Tarih: 25.01.2008 - 23:25 Mesaj konusu: Çanakkale-Çan Motorcular Pilavı hakkında
merhaba arkadaşlar.
geçen sene hava muhalefeti dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldığımız Çan MOTORCULAR Pilav-ını (gününü) bu sene hava durumu nasıl olursa olsun yapmaya karar verdik.şimdilik ön düşünce olarak tarihimizi 11 mayıs(pazar) olarak düşünüyoruz.konuyu erken açıyorum ki büyük organizasyonlar planlanırken (ÇAN MOTORCULAR) PİLAV GÜNÜ gözden kaçmasın.sezon başlangıcı niteliğinde olacak olan PİLAV GÜNÜ'müzde bütün motosiklet aşıklarını ilçemizde görebilmeyi amaçlıyoruz.değerli fikirlerinizi ve tekliflerinizi bekliyoruz.
spirittwo, arkadaşım mrb çarşamba günü çandaydım saim abinin yanında(gelen tic.). hep siz çandaki üyelerimizden bahsediyorr kendisi ama bi türlü tanışamadım sizinle.her 15 günde 1 kez geliyorum çana bütün motorcuları ziyaret ve iş amaçlı. pilav gününü benim orda olduğum bir gün denk getirirseniz katılabilirim inş.
pm den tel nonu yazarsan geldiğimde ararım ben seni yada 15 gün sonra çarşamba günü ordayım zaten çanda kalıyorum bir gece. görüşmek üzere. çandaki tüm delilere slmlar saygılar...
Tarih: 26.01.2008 - 00:40 Mesaj konusu:
tekyildizmotor, ahmete ulaşmadan banada ulaşabilirsin heralde yoksa çok kıskanıyorum...
tabi baktınız çanakkale organizatöründen ses soluk yok kardeşlerim benim yaaa valla heykeli dikilesi insanlarsanız ailecek seviyoz hepinizi böyle bi organizasyonda benim olmamam söz konusu değil tabiki Allah izin verirse geliyyyyoooooommmm...
Ahmetcim sendende daha ayrıntılı bilgi bekliyoruz.. yani bizim için sorun değil.. hani Çanakkaleli bi kardeşin olarak bi defa Çan'a gelsemde yinede yolunu biliyorum:) ama bilmeyenler için biraz daha ayrıntı gerekebilir.. ben bildigim kadarıyla hemen diyim yol viraj dön Allah dön yanii.. bide arada telefon çekmez _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
nofeaR6, ABLAM benim çandan sonra ç.kaleye geçiyorum köprübaşında - sanayide felan müşterim var sen hep aklımdasın aramak istiyorum ama malum işler yoğun ve senin işin vardır die rahatsız etmek istemiyorum yani. yrn ç.kaladen geçicem ama çardaktan feribottan incem o yüzden uzak kalıo biraz sehirmerkezi . inş 15 gün sonra geldiğimde görüşmek üzere..
Tarih: 26.01.2008 - 02:30 Mesaj konusu:
valla uygun olur tekyildizmotor, hemşo yolun düşerse bekleris _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 26.01.2008 - 11:07 Mesaj konusu:
spirittwo, çanakkalede pilav vallahi merakla bekliyorum
ama mayısa kadar nasıl beklenecek
canı pilav çeken buyursun gelsin gonya,ya her pazar buluruz sorun olmaz _________________
Tarih: 26.01.2008 - 11:54 Mesaj konusu:
ali_42, bizim hiç pilavımız olmadı ki alemsiniz valla.. bu büyük bi organizasyon aslında.. hani daha öncesinden biliyorum Türkiye'nin her yerinden bi sürü motorcu geliyo ve acaip eğlenceli geciyo.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 26.01.2008 - 14:14 Mesaj konusu:
bu sene ilk olarak yapmayı planladıgımız bu bulusma organizasyonunda katılabilecek tum motorcu arkadasları aramızda gormekten mutluluk duyarız... yer olarak ta kesin bi karara vardıgımızda buradan tekrar detaylı bilgi aktarırız... _________________ sevdik vermeden sevdik alinmaz HR 899
gsr 600
yollarımıza ve mesire yerimize ait fotoları ilerleyen günlerde ekleyeceğim arkadaşlar.ilginize çok teşekkür ederim.gelmek isteyen herkesi ilçemizde görmekten mutluluk duyacağız.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız