Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - rahatlık ve hız ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

rahatlık ve hız ???

rahatlık ve hız ???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mahmut16
Üye
Üye

MesajTarih: 25.01.2008 - 09:40    Mesaj konusu: rahatlık ve hız ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar bu karşılaştırdığım motorlar alakasız sadece hız olarak olaya bakarsanız sevinirim...

(honda cbr,kanuni tiger 250,keeway süper shadow 250) ucun yola çıktıklarında hangisi yola yapışır ve daha hızlı gider? mesela uzun yolda kanuni ile 145 felen basmışlar.daha sonda cbr ile 130 140 basan var tabii görmedim.shadow hakkında da birşey duymadım.

ucun yolda rahatlık bakımından da hangisidir??
Başa dön
mahmut16 Çevrimdışı mahmut16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 25.01.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung GT250 hepsini döver Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.01.2008 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keeway 250 cc çift silindir 160 kadran 140 kg 18 beygir vibrasyon yok,140 gören var.koltuklar ve oturma pozisyonu süper Delirdim ve yollar seni bekler

Sanırım fiyat olarakta en hesaplısı keeway supershadow Göz kırpıyorum

Burda daha detaylı anlatmış.motor
Başa dön
esmuzo Çevrimdışı esmuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.01.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:
hyosung GT250 hepsini döver Bravo

hatta kafasını kırar hatta levyeyle bacaklarını kollarını kırar Çok gülüyorum caner abıme katılıyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 25.01.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mahmut16,hız felaketir hele bi çinlinin üzerinde allahım buyuk cesaret.. İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.01.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

... bu karşılaştırdığım motorlar alakasız, sadece hız olarak olaya bakarsanız sevinirim...

Hız olarak aralarında uçuk bir fark yok. Ama Keeway'ın arka dişlisini küçültürsen (orijinalin arka dişlisi büyüktür) bu motorlar arasında en hızlısı olur!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 25.01.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ama Keeway'ın arka dişlisini küçültürsen (orijinalin arka dişlisi büyüktür) bu motorlar arasında en hızlısı olur!

ok. haklısın. Ama motor kaldırabilecek mi? Torku yeterli olur mu ?

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.01.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666 demiş ki:
Alıntı:

Ama Keeway'ın arka dişlisini küçültürsen (orijinalin arka dişlisi büyüktür) bu motorlar arasında en hızlısı olur!

ok. haklısın. Ama motor kaldırabilecek mi? Torku yeterli olur mu ?

Sence?BEnde keeway var onun için soruyorum :P
Max.Güç: 18 PS / 7500 rpm
Net Max.Tork: 16Nm 6000/1min
Başa dön
esmuzo Çevrimdışı esmuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 25.01.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motosikletler ile 120-140 arası süratlerde uçuyormuş gibi olursun.
ALLAH aşkına her tarafı sürat yapsa ne olur ya.
Daha farklı düşünün artık. Rahatmıdır, yedek parçası vs.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 25.01.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E- Hiçbiri
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mahmut16
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

yanii keeway kanuniden hızlı mı gidiyor???

bu üç motordan hangisi daha az yakar???

ve de hangisi daha fazla ağırlık taşır???örneğin 2 kişi binse toplam 150kg 100-120 km ye çıkabilirmi???
Başa dön
mahmut16 Çevrimdışı mahmut16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung GT-250
+160 garanti Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nightmare91
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cbr la 160 basan gordum vıdeoda ama oynanmıs yada oynanmamıs onu bılemem arkadasdada var kanuni tiger 250 iki kişi 160 gormus oynama yok onda ama kadran bozuk olabılır bana kalırsa en mantıklısı cbr la hysoung dur.
Başa dön
Nightmare91 Çevrimdışı Nightmare91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 26.01.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bindiğin motorlara bak düşündüğün hızlara bak
bence biraz daha mantıklı düşün...

bu motorlara şu açıdan bak
her hangi bi durumda servisi varmııdr yedek parçasını bulurmuyum , rahatmı falan
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 26.01.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haysunga bindim çook hantal 1000 lik gibi duruyo bence hondaaaaa dana şaşma derim ne olursa olsun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal