Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FAZER ile Transalp Takas

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FAZER ile Transalp Takas

FAZER ile Transalp Takas
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 23.01.2008 - 21:21    Mesaj konusu: FAZER ile Transalp Takas Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar benim 2001 model 28binde çok temiz garaj motoru olan bir Transalpim var ve 2005-2006 arası Fazer ile takas düşünüyorum.ilgilenenlerle görüşmk isterim teşekkürler Gülümsüyorum
Başa dön
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 23.01.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, hayırlısı olsun... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.01.2008 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun dostum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekürler arkadaşlar. Göz kırpıyorum inşallah öyle olur tarz degişikligi biraz riskli olucak ama bakalım artık Gülümsüyorum
Başa dön
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 23.01.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

transalp bence fazerden daha kalite bir motor neden değiştirmeyi düşünüyorsunki? sen yeni model transalp düşün yinede.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.01.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.01.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben transalp,imi fazerle deyiştim şimdi yine deyişmek istiyorum cünkü fazer daha hızlı sadece, daha güvenli ve rahat deyil bunu bilmeni isterim
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar açıkcası ben ofroadu daha fazla seviyorum ama bir türlü kısmet olmadı klüp olarak gezileirmiz genellikle turing oluyo.ayrıca fazer TA dan daha seri bir makine cadde kullanımına daha uygun oldugu için böyle düşünüyorum.yoldışı sürüşler içinde 250lik bir yamaha vs gibi bişey alıp ofroad yaparım yan yattı masraf çıktı derdim kalmaz dedim amacım bu yani.yoksa TA dan bend emenunum ama şuanki amaçlarıma çok hizmet etmiyo
Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer harici başka modele bak illa değişicem diyosan
Amacıyla çelişen vites oranlarını Yamaha YZF R6'nın motor ve şanzımanın touring makineye adapte edilmesi Pist şanzımanı uzun yolda konforsuzluk,titreşim ve yüksek yakıt sarfiyatına sebep oluyor
Seyahat motoru olarak iki kişi en rahat edebilceğiniz motorlar Bandit ve CBF'tir.
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf in tasarımını hiç begenmiyorum :S amacı ile çelişen vites oranları nı biraz daha açabilirmisn?ayrıca 4 silindir bir motorda yüksek titreşim nasıl oluyor?
Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 24.01.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden DEGİŞTİRMEK İSTİYORSUN TRANSALP GÜZEL MAKINADIR

FAZER IN SON SAHİBİ SEN OLURSUN BENDE 2000 TRANSALP VAR

Son Mesajdan 24 saniye:

BU ARADA

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

2008 TRANSALP DÜŞÜN BENCEDE BEN YUNANNİSTANDAYIM VE BU RDA FAZER TUTULMAZ Beğenmedim ..... TRANSALP CLUBÜ BİLE VAR WWW.TRANSALP.GR BİR BAK
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.01.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Transalpi elinden çıkarmakla doğru bir iş yapıyorsun. Seksenlerin teknolojisiyle üretilmiş nesli tükenmiş, çok yakan, enduro özelliklerini bile barındırmayan fosil bir motosiklet. Fazer güzel makine fakat epey hızlı, o hıza hükmedecek ne ayrodinamiği ne de gidon vs gibi ekipmanları çok uygun değil. Bu bakımdan fazer alırım ama çok gaz açmam efendi olurum diyorsan okey, ama gaz açmak istiyorsan ss düşünmende fayda var Bravo
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.01.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic sahibi arkadaşın "fikir alışverişi" talebi dogrultusunda kilidi açtım ve genel e taşıdım..
İkinci el bölümündeki tüm topicler satıcıyı korumak amacıyla kilitleniyor normalde..
Çünkü: http://www.motordelisi.com/ftopict-42228.html

Genel e taşıdım...
Kilidi açtım..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan bey üşenmeyim topici taşıdıgınız için öncelikle teşekkürederim Gülümsüyorum

onlyrider: teknolojisi konusunda bişey diyemeyecegim çünki bu konuda okadar yetkin biri degilim.ama sürüş itibari ile oldukça dengeli ve keyifli bir makina.yapım itibari ile çok agresif motor kullanmayı zaten sevmiyorum fakat.modifiyeye, uygun ışıklarda kalkarken şölebi uzayayım,performans egzosu takıp yaw bu negüzel sesmiş böle diyebilecegim.SS den tırsıp spor naked benim için en uygun dedigim makina fazer diye düşünüyorum.motosikleti sadece teknik olarak degerlendirmek yanlış geliyo bana aşık olmak gerek sevmek gerek ısınamadıgım bir motosikletide sırf motor sürmeyi seviyorum diye kullanmakda çok işime gelmiyo açıkcasıGülümsüyorum
motoru merakedenler için;
http://www.sahibinden.com/29000_de_satilik_full_transalpWQQaXQQ6405785WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 04.02.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babacım; fazer hayellerimde ki makina
hergece onla yatıp her sabah onla kalkıyorum
diğer arkadaşlar yanlı düşündüğüm böle yazdığımı düşünseler bile
alemde TEK benim için fazer
rahat ergonomik ekonomik
ve acayip sağlam virajları var
gaz açtığındada hakkını veriyor diye düşünüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal