abimizin önderliğinde gerçeğini görebilme hayaliyle.. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
nikita Çevrimdışı nikita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 31.01.2005 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostlarım allah içinize sindirsin ama kesin mıçınız donmuştur.bir pazarımız var ne yapmaya sabahın köründe gezi hazırlıyorsunuz bu havalarda daha geç daha yakın yerleri seçseniz daha iyi olmazmı?hem katılım fazla olur hemde daha zevkli geçer.
kanle
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NAYIRRR!! fotograflara bakmiyorum!! eminim cok cirkin bir gezi olmustur, umarim bi daha boyle kotu geziler yapmazsiniz :-D :-D :-D
yaa saka bi yana cok guzel yerler, keske gelebilme firsatim olsaydi Üzgünüm
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rustavi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)

MesajTarih: 31.01.2005 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Imrendim dogrusu, baska nediyeyim... Dil çıkarıyorum Insaallah ekim ayinda`da gezmek istersinizde, bir defa da olsa ben de katilirim...

Sevgi ile kalin... Dil çıkarıyorum
Rustavi Çevrimdışı Rustavi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nikita
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Angeldevil, o gördüğün, soğuktan tir tir titreyen şahıslardan ikincisi cheyenne'di choppery degil.. ;-)

Rustavi, gezide senin de kulaklarını çınlattık; fotolar karanlık çıksa da gönderelim rustavi düzeltir nasıl olsa dedik.. Bravo
Ellerine sağlık, fotoları daha bakılır hale getirmek için emek harcıyorsun ya, sagol.. Dil çıkarıyorum
nikita Çevrimdışı nikita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 31.01.2005 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş valla Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bazı resimleri arşivime aldım Göz kırpıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 31.01.2005 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum geziniz, ve resimler cok güzel olmus görünüyor malesef uzak yerde kaldigimiz icin . bizde isderdik beraber gezi yapalimm . kismetse , yazin beraber yapariz.. elinize saglik diyoruz, fotoyu ceken arkadasda eline saglik diyoruz. her zaman yolunuz acik olsun olsun arkadas´.. Dil çıkarıyorum
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 31.01.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi gezi olmuş. resimler için Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.01.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş,bence bol bol oksijen banyosu yapmışsınız..
Yalnız arkadaşlar lütfen Forumlara ekliyecegeniz fotoların boyutuna dikkat edin ,çünkü gördüğünüz gibi forumdaki yazıları okumak için aşagıdaki kaydırma çubugunu sağa sola çekmek zorunda kalıyoruz..Ekleyeceginiz fotolar 640*480 pixel olmalı..
Bu güzel gezide olmayı bende isterdim..Neyse haftaya PAZAR egitim günüde daha çok egleniriz inşallah..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)

MesajTarih: 31.01.2005 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beni onurlandirdiniz, tesekkür ederim.

Bu fotografi biraz acmaya calistim...Koca direk te gitti. Isterseniz silebilirsiniz.

Biraz da bunu actim, cok güzel manzara ama biraz karanlikti...

Sevgi ile kalin... Dil çıkarıyorum

En son Rustavi tarafından 31.01.2005 - 23:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rustavi Çevrimdışı Rustavi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 31.01.2005 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla o güzel gecenin ardından saat sabahın 04:00 dünde yatınca sabah kalmak bayağı bir problem oluyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal