Tarih: 26.01.2008 - 14:17 Mesaj konusu: osmaniyeye davet
arkadaşlar yarın sabah saat 11:00 osmaniye otoban girişinde toplanıyoruz iskenderun ve osmaniye arabacılar vge motorcular toplantısı ve shovlarımız olacak tüm mt davetlidir güzel bir gün olacak gelmek isteyen herkesi bekliyorun hatta antakyadan arabacılar gelecek büyük bi organizasyon bekleriz
27.01.2008 PAZARGÜNÜ 11:00'DA KADİRLİ YOLU OTOBAN GİRİŞİNDE TOPLANIYORUZ
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 31.01.2008 - 15:25 Mesaj konusu:
şimdi öyle ne farkeder falan yok çok farkeder birader mt mt dir md md dir sen şimdi çıkıp md ye mt dersen yanlış olur etiğe AYKIRI . OLMAZ .YOK SA NE OLUR .ORDAN KILIN BİRİ ÇIKAR BENİM GİBİ MT MT DİR MD MD DİR DER OLMAZ YANİ ANLICAĞIN.şimdi ben gidip mt ye topıc açıp bütün md davetlidir dersem bu ne anlama gelir ben sizi sallamıyorum siz gelmeyin.kardeşim ben md yi davet ettim demek olur küfür etsen daha iyi .bu yüzden böyle şeyler yanlış anlamsız hatalı .ben zaten sana uyuz oluyorum .o güzelim r1 satılırmı kardeşim hadi onu satıyon sıfır suzuki alıyon onuda satıyon bu nasıl iş kardeşim satacaksan niye alıyon hadi onuda geç cbr bana da vermiyon .sonrada çıkıyon md ye bütün mt davetlidir diyon olmazki kardeşim .
şimdi öyle ne farkeder falan yok çok farkeder birader mt mt dir md md dir sen şimdi çıkıp md ye mt dersen yanlış olur etiğe AYKIRI . OLMAZ .YOK SA NE OLUR .ORDAN KILIN BİRİ ÇIKAR BENİM GİBİ MT MT DİR MD MD DİR DER OLMAZ YANİ ANLICAĞIN.şimdi ben gidip mt ye topıc açıp bütün md davetlidir dersem bu ne anlama gelir ben sizi sallamıyorum siz gelmeyin.kardeşim ben md yi davet ettim demek olur küfür etsen daha iyi .bu yüzden böyle şeyler yanlış anlamsız hatalı .ben zaten sana uyuz oluyorum .o güzelim r1 satılırmı kardeşim hadi onu satıyon sıfır suzuki alıyon onuda satıyon bu nasıl iş kardeşim satacaksan niye alıyon hadi onuda geç cbr bana da vermiyon .sonrada çıkıyon md ye bütün mt davetlidir diyon olmazki kardeşim .
reşit :ressam01 ve soner :claw
kardeşim sen ne saçmalıyon ben ne iş yapıyom biliyonmu heeee ben motor alıp satıyom sana motormu lazım süleee sanada satim ne istiyon öt
benide dellendirme uyuz şey
aldım bi suzuki daha 2008 model istiyosan sana satim piyasada en iyi motor üzerine yok
tamammı aldınmı alacağını daha bi,şe diyonmu diyosan reşitle görüş beni o arasın
Tarih: 01.02.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
organizasyonlar başladı hadi hayırlı olsun,arkadaslar şovlarda dikkatli olun gişelerden de kaçak geçmeyin hadi bakalım fotoları bekliyoruz. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız