Tarih: 31.01.2005 - 20:40 Mesaj konusu: Philadelphia sonrası tatlı bir yorgunluk (Fotolar geldi)
Saat 8.15 telefonun zır zır ötiyi. Ahanda o kim:; Serkan. Bir anda başımda şimşekler çaktı.Bütün herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti. (Alaşehir, gezi, mangal). Uyku sersemi geziyi düzenleyene bol bol kötü sözler sarf ettim. (Kim düzenlemişti bu geziyi??) Sabahın körü hemde pazar sabahı. :-D
Serkanla bir kaç gidiyoz gitmiyoz münakaşasından sonra yola koyuldum.
Kadir abi şu işi biraz daha geç saate alalım demiş Serkan'a saat 11 gibi falan. Fakat ben Lozan meydanına vardığımda (9.30) Kadir abi ve Gülbeniz tabiki ordalardı.
Neyse bazı ayrıntılara gerek yok. Toplandık. Ohan'da gelecekti ama eşinin ilk gezisini, son gezisi haline getirmemek için gelmedi.
Ve yola çıktık. Herkesin karnı aç.İlk mola yerimiz tabiki kahvaltı yapacağımız bir yer.Yalnız şunu unutmuyorum. Sami abi en arkadan gelip de yanımdan fişşek gibi geçtiğinde beyninde YEMEK YEMEK seslerinin inlediğini duyar gibi olmuştum.
Yedik yemekleri (Fazla yorum yapamıyorum acele edip göndermem lazım şu fotoları yoksa bi dahaki buluşmada halim yaman)
Sarta geldik. Mükemmel tarihi yapılar.
Yolumuz uzun devam ediyoruz. Alaşehir de sarıkız çeşmesinden bir kaç yudum maden suyu içtik.
Sonra Toptepe'ye çıktık.
Avşarda mola veremedik havanın ne olacağı belli olmaz. Ama fotomuzu aldık.
Kiraz'a ve Ödemiş'e giden yola hayran kalmamak mümkün değil.
Sami abi; bir makalesinde bu yol için 15 defa gelinir gidilir demişti.
Bozdağ ve biz mükemmel bir çekim.
Onca yolun ardından sonunda Tire'ye ve köftelerimize ulaştık. (Midem birbirine yapıştı yaw)
Mustafa'nın arkadaşları hoşgeldine geldiler. Eksik olmayın arkadaşlar.
Buda Ekrem ve sevgilisi için.
Bu mekan acayip teknolojik yahu.
Bu arada ziyaretçi defterine girip iki çift laf edicez.
Ve hikayemizin sonu Kordoncafe'de noktalandı.
Yaklaşık 350km yol yaptık.
Eve geldiğimde üzerimde çok hoş, çok tatlı bir yorgunluk vardı.
Bu keyif her geçen gezide dahada artıyor. tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Allah muhabbetimizi artırsın.
Bu arada bu aşağıdaki foto Kanle Özgür için . Çatlatırcasına bir foto.
Hoşçakalın.
En son Choppery tarafından 31.01.2005 - 20:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 31.01.2005 - 20:57 Mesaj konusu:
Demek ki Türkiye'nin Philedelphia sı böyle birşeymiş...Ve çok güzelmiş...Yani taa Amerikalara 10.000 km yol tepmeye gerek yokmuş Fotoğraflarınız da çok güzel.... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
** Arkadaşlar, gezi ile ilgili izlenimlerimin diğer topicte kaynayıp gitmesine gönlüm razı olmadı, o yüzden buraya taşıyayım dedim. (çünkü bu benim ilk gezim, gözümün nuru ) (diğer tarafı silemezsem, mod. arkadaşlardan silinmesi için yardım rica ediyorum, iki tarafta birden olmasın, server'ı zorlamasın ) **
Sayın cheyenne and the others, fotoları beklemek için yanlış kişi seçtiniz, benim gibi teknoloji özürlü birinden daha çok beklersiniz
Bu arada, kahvaltımı edip kahvemi içtiğime ve kendime geldiğime göre geziyi izninizle kendi gözümden anlatmak istiyorum..
Bu benim ilk gezim oldugu için bir gün öncesinden heyecanı sardı, gece erken yatayım ki sabah dinç bir şekilde kalkabileyim dedim, ama evdeki hesap çarşıya uymadı; ancak 3 gibi uyuyabildim, sabah 7.25'te saat çaldıgında gözlerimi açamıyordum, yok ben bu geziye gitmiyim, nasıl olsa daha geziler çok olur, hem hava da kapalı, yağmur yağar herhalde dedim.. Sonra hadi kızım kalk kalk, daha ilk seferinden mızıkçılık yapmak olmaz diyerek güç bela kalktım, bir süre evin içinde amaçsızca dolaşıp kendime gelmeye çalıştım, daha sonra cheyenne 'e mesaj atarak gezinin olup olmayacagını sordum; bu arada "inşallah gezi olmaz da gidip yatarım" düşüncesi ile "inşallah yağmur yağmaz da gideriz" arasında sürekli gidip geliyordum Neyse, cheyenne'den cvp gelmeyince arayıp soriim dedim, ee tam ayılmadan tekrar uyuyabilmek daha kolay olacaktı.. ;-) Yağmur gelebileceginden gezinin iptal oldugunu duyunca duygularım karmakarışık oldu, hem sevindim hem üzüldüm, hemen kendimi yatağa attım tekrar.. Bi süre sonra serkan (cheyenne) arayıp gezinin olacagını, fakat 11 gibi yola çıkılacagını söyledi, ben de kalkıp aheste aheste kalvaltımı etmeye başladım. Tam huzur içinde kahvemi yudumlarken, cheyenne yine aradı ve 9'da buluşulcagını, acele etmemiz gerektiğini söyledi :md: Ve saat 8.30'du sanırım..
Şimdi buraya kadarını sizlere niye anlattım: Bu gezinin benim için en öğretici noktalarından biri; normal zamanda 1,5 saatte anca hazırlanabilen ben, tamı tamına 20 dakikada hazır oldum! :md: Demek ki isteyince olabiliyormuş, bu tecrübeyi edinmemi sağlayan telefon trafiğindeki tüm arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim! :P
Buluşma yerine vardığımızda, Kadir abi (shorty) ve kızı gülbeniz, pasifik, ohan bizi bekliyorlardı. Ardından choppery (yasin), phaetonw12 (mustafa) ve ferrotep (ekrem) geldiler, ordan başka arkadaşlar da arandı ama telefonu kapalı olanlara doğal olarak ulaşılamadı; dramyum (ahmet abi) nöbetten çıkmış olmasına rağmen, gözlerimizi yaşartarak, katılacagını söyledi. Onunla ve kız arkadaşı eda'yı almaya giden choppery ile kipa'nın ilerisinde buluşuldu, bu arada eşini almaya giden ohan da oraya geldi ve sevgili eşiyle tanışma imkanı bulduk, onlar bize şu an adını çıkartamayacagım bir yere kadar eşlik edip uğurladılar, sagolsunlar..
Sonrasını resimleri ekleyecek olan choppery'e bırakayım en iyisi, o bu konuda daha tecrübeli..
Bizi, yolda ilk durağımız olan, öksüz doyuran çorbalarıyla uyanmamızı sağlayan o şirin yere götüren pasifik'e teşekkürler.. Tabii aslında pasifik 'e daha büyük bir teşekkür borçluyuz ki; tüm yol boyunca korumacı, kollamacı, gözetmeci tavırlarıyla hepimizin güvenliğini sağladı; nacizane kendi görüşümü belirtmek istiyorum ki gerçekten özverili, babacan bir insan!..
Kadir abi'yi ise hiç söylemiyorum, o tescilli babacan; yanındaki dahiyane fikirleriyle bizi büyüleyen şahane kızı gülbeniz ile birlikte muhteşem ikili
Bizi tire'deki o harika köfteciye götüren phaetonw12 'ye de çok teşekkürler, bizleri çok güzel misafir ettiler, köfteler çok lezzetliydi ve çalışanlar da çok ilgili www.tirekofte.com Bakınız da gözünüz, gönlünüz açılsın.. :md:
Ayrıca tire'den aldıgımız köy ekmekleri de çok lezzetliydi, yanlış tercih yapmışım yalnız, bitmez diye küçüklerinden aldım ama sabah sabah dörtte birini tek başına yedim valla
Yedikleriniz, içtikleriniz sizin olsun, gördüğünüz, gezdiğiniz yerleri anlatın derler ya hep, işte ben o kısma gelemiyorum bir türlü nedense :-D
O kısmı yol boyunca bize rehberlik eden Eda'ya bırakmak isterdim ama kendisi burda olmadıgı için onun yerine erkek arkadaşı choppery'i zevkle dinleyebiliriz..
Ben buradan, beni artçı olarak almayı kabul eden ve birlikte güvenle yolculuk yaptıgımız cheyenne 'e ve tüm gezi boyunca sorumluluk duygusu içinde davranıp ekip olmanın tadını tattıran tüm grup arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bu ilk gezimden aldıgım büyük bir dersi daha sizinle paylaşmak istiyorum: KASK takmak gerçekten çok önemli arkadaşlar!!! Özellikle benim gibi acemi biri için gerçekten çok koruyucu oldu. Şöyle ki; motordan Serkan'ın arkasından her inişimde (ilk ben iniyordum, sonra serkan) motorun dibinde paçalarımı düzeltmeye her teşebbüs ettiğimde o sırada motordan inen Serkan'ın ayağını kafamda buluyordum, kask olmasa mazallah kafayı birkaç kez kırmıştık.. :md: :-D :-D
Bahaneyle Philadelphia'yı görmemizi sağlayan choppery'e de ayrıca teşekkürler, sen olmasan ömrümüzde göremezdik o ecnebi memleketlerini.. 8)
Bir dahaki sefere DD abimizin önderliğinde gerçeğini görebilme hayaliyle.. _________________ kendi alevlerinizde yanmaya hazyr olmalysynyz:
önce kül olmadan kendinizi nasyl yenileyebilirsiniz?
dostlarım allah içinize sindirsin ama kesin mıçınız donmuştur.bir pazarımız var ne yapmaya sabahın köründe gezi hazırlıyorsunuz bu havalarda daha geç daha yakın yerleri seçseniz daha iyi olmazmı?hem katılım fazla olur hemde daha zevkli geçer. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
NAYIRRR!! fotograflara bakmiyorum!! eminim cok cirkin bir gezi olmustur, umarim bi daha boyle kotu geziler yapmazsiniz :-D :-D :-D
yaa saka bi yana cok guzel yerler, keske gelebilme firsatim olsaydi
Angeldevil, o gördüğün, soğuktan tir tir titreyen şahıslardan ikincisi cheyenne'di choppery degil.. ;-)
Rustavi, gezide senin de kulaklarını çınlattık; fotolar karanlık çıksa da gönderelim rustavi düzeltir nasıl olsa dedik..
Ellerine sağlık, fotoları daha bakılır hale getirmek için emek harcıyorsun ya, sagol.. _________________ kendi alevlerinizde yanmaya hazyr olmalysynyz:
önce kül olmadan kendinizi nasyl yenileyebilirsiniz?
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 31.01.2005 - 22:29 Mesaj konusu:
geziniz, ve resimler cok güzel olmus görünüyor malesef uzak yerde kaldigimiz icin . bizde isderdik beraber gezi yapalimm . kismetse , yazin beraber yapariz.. elinize saglik diyoruz, fotoyu ceken arkadasda eline saglik diyoruz. her zaman yolunuz acik olsun olsun arkadas´.. _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Tarih: 31.01.2005 - 22:39 Mesaj konusu:
çok güzel olmuş,bence bol bol oksijen banyosu yapmışsınız..
Yalnız arkadaşlar lütfen Forumlara ekliyecegeniz fotoların boyutuna dikkat edin ,çünkü gördüğünüz gibi forumdaki yazıları okumak için aşagıdaki kaydırma çubugunu sağa sola çekmek zorunda kalıyoruz..Ekleyeceginiz fotolar 640*480 pixel olmalı..
Bu güzel gezide olmayı bende isterdim..Neyse haftaya PAZAR egitim günüde daha çok egleniriz inşallah.. _________________
Valla o güzel gecenin ardından saat sabahın 04:00 dünde yatınca sabah kalmak bayağı bir problem oluyo _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız