Kayıt: Mar 30, 2007 Mesajlar: 32 Nereden: İzmir - Karşıyaka
Tarih: 24.01.2008 - 18:54 Mesaj konusu: ilerlemek için attığım ilk adım...
herkeze slm olsun...
çok uzun uğraşlarım sonucu sonunda acemiliğimi atabileceğim bi motosiklet sahibi oldum...
ramzey xf125-10v
motoru aldığım ilk gün beni ve motorumu satın aldığım arkadas getirdi çok teşekkür ediyorum kendisine...
nedeni ise çok acemiyim ve kahramanlardan şemiklere gelmek için koca kamyonları otobüsleri geride bırakmam gerekiyodu yapamazdım,kendime güveniyorum ama yapacağım an o an değildi neyse...
ilk gün düştüm, ön tekerlek sola dönerken kaydı. nedeni ise fren yaptım tekeri kitledim neyseki yürüyüş hızında gidiyodum bişey olmadı ama şimdi kendime daha çok güveniyorum... aksesuarlarımı tamamlayınca başlıcam yolların sonuna ulaşmaya...
işte resimler...
Hayırlı olsun da... kendine güvenme pek şimdilik... Hatta çooook sonraları bile güvenme kendine. Ne zaman kendine güvenirsin, o zaman hata yapma olasılığın artar... Hep yeniymiş, hep acemiymiş gibi sür motorunu. Kazasız, keyifli sürüşler dilerim. _________________ YBR 125
48 LF 817
O RH+
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5200 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 24.01.2008 - 21:18 Mesaj konusu:
VOLTage, Öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve Allah kazadan beledan seni ve tüm motorcu dostları korusun.
Kask ile çekilmiş fotoğraf güzel bir mesaj ayrıca bunun içinde seni tebrik etmek isterim. Umarım sürüş tekniğini geliştirme konusunda sitemizde bulunan bilgiler sana faydalı olur ve pratikte de uygular ve kendini geliştirirsin.
Sevgilerimle Kazasız Keyifli Sürüşler
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1068 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 24.01.2008 - 21:28 Mesaj konusu:
kazası belasız inşallah kardeş,acele etme yola çıkmak için önce makinana iyice alış,onu vücudunun bir uzantısı olarak gör ve kullan ondan sonrada yavaş ve dikkatli hadi hayırlısı olsun. _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Mar 30, 2007 Mesajlar: 32 Nereden: İzmir - Karşıyaka
Tarih: 24.01.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
hepinize çok teşekkür ederim...
motoru alalı 1 ay oldu nerdeyse ve ailem bilmiyo öğrenince bakalım nasıl davranacaklar
hazır bi topik açmışken bi sorum var;
izmir yollarının tümü nerdeyse dişsiz asfalttan oluşmakta yani yapımından çok uzun süre geçtiğinden dolayı pürüzsüz, sağa yada sola giderken motorumun sanki virajın tersine kayıyormuş gibi hissediyorum.Bunu önelemek için tekerlekleri değiştirmeyi düşündüm hatta kalınlaştırmayı...
bu sorunum için bana hangi tekerleği yada hangi alternatifleri sunabilirsiniz? _________________ yasli babam herzaman söyler;
son şansınıda diğerleri gibi harcayan birisine eğer ki son bi şans daha vermek istersen o verdiğin şans aslında senin son şansındır...
Kayıt: Aug 15, 2006 Mesajlar: 36 Nereden: İSTANBUL - ESENLER
Tarih: 24.01.2008 - 21:57 Mesaj konusu:
VOLTage demiş ki:
hepinize çok teşekkür ederim...
motoru alalı 1 ay oldu nerdeyse ve ailem bilmiyo öğrenince bakalım nasıl davranacaklar
hazır bi topik açmışken bi sorum var;
izmir yollarının tümü nerdeyse dişsiz asfalttan oluşmakta yani yapımından çok uzun süre geçtiğinden dolayı pürüzsüz, sağa yada sola giderken motorumun sanki virajın tersine kayıyormuş gibi hissediyorum.Bunu önelemek için tekerlekleri değiştirmeyi düşündüm hatta kalınlaştırmayı...
bu sorunum için bana hangi tekerleği yada hangi alternatifleri sunabilirsiniz?
ailem öğrenecek diye korkma ne kadar çok korkarsan hata yapma riskin çok olur bende senin gibi yaptım habersis aldım motoru baktım bu işin sonu yok motoru çektim kapının önüne 2 şansım vardı 1. beni eve almayacaktı 2. ne halin varsa gör , benim 2 si oldu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız