Tarih: 23.01.2008 - 21:21 Mesaj konusu: FAZER ile Transalp Takas
selam arkadaşlar benim 2001 model 28binde çok temiz garaj motoru olan bir Transalpim var ve 2005-2006 arası Fazer ile takas düşünüyorum.ilgilenenlerle görüşmk isterim teşekkürler
Tarih: 23.01.2008 - 22:15 Mesaj konusu:
ben transalp,imi fazerle deyiştim şimdi yine deyişmek istiyorum cünkü fazer daha hızlı sadece, daha güvenli ve rahat deyil bunu bilmeni isterim _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
Tarih: 24.01.2008 - 11:17 Mesaj konusu:
Arkadaşlar açıkcası ben ofroadu daha fazla seviyorum ama bir türlü kısmet olmadı klüp olarak gezileirmiz genellikle turing oluyo.ayrıca fazer TA dan daha seri bir makine cadde kullanımına daha uygun oldugu için böyle düşünüyorum.yoldışı sürüşler içinde 250lik bir yamaha vs gibi bişey alıp ofroad yaparım yan yattı masraf çıktı derdim kalmaz dedim amacım bu yani.yoksa TA dan bend emenunum ama şuanki amaçlarıma çok hizmet etmiyo
fazer harici başka modele bak illa değişicem diyosan
Amacıyla çelişen vites oranlarını Yamaha YZF R6'nın motor ve şanzımanın touring makineye adapte edilmesi Pist şanzımanı uzun yolda konforsuzluk,titreşim ve yüksek yakıt sarfiyatına sebep oluyor
Seyahat motoru olarak iki kişi en rahat edebilceğiniz motorlar Bandit ve CBF'tir.
Tarih: 24.01.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
cbf in tasarımını hiç begenmiyorum :S amacı ile çelişen vites oranları nı biraz daha açabilirmisn?ayrıca 4 silindir bir motorda yüksek titreşim nasıl oluyor?
Tarih: 24.01.2008 - 15:44 Mesaj konusu:
Transalpi elinden çıkarmakla doğru bir iş yapıyorsun. Seksenlerin teknolojisiyle üretilmiş nesli tükenmiş, çok yakan, enduro özelliklerini bile barındırmayan fosil bir motosiklet. Fazer güzel makine fakat epey hızlı, o hıza hükmedecek ne ayrodinamiği ne de gidon vs gibi ekipmanları çok uygun değil. Bu bakımdan fazer alırım ama çok gaz açmam efendi olurum diyorsan okey, ama gaz açmak istiyorsan ss düşünmende fayda var _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Tarih: 31.01.2008 - 16:51 Mesaj konusu:
Topic sahibi arkadaşın "fikir alışverişi" talebi dogrultusunda kilidi açtım ve genel e taşıdım..
İkinci el bölümündeki tüm topicler satıcıyı korumak amacıyla kilitleniyor normalde..
Çünkü: http://www.motordelisi.com/ftopict-42228.html
Genel e taşıdım...
Kilidi açtım.. _________________
Tarih: 04.02.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
hakan bey üşenmeyim topici taşıdıgınız için öncelikle teşekkürederim
onlyrider: teknolojisi konusunda bişey diyemeyecegim çünki bu konuda okadar yetkin biri degilim.ama sürüş itibari ile oldukça dengeli ve keyifli bir makina.yapım itibari ile çok agresif motor kullanmayı zaten sevmiyorum fakat.modifiyeye, uygun ışıklarda kalkarken şölebi uzayayım,performans egzosu takıp yaw bu negüzel sesmiş böle diyebilecegim.SS den tırsıp spor naked benim için en uygun dedigim makina fazer diye düşünüyorum.motosikleti sadece teknik olarak degerlendirmek yanlış geliyo bana aşık olmak gerek sevmek gerek ısınamadıgım bir motosikletide sırf motor sürmeyi seviyorum diye kullanmakda çok işime gelmiyo açıkcası
motoru merakedenler için;
http://www.sahibinden.com/29000_de_satilik_full_transalpWQQaXQQ6405785WQQpXQQdisplayitem
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 04.02.2008 - 13:32 Mesaj konusu:
babacım; fazer hayellerimde ki makina
hergece onla yatıp her sabah onla kalkıyorum
diğer arkadaşlar yanlı düşündüğüm böle yazdığımı düşünseler bile
alemde TEK benim için fazer
rahat ergonomik ekonomik
ve acayip sağlam virajları var
gaz açtığındada hakkını veriyor diye düşünüyorum _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız