Tarih: 25.01.2008 - 21:51 Mesaj konusu: size lazım olurmu
Arkadaşlar motor tamir dükyanımı satmış bulunuyorum elimde gün gelir lazım olur diye sakladığım malzemeleri elimden çıkartmayı düşünüyorum.
elimde bulunana malzemeler:
1-honda kinetiks 100cc sadece motorkısmı çalışır vaziyette komple elektrik tesisatı marşdinamosu dahil.sadece debriyaj kısmı yok
2-honda nsr 125 cc motor bloku şanzıman tüm dişliler sağlam ateşleme kısmı manyetosu okuyucusu dahil beyin yok
3-amerikan model kırmızı boyalı jeneratör motoru yaklaşık 150 cc lik çalışır durumdadır sadece motor kısmı platinlidir
4-honda 125cc cg 79 model motosiklet kaporta yok depo var motor çalışır durumda fakat stabil değil şarz sistemi takılı değil şarzdinomasu takılıdır alternatif akım çıkışı vardır .
bu yukarda yazılı olan malzemeler kilo hesabıdır.hurda gibi
malzemeyi değerlendirmek amacıyla buraya ilanda bulundum.
iletişim:hobiy2004@msn.com,motorpiri@hotmail.com
site yönetici arkadaşlardan ricam :siteye geçmiş emeğimi göz önüne alarak bu ilanımı kilitlememelerini rica ediyorum sonuçta motordelisi üyeleri faydasına olan bir hizmettir.malzemeler hurdalıklarda çürümesin.saygılar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız