Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Acabion GTBO:750bhp, 340mph yok böle bişi!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Acabion GTBO:750bhp, 340mph yok böle bişi!!!

Acabion GTBO:750bhp, 340mph yok böle bişi!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tderida
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Acabion GTBO:750bhp, 340mph yok böle bişi!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acabion GTBO:750bhp, 340mph

Hangisi hızlı? arabalar mı? motosikletler mi?

İşte bu sonu gelmez tartışmalara son noktayı koyan Acabion 340mil sürati ile en yakın rakibi Bugatti Veyron'a 90 mil fark atıyor. 0- 300 mil hızlanması 30 saniyeyi bulmayan bu cehennem kaçkını limitlerini zorlamıyor bile!!
Üreticileri GTBO nun performansının haricinde düşük hava sürtünme oranları, azaltılmış ağırlık ve düşürülmüş ivme direnci sayesinde aynı zamanda ?ekonomik? te olduğunu iddia ediyorlar.

GTBO nun fikir babası Peter Maskus, bu aracın uzun mesafe taşımacılığında çığır açacağını düşünüyor ve gelecekte hepimizin alternatif enerji kaynaklarını kullanan hiper süratli ve ekonomik araçlarla seyahat edeceğimizi ve GTBO nun da bu standartları yakalayacağını söylüyor.

Maskus günümüz şartlarında GTBO'nun yoğun bir satışa ulaşamayacağının farkında ve bu yüzden de GTBO'nun üretimini mümkün olduğunca az sayıda yapıyor ve makinein üzerinde yaptığı gelişimlerin taklit edilmesinde yana endişeler taşıyor.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bune fuzemı paylasım ıcın tesekkurler Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla çinliler bunnda çakmasını yapar Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr, çok haklısın hatta şuan tasarlamışlardır bile buna benzer bişi Delirdim
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar yapıor
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
1761feto_RMX
Üye
Üye

Nereden: Limburg an der Lahn(Hessen)Germany

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekte güzel bir seye benzioyr yandaki tekerlekleride hizlaninca icini giroyr herhalde.
Başa dön
1761feto_RMX Çevrimdışı 1761feto_RMX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 24.01.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknolojik mastürbasyona benziyor, günümüz şartlarına uygun değil. hala normal motosiklet tercihimdir.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tderida
Üye
Üye

MesajTarih: 25.01.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten aracı yapan adam da güne uygun olmadığını bi ümit gelecekte bunların kullanılacağını söylemişGülümsüyorum belli mi olur bi filmde felan kullanılırsa ancak değerini bulur...
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 26.01.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yer uçağı bu resmen katılıyorum çinliler masını yapar bunu paylaşım için teşekkürler Bravo
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 01.02.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli uçak yapmşlar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 01.02.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uçmyosa ben almam, uçanını yaapsınlar Gülümsüyorum
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 01.02.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel bişimiş Bravo
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 01.02.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almak lazım bir tane ama bizim burada hız denemesi yapmaya kalkısırlar birader alet kaç görüyor der sende 340 mph dersin adam üstüne yat daha hızlı gider der Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal