Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yardım

Yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.01.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitede en çok yardım isteyenlerden biriyim merak ettiğim bir şey var aslında bir sürü şey
ben yeni bir motor alacağımda şimdi gerekli ekipmanlarıda almam lazım
birçok seçenek bir çok marka var ve bir çok ürün?
kullananlar nediyor fazla pahalı olmayan ancak guvenilir malzemelere ihtiyacım var özellikle koruma amaçlı
bana yardımcı olursanız sevinirim.
Başa dön
WaleC Çevrimdışı WaleC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.01.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi de kardeşim burda bir çok seçenek ve kombinasyon söz konusu.sen tulum giyersin ben mont pantolon ayrı ayrı giyerim.sen deri giyersin ben tekstil giyerim.neye göre yardım edecez?zaten internette her türlü ürünün fiyatı yazıyor.yardım istediğin konu markanın güvenilirliği ise sen markayı sor biz öyle cevap verelim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 26.01.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sana dizlik konusunda yardımcı olabilirim
ben üniversiteye başlamadan kendime babamdan gizli bi dizlik almıştım
motorada kaçak bindiğim için sonra babam gördü dizliklerimi
çöpe attı
bana 1 hafta içinde kargoyla şu dizlikleri yolladı ve çok memnunum önceki
gibi beni rahatsz etmyor
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44354

eldivenlerimide babam dizlikle aynı pakette göndermiş onlardan da çok
memnunum http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44004
tercihin bunlar olursa pişman olmazsın diye düşünüyorum
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.01.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında mont ve kask istiyorum tek tulum değil
2. olarak ben markadan hangisi kaliteli hangisi değil anlamadığım için sizler hangi markla kullanıyosunuz memnun musunuz onları ve tavsiyelerinizi istemiştim.
Başa dön
WaleC Çevrimdışı WaleC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deepdark82
Üye
Üye

MesajTarih: 30.01.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle makine nedir? race mi? crusier mi ? naked v.s
birde bütçe nedir? bana göre pahalı olan belki sana göre ucuzdur veya tam tersi.. sen en iyisi feyizoglu.com u bir gez modellere fiyatlara bak montlarda revit öneririm, kalitesine bizzat şahidim
Başa dön
deepdark82 Çevrimdışı deepdark82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 30.01.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla pahalı olamasın dersen richa war onun montları yeni başlayan kişiler için we de korumalı fazla aşırı bi koruması olmasada yan yattığında yda darbe aldığında işine yarar
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 30.01.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızıltoprakta hayabusacenter nickli arkadaşımızın dükkanı var tunamotor.Selamımı söyle yüzde 20-30indirimle alırsın ne lazımsa Bravo
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal