Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ilerlemek için attığım ilk adım...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ilerlemek için attığım ilk adım...

ilerlemek için attığım ilk adım...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VOLTage
Üye
Üye

Nereden: İzmir - Karşıyaka

MesajTarih: 24.01.2008 - 18:54    Mesaj konusu: ilerlemek için attığım ilk adım... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze slm olsun...
çok uzun uğraşlarım sonucu sonunda acemiliğimi atabileceğim bi motosiklet sahibi oldum...
ramzey xf125-10v
motoru aldığım ilk gün beni ve motorumu satın aldığım arkadas getirdi çok teşekkür ediyorum kendisine...
nedeni ise çok acemiyim ve kahramanlardan şemiklere gelmek için koca kamyonları otobüsleri geride bırakmam gerekiyodu yapamazdım,kendime güveniyorum ama yapacağım an o an değildi Gülümsüyorum neyse...
ilk gün düştüm, ön tekerlek sola dönerken kaydı. nedeni ise fren yaptım tekeri kitledim Çok gülüyorum neyseki yürüyüş hızında gidiyodum bişey olmadı ama şimdi kendime daha çok güveniyorum... aksesuarlarımı tamamlayınca başlıcam yolların sonuna ulaşmaya...
işte resimler...

saygılarımla...

son şansınıda diğerleri gibi harcayan birisine eğer ki son bi şans daha vermek istersen o verdiğin şans aslında senin son şansındır...
Başa dön
VOLTage Çevrimdışı VOLTage Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vioref
Üye
Üye

Nereden: /// izmir ///

MesajTarih: 24.01.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle Bravo
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 24.01.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız Bravo

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 24.01.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Göstermetsin
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 24.01.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsunnnn
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.01.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.01.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun, dikkatli ol...ön frenede asılma o kadar Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun da... kendine güvenme pek şimdilik... Hatta çooook sonraları bile güvenme kendine. Ne zaman kendine güvenirsin, o zaman hata yapma olasılığın artar... Hep yeniymiş, hep acemiymiş gibi sür motorunu. Kazasız, keyifli sürüşler dilerim.
Başa dön
isirganus Çevrimdışı isirganus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 24.01.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLTage, Öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve Allah kazadan beledan seni ve tüm motorcu dostları korusun. Gülümsüyorum
Kask ile çekilmiş fotoğraf güzel bir mesaj ayrıca bunun içinde seni tebrik etmek isterim. Umarım sürüş tekniğini geliştirme konusunda sitemizde bulunan bilgiler sana faydalı olur ve pratikte de uygular ve kendini geliştirirsin.
Sevgilerimle Kazasız Keyifli Sürüşler Bravo
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 24.01.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesın haırlı olsun Bravo

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 24.01.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazası belasız inşallah kardeş,acele etme yola çıkmak için önce makinana iyice alış,onu vücudunun bir uzantısı olarak gör ve kullan ondan sonrada yavaş ve dikkatli hadi hayırlısı olsun. Bravo
VOLTage
Üye
Üye

Nereden: İzmir - Karşıyaka

MesajTarih: 24.01.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize çok teşekkür ederim...
motoru alalı 1 ay oldu nerdeyse ve ailem bilmiyo Çok gülüyorum öğrenince bakalım nasıl davranacaklar Gülümsüyorum
hazır bi topik açmışken bi sorum var;
izmir yollarının tümü nerdeyse dişsiz asfalttan oluşmakta yani yapımından çok uzun süre geçtiğinden dolayı pürüzsüz, sağa yada sola giderken motorumun sanki virajın tersine kayıyormuş gibi hissediyorum.Bunu önelemek için tekerlekleri değiştirmeyi düşündüm hatta kalınlaştırmayı...
bu sorunum için bana hangi tekerleği yada hangi alternatifleri sunabilirsiniz?

son şansınıda diğerleri gibi harcayan birisine eğer ki son bi şans daha vermek istersen o verdiğin şans aslında senin son şansındır...
Başa dön
VOLTage Çevrimdışı VOLTage Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEWIL_SHINE
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL - ESENLER

MesajTarih: 24.01.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLTage demiş ki:
hepinize çok teşekkür ederim...
motoru alalı 1 ay oldu nerdeyse ve ailem bilmiyo Çok gülüyorum öğrenince bakalım nasıl davranacaklar Gülümsüyorum
hazır bi topik açmışken bi sorum var;
izmir yollarının tümü nerdeyse dişsiz asfalttan oluşmakta yani yapımından çok uzun süre geçtiğinden dolayı pürüzsüz, sağa yada sola giderken motorumun sanki virajın tersine kayıyormuş gibi hissediyorum.Bunu önelemek için tekerlekleri değiştirmeyi düşündüm hatta kalınlaştırmayı...
bu sorunum için bana hangi tekerleği yada hangi alternatifleri sunabilirsiniz?

ailem öğrenecek diye korkma ne kadar çok korkarsan hata yapma riskin çok olur bende senin gibi yaptım habersis aldım motoru baktım bu işin sonu yok motoru çektim kapının önüne 2 şansım vardı 1. beni eve almayacaktı 2. ne halin varsa gör , benim 2 si oldu Delirdim
Başa dön
DEWIL_SHINE Çevrimdışı DEWIL_SHINE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal