İşte bu sonu gelmez tartışmalara son noktayı koyan Acabion 340mil sürati ile en yakın rakibi Bugatti Veyron'a 90 mil fark atıyor. 0- 300 mil hızlanması 30 saniyeyi bulmayan bu cehennem kaçkını limitlerini zorlamıyor bile!!
Üreticileri GTBO nun performansının haricinde düşük hava sürtünme oranları, azaltılmış ağırlık ve düşürülmüş ivme direnci sayesinde aynı zamanda ?ekonomik? te olduğunu iddia ediyorlar.
GTBO nun fikir babası Peter Maskus, bu aracın uzun mesafe taşımacılığında çığır açacağını düşünüyor ve gelecekte hepimizin alternatif enerji kaynaklarını kullanan hiper süratli ve ekonomik araçlarla seyahat edeceğimizi ve GTBO nun da bu standartları yakalayacağını söylüyor.
Maskus günümüz şartlarında GTBO'nun yoğun bir satışa ulaşamayacağının farkında ve bu yüzden de GTBO'nun üretimini mümkün olduğunca az sayıda yapıyor ve makinein üzerinde yaptığı gelişimlerin taklit edilmesinde yana endişeler taşıyor.
emrerr, çok haklısın hatta şuan tasarlamışlardır bile buna benzer bişi _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 24.01.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
teknolojik mastürbasyona benziyor, günümüz şartlarına uygun değil. hala normal motosiklet tercihimdir. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 25.01.2008 - 17:54 Mesaj konusu:
Zaten aracı yapan adam da güne uygun olmadığını bi ümit gelecekte bunların kullanılacağını söylemiş belli mi olur bi filmde felan kullanılırsa ancak değerini bulur... _________________ WWW.REYZING.COM
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 26.01.2008 - 17:19 Mesaj konusu:
yer uçağı bu resmen katılıyorum çinliler masını yapar bunu paylaşım için teşekkürler _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Tarih: 01.02.2008 - 21:47 Mesaj konusu:
almak lazım bir tane ama bizim burada hız denemesi yapmaya kalkısırlar birader alet kaç görüyor der sende 340 mph dersin adam üstüne yat daha hızlı gider der _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız