Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Halit'imin Yeni Bombası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Halit'imin Yeni Bombası
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Halit'imin Yeni Bombası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet kızlar sakın kıskanmayın.İşte Halit'in yeni sevgilisi Dil çıkarıyorum

Halit'im durdu durdu ve sonunda kendine yakışanı buldu.

ALLAH'ım tüm motor sever arkadaşlara daha iyilerini nasip etsin ve kazadan-beladan korusun

İşte Halit'in yeni Zx636 sı hemde akrapovic li Dil çıkarıyorum

Halit'im bu sene Draglarda koşturmak isterse onun her türlü maddi ve manevi olarak arkasındayım çünkü o keşfedilmeyi bekleyen bir yıldız Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halit gardaşım sen bunun daha iyisini hakediyorsun ama elinde olanla yetinmesinide iş yapmasını da bilen adamsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Gerçekten çok sevindim,hani sevinmiş gibi görünüpte fesatlananlardan değilim Göz kırpıyorum

Allah'ım kaza-bela vermesin gardaşım,sana daha iyilerini nasip etsin.Gözü olanın gözünü çıkarırım Sinirlendim Sinirlendim yani gözü olanın gözü çıksın Delirdim Delirdim Delirdim

Gardaşım neyse lafı çok uzattım,ama çok sevindim.... Çoook seviyorum Çoook seviyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo süpermiş ya Halit abi durdur durdu gene ..
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun Halit abiüüüw bol km li günler Gülümsüyorum

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun 636 ile nice draglara Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir makina darısı başıma hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Bravo
16_MA_636 Çevrimdışı 16_MA_636 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way way wayy HALİT abimmmmm hayırLı olsun kazasız belasıZ ABİmmmm benim COK Yakışmış vaLLAA sana Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsın Halit'im.Baktın Kawa'da 750 yok.Ona yakın birşey alayım demişsin.Olsun oda 750 sayılır.Kazasız belasız binmen dileği ile.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASOSMAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit gardaşım hayırlı mubarek olsun.yeni makinan.allah kaza bela vermesin yakışırsana be Alkışlıyorum Bravo
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit abiye hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Bravo çok güzel
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anibal
Üye
Üye

Nereden: Gebze / Kocaeli

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
anibal Çevrimdışı anibal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.01.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bin...

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun. Kazasız belasız sürüşler dileğiyle. Alkışlıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun OK süper bişi ya bu Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Motordelisi
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun halitcim kazasiz belasiz sürüsler dilerim Bravo
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal