Takdir edersiniz ki sitemiz motosiklete dair konuları paylasmak adına Türkiye'de tek olan bir portal konumunda...
Ama 1 aydır gördügüm yardimlasma bu sitenin bundan ibaret olmadigini tekrar gösterdi.
Son zamanlarda bir yakınımın Konya'da yapılması gereken işleri vardı.
Ben hiç gitmedim Konya'ya... O yüzden kendim yardımcı olamadım. Fakat KONYA M.D. 'li abilerim HaYaBuSa ve zxrhalit sagolsunlar ne mesajlarımı ne aramalarımı yanıtsız bıraktı. Tatlı dilleriyle, cana yakınlıklarıyla ellerinden gelen yardımda bulundular. Bu bana yine bir kere daha bu portaldaki dayanısmanın sadece motosikletten ibaret olmadıgını gösterdi.
SanaL Dostluklara güven olmaz genelde ama burada gercek dostlukları bulmak mümkün...
Yine teşekkürler Konyalı Motordelisi büyüklerim ,
Tesekkürler Halit ve Ahmet abilerim,
Ve iyi ki varsın M.D. _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
bize yakışan budur zaten md liler herzaman heryerde bir aşiret gibi birbirlerine bağlı olmalıdırlar (ÇOK YAŞA MD AŞİRETİ) _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Tarih: 25.01.2008 - 19:51 Mesaj konusu:
md _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız